Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Futura Collection Menfi Beach Residence este situat într-o poziție liniștită, oferă oaspeților săi o plajă privată, pișcine acoperite și în aer liber, un centru de bunăstrare cu saună, biosaună, baie turcească, duș emoțional, mică sală de sport, pișcină acoperită, hidromasaj, masaje și tratamente și aparate sportive pentru sporturi acvatice. Diveristarea serviciilor oferite, numeroase activități de animație pentru cei mari și mici și centrul Bunăstare garantează o vacanță potrivită pentru a satisface efigențele celei mai diferite game de clienți. Plaja nisipoasă, privată și amenajată, este la circa 500 m și se ajunge pe jos sau cu naveta oferită de Resort și pentru orice cameră vor fi rezervate o umbrelă și două șezlonguri sau scaune de plajă. Camerele sunt dotate de tot confortul și sunt disponibile și în clodirea principală, în tipologia Classic pentru 2/3 persoane, și în zona Vile, în tipologia Classic 2/4 persoane, Family pentru 3/4 persoane și Family pentru 3/4/5 persoane. Oaspeții pot folosi liber cele două pișcine dintre cele care una pentru copii, cu șezlonguri și umbrele și un teren plovalent. Un atent team de animație va întreține adulți și copii cu spectacole de cabaret, seri dansate, cursuri colective de dans, piano bar, trezire musculară, acquagym și turnee pe plajă. O echipă de animație va întreține adulții și copii cu spectacole de cabaret, seri dansante, cursuri colective de dans, piano bar, trezirea musculară, acquagym și turnee pe plajă. Pentru copii de la 0 la 3 ani este disponibil Baby Club cu biberonerie amenajată cu strerilizatori, încălzitor de biberoane, blender, microunde, scăunele, produse specifice (ciorbițe vegetale, creme de verdețuri, fructe proaspete, omogeneizate, biscuiți, apă și sucuri de fructe) se poate folosi doar în orele de asistență (11.30/14.00- 18.30/20.00). Localele se pot folosi fără asistența în afara orariilor indicate. Pentru copii de la 3 la 12 ani și pentru cei de la 12 la 18, sunt disponibile Miniclub și Junior Club cu programe dedicate care se vor ține într-o zonă de jocuri amenajată. 

Localitatea
Fâșia de coastă a Comunei Menfi, care confină cu marea Mediteraneană se extinde pe circa 10 km și este caracterizată de o plajă nisipoasă cu prezența fenomenului natural al dunelor. Dunele de fapt invadează în interior pe sute de metri și sunt caracterizate de mobilitate și inconsistență datorată puținelor ploi, caldului african, și intensității vântului. Ridicat în 1638 satul Menfi s-a dezvoltat în timp, menținând impostarea originală care îl caracterizează ca așezământ feudal. Aici se găsesc locuri de interes istoric, cultural, arheologic și în diferite zone naturale.

De vizitat și de cunoscut
Biserica Madre Sant'Antonio di Padova, (distrusă de cutremurul din 1968 și azi reconstruită). Începută în îndepărtatul 1662 și terminată după 1700, a fost ridicată ca parohie în 1705. Interiorul său era construit din trei mari naosuri și din cinci arcade. Biserica formează împreună cu turnul Federiciana, palatul Pignatelli și Palatul Comunal (1927) unul dintre elementele arhitectonice principale care încojoară ca o cortină piaței orașului.

Biserica San Giuseppe, ridicată în 1715 (cu fațada împodobită de crestări și pilaștri și cu turnul clopotar în formă triangulară); Biserica Puratoriu, construită între 1739 și 1769 este dedicată Sfintei Vergine della Consolazione și Sant'Antonio abate.

Biserica San Rocco, construită în jurul anului 1851(cu fațada ornată de pilaștri și traubări dorice); Biserica Madonna della Providenza, construită în primii ani Optsute pe resturile unei antici capelle și alăturată de o construcție boierească cu fațada in stil gotic.

Biserica Beata Vergine del Soccorso, construită în jurul anului 1837, demolată și reconstruită în stil modern în zona apropriată turnului Federiciana se ridică palatul baronal Pignatelli care domină piața orașului.

Fără îndoială monumentul cel mai vechi se identifică în Castelul Svevo cerut de Federico ll di Svevia în 1238, poate pe resturile unei fortărețe arabe. Astăzi noi conoaștem doar Turnul Federiciana de formă neregulată pe patru etaje.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru 
Check in după ora 17.00-Check out până la ora 10.00.
Animale de talie mică și medie sunt admise cu supliment.
Sejur duminica/duminica.

Servicii gratuite incluse în toate ofertele noastre
Parcare auto nesupraveghiată.
Parc de joacă pentru copii.
Serviciu de concierge.
Depozit bagaje.
Reception 24 din 24.
Pista ciclabilă.

Card Club
Include folosirea celor două pișcine dintre care una pentru copii, cu șezlonguri și umbrele (în baza disponibilității), teren polivalent, animație de zi și pe seară cu spectacole de cabaret, seri dansante, cursuri colective de dans, piano bar, trezire musculară, acquagym, turnee pe plajă, serviciu plajă, navetă de la și către plajă. Family Fun 3/16 ani cu programe dedicate: Baby Club 0/3 ani: biberonerie amenajată cu sterilizatori, încălzitor de biberoane, blender, microunde, frigider, scăunele, produse specifice (ciorbițe vegetale, creme de verdețuri, fructe proaspete, omogeneizate, biscuiți, apă și sucuri de fructe) se pot folosi în orarii cu asistență (11.30/14.00-18.30/20.00). Localele se pot folosi fără asistența în afara orariilor indicate. Miniclub 3/12 ani și Junior Club 12/18: programe dedicate care se vor ține într-o zonă de jocuri amenajată (la orarii stabilite).

Servicii cu plată
Navetă de la și către Menfi.
Serviciu de plajă în primul rând.
Închiriat auto, bici, canoe și pedalo.
Centru de bunăstrare cu saună, biosaună, baie turcească, duș emoțional, mică sală de sport, pișcină acoperită, hidromasaj, masaje și tratamente.

Activitate
Cursuri de diving, scufundări (cu plată).
Lecții sportive individuale (cu plată).
Excursii pe teren și pe mare (cu plată).

Suplimente
Pătuț 0/3 ani € 5 pe noapte.
Serviciu plajă în primul rând (până la terminare) € 5 de noapte.
Card Club de pe 27/5 până pe 23/9 obligatoriu € 35 de persoană pe săptămână, baby 0/3 ani exclus.
Animale de talie mică sunt admise la cerere, exclus în zonele comune, € 50 de săptămână de plătit pe loc.
Forfait servicii pentru consum de apă, lumină, gaz, lenjerie de pat și de baie, cu schimb la săptămână și curățenia finală (exclusă zona de gătit care revine clientului, sau cu un alt cost suplimentar de € 25), de apartament pe săptămână, € 50 în Mono și Bilo, € 60 în Trilo.
Cauțiune € 150 de apartament de lăsat la sosire (se restuie la sfârșitul sejurului după verificarea apartamentului).

Notă
Eventuale reduceri si suplimente pot fi subiecte de varieri care vor fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur. 
Card Club obligatoriu.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)