Oferte de calatorie Messina

Împletire între istorie, cultură, folclor și minunată natură.

Hotelurile recomandate la Messina

Vezi hartaVezi harta

Fruit Village Le Dune Beach Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Messina Mortelle 7.7 Foarte bun

Fruit Village Le Dune Beach Resort, situat direct pe frumoasa plajă a cătunului Mortelle din municipiul Messina, are două piscine frumoase înconjurate de un parc cu vegetație luxuriantă. Potrivi ...

La € 78 / persoană noapte

Capo dei Greci Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Messina Sant'Alessio Siculo

Ideal pentru iubitorii de relax și de mare frumoasă, pe o poziție de invidiat, pe splendida coastă de la Taormina, Resort oferă amenajări dotate de tot confortul și de o platformă pe mare de ...

La € 57 / persoană noapte

La € 40 / persoană noapte

La € 39 / persoană noapte

TH Capo Calavà Village

Hotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Gioiosa Marea

TH Capo Calavà are vedere la coasta cea mai apropiată de Insulele Eoliene. Arată ca un mic sat cu mai multe clădiri de zidărie cufundate într-o grădină de măslini vechi de secole care se ...

La € 61 / persoană noapte

La € 90 / persoană noapte

La € 36 / persoană noapte

Hotel Villa Morgana Resort & SPA

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia

Hotelul Villa Morgana Resort & SPA este situat în cadrul fermecător al lacului Garnizzi, în Messina, înconjurat de o grădină frumoasă, păstrează eleganța și căldura mediului.

La € 50 / persoană noapte

Ce să vezi la Messina

Messina

Messina, reședință siciliană, se află în apropierea extremă a vârfului nord oriental al Siciliei, pe stâmtoarea care îi poartă numele. Fundată ca o colonie grecească cu numele de Zancle și apoi Messana, Messina atinge punctul culminant al măreției între târziul mediuevu și jumătatea secolului XVII, când se întrecea cu Palermo pentru rolul de capitală Siciliană. Orașul modern se prezintă cu o rețea ordinată și regulară de largi și rectilinii străzi în direcția nord-sud. Este la 95.9 km de Catania și la 223 km de Palermo, strânsă între coasta ionică și cea tireniană și munții Peloritani, Messina se deschide cu al său mare port natural (militar și comercial), în fața vilei San Giovanni și puțin mai la Nord față de Reggio Calabria.

Messina este importantă pentru producția de citrice, printre care lămâia, portocala, mandarinul și mandarancio sau clementina, fructe, verdețuri, vin D.O.C. Faro și Berea din 2016. Particulara bucătărie sunt felurile pe bază de pește și fructe de mare, cum ar fi peștele spada, stocco, scoici, costardellle, neonata și ton. Pe bază de carne, braciole (o bucată tăiată diferit și unic față de restul Italiei) și falsulslab. Prăjituri tipice messineze sunt pignolata glassată, alb și negru, cannoli cu brânză proaspătă cu variante de ciocolată, cassata siciliană. Tipice și pâinicile mesineze (cu scarola creață, hamzi nesărate piper negru și brânza tuma), pâinea ”dizgraziata”, rulade sărate (arancini, pidoni, mozzarele în căruță și foietaje) și granita, cu diferite gusturi (căpșună, lămâie mandorle, iasmie, ciocolată, fistic, și foarte apreciata granita de cafea cu frișcă) însoțită de celebra brioche, foarte diferită de briochele setrentionale fie ca formă și ca gust.

În ultimii ani sectorul turistic s-a dezvoltat foarte foarte mult. Pe tot anul este o prezență numeroasă de pe navele de croazieră care opresc la Messina și se bucură de vechia istorie și cultură plus de frumusețile naturale. Multe sunt monumentele istorico-culturale pe care este posibil să le vizitați la Messina, îmtreună c atracțiile sectorului balnear cum ar fi coastele din zona de nord, îmtreună cu cele din Capo Peloro, unde se află celebrul Far.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)