Sibari Green Village

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Sibari Green Village este un sat turistic de 4 stele, direct pe o largă plajă a coastei Ionice, în comuna Cassano allo Ionio (Cosenza), la 150 km de aeroportul de la Lamezia Terme. Minunata plajă, înconjurată de o sugestivă pădure de eucalipt și pini, este la o distanță de 700 m de camere și este colegată de complexul turistic printr-o navetă. Plaja este rezervată și dispune de umbrele, șezlonguri, scaune de plajă, cabine de schimbat și dușuri, centru de asistență și informații. Pentru fiecare familie este alocat un loc cu umbrelă, cu un șezlong și un scaun de plajă. Marea cu fundal nisipos, în apropierea malului, nu este profundă. La dispoziția oaspeților sunt bărci cu vele și windsurf (în afara orariiolor de curs), canoe și pedalo, teren de beach volley și tennis de plajă, în plus participarea la cursuri colective de vele și windsurf. În plus, iubitorii de mare pot folosi serviciile oferite de Bluserena SeaSport Club (unele la plată). Camerele sunt mai bine de 460, situate pe două etaje, sunt împărțite în Camere Classic, Premium și Confort. Este posibilă închirierea bicicletelor (în interiorul satului de vacanță este permisă circulația în bicicletă, este în schimb interzisă circulația cu orice alt mijloc de transport motorizat sau electric). La Sibari Green Village este disponibil serviciul Serenursery: o echipă specializată va avea grijă de copii de la 12 la 36 luni în spații special amenajate. În anfiteatru spectacole noi în fiecare seară, de la musical la cabaret, de la comedie la varietăți, sărbători și evenimente, jocuri și demonstrații ale oaspeților. Zilnic lecții de dans de orice gen pentru a gusta ritmuri din toată lumea! De la Salsa, Merengue sau Bachata, nu vor lipsi dansuri de grup și Liscio. Jocuri de carte, cu multe turnee de zi și de seară de la Scala Quaranta, Poker Texas Hold’em, Burraco, Briscola și Scopone. Pentru cei care iubesc Fitness, în afara modernei sălii de sport , zona fitness cu aparate izotonice, greutăți, walking și bici spinning, gimnastică de grup și asistența personalului calificat în orarii stabilite, multe alte activități: trezirea musculară dimineața, Stretch and Tone, Total Body și Acquagym, Acqua Boxe, Nordic Walking și Pilates. Bluwellness este o zonă dedicată celor care în Vacanță vor să iși ofere o pauză în numele relaxării și al bunăstării. Propune tratamete corp și față, masaje relaxante, sportive și uleioase și percursuri de bunăstare personalizate.

Localitatea
Sibari Green Village se află la Marina di Sibari, un cartier la comunei de la Cassano allo Ionio (CS) în inima Magna Greciei, la cățiva pași de săpăturile arheologice de la Sibari. Orașul oferă vizitatorilor săi descoperirea unui patrimoniu istoric și arheologic bogat de mărturiile uneia printre cele mai frumoase colonii grecești, legendară prin eleganța și bogăția sa. Poziția strategică a acestei mici localătăți permite să se trăiască o vacanță nu numai în numele mării, dar și al muntelui în aer liber.

De vizitat și de cunoscut
Parcul și muzeul arheologic național de la sybaris.
Parcul Arheologic se află pe strada statală 106 Ionică, este vorba despre unul dintre cele mai bogate și importante orașe ale Magna Grecia. Astăzi sunt deschise diferite cantiere care au restituit diferite părți ale orașului realizate de Ippodamo de Mileto urmărind șablonul celebrului implant octogonal. Puțin se cunoaște, în schimb, de structura orașului precedent, a cărui distrugere a împiedicat că se putea recondiționa următorul implant ippodameo.

Repertele săpăturilor sunt păstrate la Muzeul Arheologic național de la Sibaritide. Muzeul Arheologic Național de la Sibaritide este în estul zonei arheologice, către malul Mării Ionice. Muzeul găzduiește în interiorul său reperte care aparțin epocii protostorice de la Magna Grecia până la civilizația romană relativă la orașul Sybaris, Thurii, și Copia, și la diferitele așezăminte prezente în zonă.

Corigliano Calabro este un spendid oraș care se ridică pe un deal panoramic înfățișat pe câmpia Sibari. Centrul său istoric este bogat de mărturii arhitectonice și artistice de valoare, începând cu măestuosul castel care se ridică chiar în vârful dealului orașului. Castelul Corigliano se poate vizita și astăzi: la primul etaj se află vechile închisori (folosite și pe post de cantină și puț pentru a păstra apa necesară folosirii domestice), la al doilea etaj zis ”mezanin” se ajunge trecând pe puntele elevator, la al treilea etaj este cel ”Nobile”, zis așa pentru că este cel de reprezentanță, unde se găsește Sala Trono și al patrulea etaj Sala Servitorilor. Alte clădiri de interes prezente pe teritoriul Corigliano Calabro sunt Biserica Sant’Antonio de la Padova,biserica San Pietro și cea de la Santa Maria.

Peșterile de la S. Angelo se află în spatele centrului locuit de la Cassano și se prezintă ca un mare complex de cavități de origine carsică de mare interes din punct de vedere speologic și turistic. Vizita în interiorul său este o emoționantă experiență în minunata grotă spre descoperirea sării, tunelurilor, rezervoarelor de apă și concrețiilor carbonatice spectaculoase.

Sanctuariul Madonna Delle Armi, țintă sugestivă nu doar pentru pelegrinajele spirituale, este situată la 1.015 m deasupra nivelului mării într-un complex muntos masiv. Intrând în sanctuar este posibilă vizitarea a două edificii: Palatul Duca și anticul ospiciu al pelegrinlor. Biserica de construcție bizantină se desfășoară penetrând de mai mulți metri în inima stâncii, în interiorul său fiind posibilă admirarea anticei statui a Madonna de Costantinopoli. Coborând către oraș este interesant de vizitat și biserica San Pietro și grota Ninfe, celebră prin prezența izvoarelor termale.

Rossano se află în pianura Sibari între Sila și coasta Ionică. Bisericile sunt primul lucru de vizidat la Rosaano. Printre cele de nepiedrut, biserica și mânăstirea S. Maria del Patire, Catedrala, Biserica San Bernardino, oratoriul de la San Marco Evanghelista. Centrul istoric de la Rossano se rotește în jurul stăzii principale, cursul Garibaldi, de unde se deznoadă piețe și străzi unde se află reședințe de la șapte-optsute ale familor nobile și palate. În acest nucleu cetățenesc se pot vedea în jurul turnului Orologio, situat în centrala piață Steri, și Fontana de la Sirena. Numele Rossano este legat de o producere renumită în tot teritoriul calabrez: Liquirizia. Prima fabrică pentru lucrarea și transformarea liquriției ia naștere în 1731 la inițiativa familiei Amarelli, astăzi este posibilă vizitarea Muzeului Liquriziei și descoperirea tecnicilor de lucrare a acestei rădăcini.

Castelul de la Roseto Capo Spulicose ridică măestuasa pe o stâncă dreaptă pe Ionic, într-o poziție strategică a dominiului golfului Taranto. Castelul este o minuntă operă de arhitectură federiciană cu influențe templare din X secol. Larga curte internă este înconjurată de importante ziduri brodate și este închis de un arc care păstrează stemele reprezentând ”Rosa” și ”Giglio” simbole ”Alchemico- Templari”. După vizita la castel este posibil să încheiați ziua cu o excursie pe mare în barcă pentru a admira apele limpezi de o culoare smerald și fundalurile care oferă o scenografie sumbarină surprinzătoare.

Morano Calabro. Recunoscut ca unul dintre satele cele mai frumoase ale Italiei, frumusețea Morano stă în delicata combinație dintre artă și frumuseți naturale: Piatra arcurilor, turnulețele, întăriturile, casele îmbrățișate unle cu altele, se unesc cu măestria munților înconjurători creând un șcenariu cu adevărat unic. Comuna Morano Calabro se află la poalele Masiciului Pollino, confinat cu comuna Castrovillari, San Basile, Saracena, Mormanno și Frascineto. Multe sunt frumusețile pe care le oferă comuna, de nepierdut Castelul suspendat între cer și munți.

Parcul Național Pollino este parcul natural cel mai mare al Italiei; Printre vârfurile Dolcedorme și Cozzo del Pellegrino și orizonturile care se oglindesc pe apele Tireniene și ale Ionicului, este posibilă admirarea multor specii de copaci cum ar fi bradul alb, fagul, pinul negru, iar pe cărări mai abrupte se găsește Pinul Ioricato, embelmă a parcului, specie rară (în Europa prezentă doar în Parc și în Balcani). Și fauna prezintă o mare valoare naturlaistică este posibilă de fapt și admirarea aproape pe întregul teritoriu a lupului apeninic și al căprioarei orsomarso. Parcul organizează pentru vizitatori o zi întreagă în contact cu natura: excursii pe jos, excursii în mountain-bike, rafting, trekking și cicloturism.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 16.00 - Check out până în ora 10.00.
Late Check out până la ora 14.15 pe cameră și plajă (cu plată).
Smart Card, card reîncărcabil preplătit, de folosit pentru a plăti în restaurante și bar.
Satul este lipsit de bariere arhitectonice și este amenajat pentru persoanele cu handicap.
Camere pentru persoane cu greutăți în mișcare, loc rezervat în parcare, în anfiteatru și pe plajă.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Conexine Wi-Fi în unele zone comune și în Camerele Premium și Confort.
Medicul din satul de vacanță este disponibil 24ore (pediatrul de la 17/06 până la 08/09).
Cabinet medical deschis în orarii stabilite, dimineața și dupăamiaza, cu vizite gratuite.
În anfiteatru spectacole în fiecare seara noi, de la musical la cabaret, de la comedie la varietate.
Jocuri de carte, cu turnee de Scala 40, Poker Texas Hold’em, Burraco, Briscola e Scopone.
Sală de sport cu aparate izotonice, greutăți, tapis walking și bici spinning.
Gimnastică de grup, trezire musculară dimineața, stretch and tone.
Lecții de dans de Salsa, Merengue, Bachata, dans de grup și Lent.
Total Body și Acquagym, Acqua Boxe, Nordic Walking și Pilates.
Lecții colective de vele, windsurf, de tenis, tras cu arcul.
Teren de fotbal , tenis cu iarbă sintetică..
Terenuri polivalente (fotbal/tenis), bowling.
Beach volley, beach tenis, tras cu arcul, ping-pong.
Canoe și pedalo, Puddle Surf, surf hawaiano cu pagaia.
Mare pișcină centrală cu hidromasaj.
Pișcină cu tobogane de apă.

Card Club
Obligatoriu de la 3 ani în sus, dă dreptul la următoarele servicii: folosirea terenurilor sportive și a aparatelor, la serviciul plajă, la participarea la turnee și la lecții colective, la serviciul clubului Serenino, SereninoPlus Club, Serenup și SerenHappy. Către GranSerena este diponibilă o echipă de peste 40 animatori care întrețin oaspeții de orice vârstă în cluburile de copii și de adoleșcenți, jocuri și sărbători, cursuri sportive și turnee, muzica live, dansuri, excursii. În fiecare seară spectacole în marele anfiteatru: musical, cabaret, varitate, jocuri. Village Bluserena au, primele în Italia, marca de calitate ”VACANȚA PRIETENA COPIILOR” recunoscută de Federația națională Pediatri Cipe-Sispe-Sinspe. Serviciile, aparatele și confortul sunt proiectate pentru exigențele celor mici, tinerilor și a părinților, în numele distracției și a siguranței, și o constantă și atentă îngrijire. Către Serenino Club, SereniniPlus Club, Serenup și Serenhappy, copii pot fi lăsați unui grup de animație, cu o înaltă pregătire cu un bogat program de jocuri, sport, activități de joacă și de receere. Toate serviciile indicate jos sunt diponibile de la 4/6 până la 8/9 cu eccepția Serenino și SereninoPlus Club care sunt disponibile pe toată perioada verii. Tinerii pot să participe la Serenup și la Serenhappy și pot fi implicați în jocuri, activități sportive, teatru, spectacole și multe altele. Toată familia poate să se distreze cu Bluserena Circus, învățând bazele disciplinei de circ, jonglare, echilibrism și claun.

Servicii cu plată
Închiriat auto și tranferimente.
Parcare închisă și nesupraveghiată.
Închiriat scaune cu rotile pentru oaspeții cu handicap.
Închiriat biciclete (nu este permisă folosirea lor în complex).
Asistență medicală în afara orariilor prestabilite și ale studioului medical.
Serenursery pentru copii de la 12 la 36 luni cu zona amenajată.

Activități
Servicii și tratamente în Centrul Termal și cel Bluwellness (cu plată).
Lecții individuale pe barca cu vele (cu plată).
Excursii (cu plată).

Restaurant
Cu cele 4 săli de restaurante climatizate, cu mese alocate de 8/9 persoane, des în compania altor oaspeți (pentru cei care aleg camera Confort aranjarea prevede masa rezervată) cu fețe de masă in stil american. Micul dejun, prânzul și cina sunt cu servicul de autoservire și show-cooking în restaurantul central. Sibari Green Village oferă, în afara restaurantului central, La Barceria pe plajă și restaurantul Gusto cu mese rezervate familiilor, deschise cel puțin unul la prânz și unul la cină, de luni până sâmbătă de pe 11/6 până pe 15/9. Având disponibilitatea limitată, eventual sunt turnuri distribuite la ore fixe, se pot prenota în complex din ziua antecedentă. La dispoziția oaspeților baruri în piază și pe plajă. Sibari Green rezervă particulară atenție oaspeților cu intoleranțe la gluten, lactoziu sau ouă. Părinții care vor să gătească și să pregătească păpici pentru propii copii pot să folosească bucătăria mamelor cu asistență și disponibilitate de produse de bază în orariile meselor principale, accesibilă 24 din 24.

Soft All Inclusive
La restaurantul central micul dejun este prevăzut un bufet cu autoservire, prânzul și cina cu serviciu tip bufet și show-cooking, vin la dozator și apă microfiltrata, loc la masa rezervat pe toata săptămâna la mese de 8/9 persoane, deci poate fi și în prezența altor oaspeți, prânzul rezervat pentru copii de la Mini Club și tinerii de la Teeny și Junior Club de la 4/6 pâna la 8/9, pizze și snacksuri pe plaja de la 11.00 la 12.30. În baruri :apă microfiltrată. Pe plajă: o umbrelă rezervata, un șezlong și un scaun de plaja de familie. În bucataria mame - ”biberonerie”: o zona dedicată părinților care vor sa gatească și să pregatească păpici pentru proprii copii, acesibilă 24 din 24, cu asistență și disponibilitate de produse de baza în orariile meselor principale. Pentru consumațiile cu plată este necesară folosirea Smart Card.

All Inclusive
Se prenotează pentru sejururi de cel puțin 7 nopți (și doar pentru toți componenții prenotării), prevede consumații personale de care pot beneficia pâna la ora 14 din ziua plecarii, mereu servite în pahar. În afara serviciilor prevăzute de Soft All Inclusive, cuprinde: În barurile principale: cafea espresso și capuccino, și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, ginseng, cafea americana, corectata, crema de cafea, ceaiuri și infuzii; bauturi la dozator în pahare de 20 cl la alegere între ceai rece de lamâie sau piersica, limonada, apa tonica, cedrata, chinot și gazoasa, suc de portocale și coca cola (sau pepsi în funcție de disponibilitatea hotelului); sucuri de fructe (ananas, ace, piersica, caisa, portocale rosii, pere), siropuri (de vișine, sâmburi dulci, menta și orzata), apa minerala în pahar, bere la dozator în pahare de 20 cl., granite, un vin alb si un vin roșu, prosec, lichior, aperitive și vermounth, țuica. Sunt escluse cocktail, champagne și toate alcoolicele (țuica, lichior și shampanie) definite ca speciale pe lista de la bar. În barurile din restaurantele centrale: cafea espresso și capuccino, chiar și decafeinat și de orz, capuccino cu lapte de soia, lapte alb și machiat, la prânz și cina un pahar la dozator de 40 cl. de persoana de la 3 ani în sus, la alegere între bere, suc de portocale, coca cola (sau pepsi la discreția hotelului). Include de altfel închirierea unui prosop de mare de persoana de la 12 ani în sus, cu schimb la săptămână (alte schimburi sunt cu plată). Pentru a avea acces la servicii este necesara folosirea Smart Card-ului și purtarea brățării specifice. Formula All Inclusive nu poate fi folosită să se ofere consumații la alte persoane. Aceasta formula poate fi revocata de catre Client în orice moment și de catre Bluserena în cazul în care nu se respecta regulamentul, în ambele cazuri se întoarce la formula Soft All Inclusive.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
În plus tot ce nu este indicat în mos special, lecții individuale de sport, servicii Bluwellness, unele servicii de la Bluserena SeaSport Club, excursii, transferimente, închiriat auro, asistență medicală în afara orariilor prestabilite și al studiului medical.

Suplimente
Card Club obligatiorie de la 3 ani în sus € 36 de persoană pentru prima săptămână, de la a 8 a noapte € 5 pe zi de persoană.
Check out posticipat cu camera și umbrela la dispoziție până la ora 14,15 din ziua plecării € 49 de cameră. Eventuala masă extra în soft All Inclusiv are un cost de € 22, copii 0-3 ani gratis, 3-12 ani € 14, coșul de călătorie este de 7 euro de persoană.
Închiriat prosop de mare € 4,50 pe săptămână, ulterioare schimburi cu plată.
Închiriat cărucioare € 7 pe zi, € 29 pe săptămână , € 49 pentru două săptămâni.
Kit Serenella pentru copii: un mare peluche Selenella (50 cm), o cuvertură de pat solo Serenella 100% bumbac 260x170, un kit Bagno Bio Serenella (shampon, gel de duș și cremă de corp în flacoane de 100 ml) și sticker Serenella. De cerut în faza prenotării, la € 49 de kit.
Șezlong de plajă (cu scaun de plajă inclus în preț) sau al doilea la schimb cu scaunul, de prenotat în funcție de diponibilitate, € 7 pe zi.
Dog Room: admiși câini de talie mică cu un supliment la zi de € 14 în camera Classic cu grădină dotată de cușcă și farfurioară de mese.
Serenursery pentru copii de la 12 la 36 luni (2/7 până pe 8/9): € 129 pe săptămână; jumătate de zi € 74 pe săptâmână. Cota la zi pentru un serviciu inferior 4 zile € 25 pentru întreaga zi, € 15 pentru jumătate de zi.
Plaja confort, 2 umbele de dimensiuni mai mari, una în primul rând și unul în al doilea rând, cu 2 șezlonguri, 2 scaune de plajă, seif de siguranță: la zi € 25.
Umbrela în primul rând € 16 la zi până la 28/7 și de la 26/8, € 19 la zi de la 29/7 la 25/8.
Umbrela în al doilea rând € 11 pe zi.
Umbrela de la al treilea rând € 6 pe zi.

Reduceri
Al treilea pat de la 3 la 8 ani gratis.
Al patrulea pat de la 8 la 12 ani -50%. 
Al treilea și al patrulea pat de la 8 la 18 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -20%.
Copii de la 0 la 3 ani gratis, pătuț, bucătărie pentru mămici, biberonerie incluse.
SPECIAL ADULT + COPIL: Copiilor în al doilea pat se aplica următoarele reduceri: de la 27/5 până la 24/6  și de pe 9/9 până pe 16/9:   0-3 ani -70%, 3-18 ani -60%. De la 24/6 până la 9/9: 0-3 ani -40%, 3-18 ani -30%.
Prin vârstă se înțeleg anii neîmplitiți încă.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot fi variate și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!