Giardini d'Oriente

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Două restaurante, unul dintre ele cu aer condiționat și altul pe terasă(Iulie și August). Locuri la mese; serviciu gen bufet, vin și apă incluse la mese. Pepito restaurant rezervat celor cu vârste de la 4 la 10 ani cu meniu delicat. Celiachia: autorizat de A.I.C. pentru prepararea și administrarea de mânăruri fără gluten. Biberoane, sau mâncăruri la orarii diferite de stabilit cu mamele, dotată de plite infraroșii, cuptor microunde, frigider, mixer, omogenizator, crăticioare, farfurii, tacâmuri, scăunele ...
2baruri(unul la pișcină și unul la mare); 3 pișcine de apă dulce unde este obligatorie scufia: una semi olimpinica pentru activități și jocuri organizate cu animație, una rezervată celor mici și a treia pentru cei care iubesc relaxarea; anfiteatru larg pentru spectacole serale; bazar; teren de tenis/fotbal luminat; parcare privată nesupraveghiată; WIFI gratuit în zonele comune.

Sală mini club amenajată pentru vizionarea de filme și desene, videojocuri, ping pong, fotbal de masă, parcul de joacă cu topogane, leagăne care prinde viață și se transformă într-un luna park cu ocazia ”Pepito day” mascota complexului.

Plaja de nisip privată ușor de ajuns pe jos pe o cărare de 100m prin parc; are umbrele, șezlonguri, beach volley, canoa, windsurf, barcă cu vele. Cu plată un centru spa, iluminarea terenului.

Animale admise cu un supliment (nu în zonele comune). Dog Village: zonă încercuită dedicată amicilor patrupede.
Alte servicii:
Tesera Club inculde drink de bun venit, tirul cu arcul, cursuri colective de windsurf, catamarano, barcă cu vele, canoa, pedalo, dans, acquagym, turnee, beach voley, Mini club 4/7 ani, Teen club 8/12ani, Junior Club 13/17 ani, animație de zi(și pe plajă) și de seară, jocuri, turnee, spectacole în anfiteatru, serviciu de plajă(o umbrelă și 2 șezlonguri de cameră).

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!