Oferte de călătorie Noto

perlă „baroc”.

Gli hotel consigliati la Noto

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 56

Hotelul este situat într-o poziție panoramică, direct pe marea cristalină și pe o frumoasă plajă cu nisip fin. La doar 6 km de Noto, un oraș splendid, numit „Capitala barocului” și la 25 ...

Preț de la

€ 63

Hotelul Club Eloro este situat direct pe mare: plaja utilata este larga si nisipoasa cu fundul marii in panta, intr-un mic golf, deosebit de potrivita pentru copii.

Preț de la

€ 78

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Noto

Oraș italian din provincia Siracuza, cel mai mare din Sicilia și al patrulea din Italia. Orașul este împânzit cu palate baroc și biserici de mare valoare, inclusiv Biserica Madre San Nicolò (catedrala) parțial reconstruită în urmă cu doar câțiva ani în urma unui cutremur, biserica San Carlo al Corso, biserica San Domenico, Porta Reale. , palatele nobiliare, Nicolaci di Villadorata, Trigona di Cannicarao, Landolina di San'Alfano. Noto a fost declarată Patrimoniu Mondial de către UNESCO în 2005. Astăzi orașul s-a dezvoltat pe turism, mulțumită și împrejurimilor unde printre altele există două rezervații naturale foarte importante, cea a lui Vendicari și cea a Cassibile, de asemenea, în zonă există câteva plaje lungi de nisip auriu. Renumit și pentru producția de vinuri DOC Eloro și Val di Noto.

VEZI HARTA