Noci

Parte din ”Murgia dei Trulli” și plămân verde al Puliei

Hotelurile recomandate in Noci

Vezi hartaVezi harta

Hotel Cavaliere

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Noci

Se ridică într-un loc liniștit și găzduitor. care se situază într-un complex turistic de mare relevanță pentru toată regiunea. Hotelul este potrivit pentru cupluri, single, familiilor cu ...

La € 50 / persoană noapte

Noci se află în Pulia, în provincia Bari, într-o poziție strategică, la jumătarea străzii dintre Bari și Tarano și la puțini kilometri de trei dintre importantele situri UNESCO: Trulli de la Alberobello, Sassi de la Matera și Castel del Monte, genial exemplu de arhitectură medievale. Vizitând Noci, este posibil, fără să vă deplasați prea mult, să vizitați încă Castellana, faimoasă pentru grotele sale, Polignano a Mare, zisă "La Perla del Mediterraneo", Putignano, cunoscută pentru Carnavalul cel mai vechi din lume, satele de pe Vallea d’Itria și orașul Bari, cu al său particular centru vechi.

Noci face parte din "Murgia dei Trulli" adică dintr-un teritoriu caracterizat de tipice structuri rurale, trulli și ferme și dispune de un teritoriu împădurit, compus majoritar din fragni, care acoperă astăzi 20% din suprafața sa. Centrul vechi este plin de ”gnostre”, curți particulare care se deschid spre stradă și de alei.

Nu prea distant de centru este posibil să vizitați Biserica Santa Maria della Scala, cu alăturata mânăstire benedectină și un laborator de restaurare a cărții, unde au fost recuperate multe volume aproape distruse pe timpul aluviunii din 1966. În depozitele unei vechi mori are sediu, Parcul Literar Furnici din Pulia, un focolar de evenimente și inițiative culturale.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)