Fruit Village Le Dune Beach Resort

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Fruit Village Le Dune Beach Resort

Fruit Village Le Dune Beach Club este situat de-a lungul coastei de nord a Siciliei, la câțiva kilometri de Strâmtoarea Messina, scena faimoasei legende Scilla și Cariddi și aproape de punctul de îmbarcare pentru splendidele Insule Eoliene. Proprietatea are vedere la o plajă mare de nisip alb, scăldată de o mare albastră splendidă, privată și dotată cu pietricele pe mal. Pe plajă este posibil să vă răsfățați cu activități precum volei pe plajă, fotbal pe plajă, tenis de plajă, windsurfing, canotaj. Fruit Village Le Dune Beach Resort are o piscină pentru adulți și copii, un bar, o sală TV, un mic loc de joacă, un bazar, un amfiteatru, o parcare interioară nesupravegheată. De asemenea, disponibil contra cost: închiriere de prosoape de plajă, excursii, închiriere de mașini, biciclete și motociclete. De asemenea, proprietatea oferă un teren de tenis și organizează activități precum windsurfing, canotaj și lecții de navigație. Oferta este completată de o zonă de jocuri și o discotecă pe plajă.

Le Dune Beach Club: camere

Fruit Village Le Dune Beach Resort este alcătuit din bungalouri terasate înconjurate de verdeața vegetației mediteraneene și adunate în jurul barului și piscinei. Cele 90 de bungalouri confortabile și primitoare oferă mobilier modern și o intrare independentă, cu un mediu înconjurat de grădini amenajate care se conectează la plaja privată mare. Toate camerele au TV cu ecran plat, telefon, aer condiționat, mini-frigider, seif, baie cu uscător de păr. Camerele standard nou construite au un pat dublu și posibilitatea de a adăuga un al treilea pat (ocuparea maximă a camerei 3 persoane, copii 0/2 ani inclus). Familia Bicamere este concepută pentru 4 persoane și este dotată cu un dormitor dublu, un dormitor cu canapea extensibilă dublă sau paturi supraetajate, baie comună și verandă echipată. Există, de asemenea, bungalouri pentru persoane cu dizabilități.

Le Dune Beach Club: divertisment

Numeroase activități de zi sunt planificate la Fruit Village Le Dune Beach Resort, cu jocuri, turnee, evenimente și mult sport. De asemenea, vor fi spectacole de seară cu artiști extravaganti, musicaluri inedite, spectacole de comedie și seri tematice incitante, pentru a petrece o vacanță plină de distracție. „Fogliolina World” este programul de divertisment dedicat copiilor (3/10 ani) și oferă numeroase activități recreative și educative axate pe artă, cultură, dans și sport. „Vitamina Club & Fun” este în schimb programul dedicat distracției copiilor (11/17 ani), axat pe sport, turnee, zile tematice și întâmplări pentru a-și elibera imaginația. Unul dintre cele mai semnificative momente ale vacanței pentru a avea experiențe noi, pentru a cunoaște noi prieteni și a te distra cu colegii tăi.

Locație Le Mortelle

Le Dune Beach Resort se întinde pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați și este situat la 15 km de Strâmtoarea Messina. Direct pe mare, această splendidă stațiune este alcătuită din mai multe bungalouri, toate cu grădină și gazon. Principalele atracții ale zonei numite Mortelle sunt enumerate mai jos:

DISTANȚE PLAGI

Plaja Mortelle
Plaja Mortelle la 20 de metri

ATRACȚII LA DISTANȚE

Muzeul Regional din Messina
La 13,3 km, accesibil cu mașina în 18 minute
Biserica Santissima Annunziata dei Catalani
La 17,2 km, accesibil cu mașina în 26 de minute
Catedrala din Messina
La 16,6 km, accesibil cu mașina în 25 de minute
Bazilica Sant'Elia
La 17 km, accesibil cu mașina în 26 de minute
Universitatea din Messina
La 17,2 km, accesibil cu mașina în 27 de minute
Stadionul San Filippo
La 24,2 km, accesibil cu mașina în 32 de minute
Faleză
La 15 km, accesibil cu mașina în 23 de minute

Cele mai apropiate AEROPORTURI

Aeroportul Palermo Falcone și Bporsellino
260 km distanță, accesibil cu mașina în 3 ore și două minute
Aeroportul Tito Minniti din Reggio Calabria
La 38 km, accesibil cu mașina în 1 oră și 58 de minute
Aeroportul internațional Lamezia Terme
La 139 km, accesibil cu mașina în 7 ore și 57 de minute

Informatii utile

Check-in de la ora 17:00 - check-out până la 10:00
Sejururile încep cu cina în ziua sosirii și se încheie cu prânzul în ziua plecării
Posibilitatea de a începe cu prânzul la cerere
Animalele de companie mici sunt acceptate cu supliment

Servicii gratuite

Serviciu de plajă de pe al doilea rând (1 umbrelă + 2 șezlonguri pe unitate de locuit)
Piscina pentru adulti si copii
Mic de joacă
Parcare interioară nesupravegheată
Animaţie

Servicii de plată

Închiriere de prosoape de plajă
Excursii
Închiriere de mașini, biciclete și motociclete
Teren de tenis, windsurfing, canotaj și lecții de v

Restaurantul Fruit Village Le Dune Beach Resort

Propunerea de restaurant a Fruit Village Mortelle Le Dune Beach Resort este confirmată ca o expresie a tradiției culinare mediteraneene și siciliene, cu o gamă largă de alternative. Mesele tip bufet sunt oferite într-un restaurant cu verandă în aer liber și seri tematice săptămânale; pentru copii cu vârsta între 3 și 12 ani există o zonă rezervată cu un meniu dedicat, în compania animatorilor. Apa și vinul sunt incluse la mese. La cerere este posibil să gătiți pentru celiaci (vor fi furnizate alimente de bază).

 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!