Nova Siri

Rezervă faunistică a WWF pe coasta Ionică

Hotelurile recomandate la Nova Siri

Vezi hartaVezi harta

Villaggio Giardini d'Oriente

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Basilicata Nova Siri 9.0 Excepțional

Cazare pentru oaspeți Înconjurat de o grădină mediteraneană cu vedere la Marea Ionică, Villaggio Giardini D'Oriente este situat în Marina Nova Siri, la 400 de metri de mare și la 35 km de ...

La € 40 / persoană noapte

La € 47 / persoană noapte

Nova Siri, în provincia Matera, din Basilicata, este o comună situată pe coasta ionică care se împarte în Nova Siri oraș și Nova Siri Marina. Teritoriul se diferențiază între zona maritima, cea colinară și cea a munților de jis. Prima se extinde pe o fâșie costieră de trei km pe Marea Ionică, în particula pe pe golful Taranto, cu litoral nisipos și plin de dune naturale, înconjurat de păduri de pini și eucalipți, unde crește mult și bine rozmarinul și oleandro. În zona maritimă de la Nova Siri sunt prezente cursuri de apă, printre care curentul Toccacielo care este o rezervă faunistică WWF, unde se găsește șarpele gri, stârcul, pesărușul de mare și alte păsări. Zona colinară de la Nova Siri se caracterizează prin prezența marilor întinderi agricole unde se remarcă culturile de măsline, portocalii și prune și zonele aparținând statului, unde puteți vedea prezența plantelor sălbatice și a copacilor rustici, cum ar fi perele sălbatice, stejarul, măslinii, feniculul sălbatic, cicoarea sălbatică, păpădia, carcioful sălbatic și gălbenelele.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)