Nocera Terinese

Hotelurile recomandate a Nocera Terinese

Vezi hartaVezi harta

Fruit Village Temesa Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Catanzaro Nocera Terinese

Temesa Resort oferă o vedere perfectă la Golful S. Eufemia, în municipiul Nocera Terinese, pe coasta tirrenă calabreană. Din poziția sa privilegiată, puteți admira apusuri de soare sugestive ...

La € 44 / persoană noapte

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

Nocera Terinese

este un oraș antic caracterizat de un sat montan antic și un splendid port de coastă. Situat în provincia Catanzaro, în Calabria, la granița cu provincia Cosenza, Amantea, Cleto San Mango d'Aquino, Martirano Lombardo, Falerna și Lamezia Terme. Nocera Terinese are o plajă magnifică și o promenadă frumoasă, unde puteți face plimbări sănătoase în orice moment. Portul de agrement Nocera Terinese este, de asemenea, echipat cu un amfiteatru fascinant, unde se organizează evenimente și spectacole în fiecare seară vara.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)