Oferte turistice Praia a Mare

Premiat cu Steguleț Albastru și Steguleț Verde

Hotelurile recomandate la Menfi

Vezi hartaVezi harta

Futura Menfi Beach Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Menfi

La doar 5 km de Menfi, înconjurat de verdele viilor și al măslinilor, Futura Collection Menfi Beach Resort dispune de un amenajat centru de bunăstrare, pișcine, serviciu plajă și aparate de ...

La € 50 / persoană noapte

Futura Menfi Beach Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Menfi

La doar 5 km de Menfi, înconjurat de verdele viilor și măslinilor, Futura Collection Menfi Beach Resort dispune de un amenajat centru de bunăstare, pișcine, serviciu plajă și aparate pentru ...

La € 21 / persoană noapte

Menfi

Menfi este o comună în provincia Agrigento, situat dealungul coastei sud occidentale a Siciliei, printre temple dorici de la Selinunte și printre săpăturile archeologice de la Eraclea Minoa. Pe teritoriul său se află râurile Belice și Carboj și zona costieră se extinde pe o lungime de circa 10 km. Litoralul este caracterizat de o plajă nisipoasă cu prezența fenomenului natural al dunelor, care invadează în interior pe multe sute de metri. Pe același litoral este prezent satul marinăresc Porto Palo, cu a sa plajă care, pe mai multți ani, deține Stegulețul Albastru șe Stegulețul Verde, ca o mărturie a excelenței calității mării și a plajelor.

Menfi este cunoscută și pentru marea producție agricolă care o caracterizează. 50% din suprafața comunei este destinată cultivării viței de vie și producția agricolă se stimează în jurul a 60.000 tone de struguri pe an, cu vinuri expertate în toată lumea. Cu o frumusețe particulară sunt întinderile de măslini care permit producerea uleiului de măsline extraordinar de bun.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)