Molise

O țară unică și originală, așteptând să fie descoperită

Hotelurile recomandate a Molise

Vezi hartaVezi harta

Borgo Donna Teresa

Hotel starsHotel starsHotel stars Molise 9.2 Excepțional

Situat în frumosul cadru Molise la poalele Muntelui Vallone în municipalitatea castel San Vincenzo la doar 800 de metri de lac și la 3.5 km de frumosul sat medieval.

La € 35 / persoană noapte

Ce să vezi a Molise

Molise

Bine ați venit în Molise, între munți și mare, o bijuterie încă neexplorată. Traiește experiențe autentice în sate pitorești, stațiuni și hoteluri, bucură-te de o bucătărie locală cu arome autentice și rafinate, folosind ingrediente premium locale. Alege varianta care ți se potrivește cel mai bine, fie că e vorba de hoteluri, sate, stațiuni sau case de vacanță. Descoperă numeroasele oferte de pe site și rezervă acum o ședere de neuitat în Molise.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)