Fruit Village Temesa Resort

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Fruit Village Temesa Resort

Complexul Fruit Village Nocera Terinese Temesa Resort oferă o vedere perfectă la Golful S. Eufemia, în municipiul Nocera Terinese, pe coasta tirrenă calabreană. Din poziția sa privilegiată, puteți admira apusuri de soare sugestive la doar câțiva metri de mare, ceea ce îl face locul perfect pentru relaxare, netulburat de zgomotul traficului. Structura este una dintre cele mai noi și mai exclusiviste din zonă, este dotată cu cele mai moderne servicii și confort și este concepută pentru a permite familiilor și copiilor să se miște liber. Temesa Resort are vedere la mare, la doar 50 de metri de marea plajă privată echipată cu nisip și pietriș. Printre serviciile principale ale structurii găsim și bar și restaurant cu aer condiționat, piscină pentru adulți cu piscină adiacentă pentru copii, 3 câmpuri polivalente, parcare interioară cu supraveghere video și parcare nepăzită în aer liber; depozitare biciclete, sală TV, bar la piscină, terasă dotată cu un colț de pizzerie, scaune cu rotile și dispozitive pentru persoane cu handicap (la cerere). Temesa Resort are un nou centru de wellness pentru utilizarea exclusivă a oaspeților, care include un jacuzzi mare, o baie turcească, o saună, un duș emoțional și un colț de ceai de plante.

Fruit Village Temesa Resort: camere

Fruit Village Nocera Terinese Temesa Resort este format din camere mobilate modern, cu baie privată cu duș, uscător de păr, TV LCD, telefon, mini-frigider, seif, aer condiționat și balcon. Sunt disponibile camere standard duble, triple și cvadruple (cu paturi supraetajate); camere la mezanin (maxim 4 locuri) cu pat dublu în mansardă și 2 paturi în zona de zi; Cameră cvadruplă cu cameră dublă (cameră dublă pentru până la 5 persoane) formată dintr-o cameră dublă (cu posibil pătuț) și o cameră dublă. Oferă cazare pentru persoane cu mobilitate redusă.

Fruit Village Temesa Resort: divertisment 

Numeroase activități în timpul zilei vor fi organizate la Fruit Village Temesa Resort cu jocuri, turnee, evenimente și mult sport; spectacole de seară cu artiști extravaganți, musicaluri inedite, spectacole de comedie și seri tematice interesante pentru divertisment general. „Fogliolina World” este programul de divertisment dedicat copiilor (3/10 ani) și oferă o lume plină de activități educative ludice axate pe artă, cultură, dans și sport. „Vitamina Club & Fun” este în schimb programul dedicat distracției copiilor (11/17 ani) care vor putea să se ocupe de sporturi, turnee, zile tematice și întâmplări pentru a-și elibera imaginația. Unul dintre cele mai semnificative momente ale vacanței pentru a face noi experiențe, pentru a cunoaște noi prieteni și a te distra cu colegii tăi.

Nocera Terinese

este cunoscut pentru importantele descoperiri arheologice care datează din epoca Magna Graecia. Tocmai în această zonă se află situl antic al orașului Magna Graecia Terina. Pentru a vedea sărbătoarea Săptămânii Sfinte, cu flagrantii vattienti, moștenitori ai unui ritual străvechi.

A fi vazut

Biserica San Giovanni Battista
Biserica Annunziata
Biserica Santa Maria
Mănăstirea Capucinilor

Din apropiere

San Mango d'Aquino 3.4 Km
Cleto 5,6 Km
Marina Falerma 4.0 Km
Serra d'Aiello 6,5 KM

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!