Oferte de calatorie Monopoli

Tot ce trebuie să știți despre ofertele Monopoli și multe altele

Gli hotel consigliati în Monopoli

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 86

Hotelul Porto Giardino este scufundat într-un parc de 20 de hectare și are vedere directă la frumoasa coastă Monopoli, la câteva zeci de metri de un splendid golf de nisip din Capitolo și la ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Monopol

Monopoli înseamnă oraș unic și și astăzi își păstrează credința în numele său,
de fapt orașul păstrează intact farmecul care derivă din tradițiile și istoria sa. Monopoli reprezintă, pe Marea Adriatică, unul dintre cele mai populate și active porturi din regiune. Acesta din urmă este renumit și pentru apele sale cristaline, așa că pe lângă golfurile care nu sunt departe de centrul orașului, este bine să dai o șansă și Capitolului, cu plaje largi și nisipoase, unde există nenumărate plaje amenajate unde poți. poate petrece o zi plină de relaxare la malul mării.

Ce să vezi și să faci în Monopoli

1 Centrul istoric din Monopoli, cu palatele sale impunătoare și bisericile sale antice este plin de tradiție. De-a lungul aleilor sale sugestive se află mai multe magazine cu produse tipice și diverse locuri, care oferă mâncăruri tipice din tradiția Apuliană.
2 Catedrala Bazilica Maria Santissima della Madia, catedrala orașului Monopoli este un exemplu magnific de baroc din Apulia.
3 Castelul lui Carol al V-lea, este un mic fort medieval din secolul al XVI-lea construit în timpul dominației spaniole a orașului. În interior, marele arsenal, caracterizat prin patru canoniere „de suprafață a apei” pentru apărarea portului.
4 Portul antic Monopoli, este o încrețitură importantă a profilului antic Apulian, care atrage întotdeauna farmecul unui oraș care face din bărci și viața marină prima sa identitate. Acesta garantează ospitalitate și servicii esențiale, în ciuda profilului său străvechi și fascinant.
5 Acquapark Egnazia, în combinația sa de istorie, mediu și agrement, este locul ideal pentru orice tip de vizitator, cu multe zone dedicate activităților sportive, cumpărături, catering, spații verzi, zone umbrite și nebulizatoare pentru a se răcori și ele. zile.

VEZI HARTA