Oferte de călătorie Noto

perlă „baroc”.

Hotelurile recomandate la Noto

Vezi hartaVezi harta

Futura Style Helios

Hotel starsHotel starsHotel stars Siracusa Noto

Hotelul este situat într-o poziție panoramică, direct pe marea cristalină și pe o frumoasă plajă cu nisip fin. La doar 6 km de Noto, un oraș splendid, numit „Capitala barocului” și la 25 ...

La € 56 / persoană noapte

Hotel Club Eloro

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Siracusa Noto

Hotelul Club Eloro este situat direct pe mare: plaja utilata este larga si nisipoasa cu fundul marii in panta, intr-un mic golf, deosebit de potrivita pentru copii.

La € 63 / persoană noapte

La € 78 / persoană noapte

Noto

Oraș italian din provincia Siracuza, cel mai mare din Sicilia și al patrulea din Italia. Orașul este împânzit cu palate baroc și biserici de mare valoare, inclusiv Biserica Madre San Nicolò (catedrala) parțial reconstruită în urmă cu doar câțiva ani în urma unui cutremur, biserica San Carlo al Corso, biserica San Domenico, Porta Reale. , palatele nobiliare, Nicolaci di Villadorata, Trigona di Cannicarao, Landolina di San'Alfano. Noto a fost declarată Patrimoniu Mondial de către UNESCO în 2005. Astăzi orașul s-a dezvoltat pe turism, mulțumită și împrejurimilor unde printre altele există două rezervații naturale foarte importante, cea a lui Vendicari și cea a Cassibile, de asemenea, în zonă există câteva plaje lungi de nisip auriu. Renumit și pentru producția de vinuri DOC Eloro și Val di Noto.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)