Oferte de călătorie Moena

Zâna Dolomiților

Hotelurile recomandate la Moena

TH San Pellegrino Moena

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trentino Alto Adige Moena

În inima Dolomiti Superski. Are o piscină interioară, spa, saună, zonă de fitness și sală de jocuri. Potrivit pentru nevoile întregii familii și tuturor iubitorilor de sport

La € 63 / persoană noapte

Moena

Moena este un oraș italian din provincia Trento, situat în Val di Fassa. Se ridică într-un bazin aluvional frumos înconjurat de unele dintre cele mai evocatoare grupuri dolomitice, cum ar fi grupurile Latemar, Catinaccio, Marmolada și Cima Bocche. Vârfurile care o înconjoară se tentă de roz la răsărit și la apus, făcându-l un oraș al basmelor și al legendelor și de aceea este cunoscut sub numele de Zâna Dolomiților. Vara este foarte popular pentru plimbările sale confortabile și pentru numeroasele poteci care trebuie parcurse și cu bicicleta de munte. Iarna, în schimb, găsim pârtiile din zona de schi Alpe Lusia - San Pellegrino, un domeniu schiabil cu o rețea funcțională de teleschiuri și pârtii cu peisaje unice. De la Moena pleacă și faimoasele Marcialonga di Fiemme și Fassa, cel mai important test de fond din Italia și unul dintre cele mai populare din lume pentru schiul de fond.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)