Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Cala Ginepro Hotel Resort, ridicat într-un loc încă neatins, precursorul dezvoltării turistice pe teritoriul comunal, este administrat de aceeși proprietară, care se mândrește cu o mare tradiție maturizată în ani, și capace să îmbine toate conforturile cu un spirit tradițional al acestui pământ. Hotelul este caracterizat de primitoare și liniștite colțuri pentru momente de privacy și frumoase grădini de palmieri, măslini, buganville și paturi de flori. Tradiția hotelieră a resortului se leagă bine cu criteriile moderne de ospitalitate: este perfect pentru cupluri dar se demonstrează o comodă și plăcută alegere pentru familiile cu copii. Sportivi, apasionații de mare sau cei în căutarea relaxului, putând oferi în aceeași structură aparate sportive și recreative sau colțuri de plăcut relax și pură relaxare. Pentru cei mai exigenți, experiența de vacanță la Cala Ginepro, se poate încheia cu un relaxant parcurs de bunăstare în centrul Templum Salutis. Un centru de remise en forme cu hammam, saună tradițională, peștera de sare, kneipp, frigidarium, duș emoțional cu cromoterapie și aromaterapie, sală de sport, zona relax și tisanerie. La mică distanță de hotel este prezentă o Oază Naturală de la Bidderosa, un loc natural și necontaminat în interiorul căruia este posibil să ajungeți unele dintre cele mai frumoase plaje ale Comunei Orosei sau să vă cufundați în peisajul de la Stagno de la Sa Curcurica sau să vă plimbați printre cărările de pe Muntele Urcatu. Resort dispune de o zonă rezervată de plaja de la Cala Ginepro, amenajată cu șezlonguri pentru oaspeții săi. Camerele de la Cala Ginepro Hotel Resort au fost proiectate pentru a garanta maximul de confort și să vină în întâmpinarea diferitelor exigențe ale oaspeților. Amenajate cu un cald stil mediteranean, sunt toate dotate de un balcon sau patio și intrare independentă, cu vedere la grădină sau latura mare. Toate camerele sunt de la 300 la 500 metri de plajă, ușor de ajuns cu o plimbare plăcută pe cărarea umbrită. Distanța variază în funcție de situația în care camera este în interiorul structurii.

Restaurant
Micul dejun, prânzul și cina tip buffet. În unele perioade administrația își rezervă dreptul de a modifica unele servicii, la masă sau la bufet. Săptămânal sunt prevăzute unele seri tematice. Unele bunătăți ale restaurantului sunt pregătite cu cele mai bune ingredinte cultivate în grădină, la km 0. Barurile hotelului sunt situate în locurile cele mai comode și funționale cu deschidere pe toată durata zilei. Orariile și deschiderea barurilor pot să varieze în cursul sezonului. Pentru celiaci este posibilitatea de a avea mâncăruri fără gluten, se face precizarea în momentul prenotării. 

Localitatea
Orosei este reședință veche a Baroniei meridionale și este situat la poalele unei coline în origine vulcanică pe valea fluviului Cedrino. Marea, plajele și golfulețele care se ajung de la Orosei sunt elementele care contradisting peisajul și care fac această destinație una dintre cele mai renumite ale Sardiniei. Litoralul se extinde pe 14 km de plaje: de la Osala până la oaza faunistică de la Bidderosa care, cu marea sa cristalină și transparentă și nisipul super fin, reprezintă atracția principală a zonei, oază de pace și de natură, tutelată de protecția ambentului, fapt pentru care accesul zilnic este limitat.

De vizitat și de cunoscut
Plaja din spatele orașului este împărțită în patru zone: Marina de la Orosei (cea mai apropiată de centru și colegată cu o pistă ciclabilă), Su Barone (unde este prezent un loc pentru bărcile mici), Su Petrosu (cea mai frecventată de tineri) și Osala (unde este prezent al doilea mic port). Fundalurile care înconjoară această localitate sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de diving, de pescuit și de snorkelling.

Cala Liberotto, caracterizată de diferite plaje de nisip alternate de promontori de stânci de granit roz. Particulara sa conformație o face una dintre cele mai frumoase de explorat parcurgând pe jos cărări dealungul plajei și a stâncilor. Înainte de a ajunge la promontoriul care separă Cala Ginepro (golful Ienupărului), plaja oferă sute de metri de faleză, cu o margine de pădure deasă.

Cala Ginepro este în mod special adaptată pentru cei care iubesc nisipul alb și fin și apele transparente de culori albastru deschis și cristalin, care reflectă fundalul deloc profund. Este de fapt ideală pentru copii și pentru cei care vor să își ofere o lungă plimbare sau un relaxant picnic la umbra pădurii de ienupăr.

Plaja cea mai faimoasă a zonei este cu siguranță cea de la Bidderosa, o oază naturală protejată, distantă 13 km de la Orosei. Parcul se extinde pe circa 530 hectare și este o alternanță de dune și sentiere care atraversează vegetația mediteraneană formată din pini, eucalipți, stejari de plută, palmieri și ienupări seculari.

Berchida, împreună cu Oaza de la Bidderosa, formează o zonă individuată de regiunea Sardinia ca site de interes comunitar, care merită tutelat și păstrat printr-o politică și prin intervenții ale comunelor interesate(Orosei și Siniscola). De nisip alb și ape transparente și deloc adânci pe zeci de metri, plaja de la Berchida este unda dintre cele mai frumoase ale Sardiniei, se ajunge cu mașina pe un drum neasfaltat.

Comuna are încă centrul vechi bine păstrat în interiorul căruia se pot admira Biserica de la S. Antonio Abate, Biserica de la S. Giacomo Maggiore și muzeul Guiso care adăpostește o colecție de teatre în miniatură din sec XVIII și o colecție de costume tradiționale de la 1880 până în XX secol. De neuitat Bisericile de la Rosario și Anime, împodobite în timpul săptămânii sfinte.

Biserica țărănească de la Santa Maria a mării este în schimb importantă pentru manifestări sugestive în toată Sardinia: moaștele sfintei sunt purtate prin oraș cu bărci împodobite cu flori dealungul fluviului Cedrino, un parcurs care ajunge până la bisericuța de la Santa Maria unde se celebrează ceremonia religioasă.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Reception 24h.
Zonă de joacă și parc.
Pișcină externă.
Solarium amenajat.
Sală TV.

Servicii cu plată
De la 31 Mai până la 23 Septembrie cu plata obligatorie in loco a cardului club de la 4 ani care include folosirea unei umbrele și a două șezlonguri pentru fiecare cameră pe plajă de la al treilea rând, folosirea pișcinelor, Mini club, baby dance, dansuri de grup, fitness, watter gym, trezirea musculară, cursuri colective de înnot. Tennis, fotbal și tirul cu arcul la 700 mt, ping-pong, bowling, piano bar și spectacole.
Intrarea la centrul bunăstare pentru adulți cu: pișcină acoperită, hammam, saună tradițională și bio, peștera de sare, Kneipp, frigidarium, duș emoțional cu cromo și aromaterapie, sală de sport, zonă relax și tisaneria.
Transfer Colectiv de la/către Port și Aeroport de la Olbia.
Terenuri sportive în orari nocturne.
Trimitere și primire de fax și telegrame.
Wi-Fi în zona hall, parcul de joacă, bar, sala de zi.
Serviciu in camera(de la 8.00 la 20.00).
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.
Navetă de la și către Orosei.
Închiriat biciclete, auto.
Prosoape de mare.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis (cu plată).

Oferta include
Centrul congrese: dispune de o sală plenarie, reception și două mici săli meeting separate, poate să primească până la 350 persoane. Poate fi folosită pentru expoziții, demostrații și coffee break.
Wi-fi în hall, parcul jocuri, bar, sală de zi.
Parcare externă nesupraveghiată.

Notă
În hotel, pentru plata de extra, este obligatorie folosirea cardului magnetic preplătit care vine eliberat și poate fi încărcat doar la recepțion, după plata unui depozit. Depozitul și eventualele sume restante vă vin restituite în momentul lăsării cardului magnetic. Cecurile de conturi curente bancare nu sunt acceptate. Umbrelele când sunt prevăzute vin date de la ora 15.00 din ziua sosirii și trebuiesc înapoiate în ziua dinaintea plecării, până în ora 20.00. N.B. : la sosirea oaspeților este obligatoriu prezentarea documentelor de identitate a tuturor oaspeților prenotați, inclusiv minorii de orice vârstă, conform art. 109 al Textului Unic al Legii de Siguranță Publică. 

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Card Club obligatoriu: include de la al 3° rând folosirea unei umbrele, nenominală, și 2 șezlonguri de cameră, pedalò și canoe (1/2 ora de plimbare per cameră), beach-volley, cursuri colective pe zi de tennis și de fotbal, tirul cu arcul, (terenurile sunt la  700 m de hotel), ping-pong, bocce, pișcina pentru adulți și pentru copii amenajate cu șezlonguri și umbrele(în baza disponibilității), mini club de la 4 la 12 ani la orari prestabilite. Discotecă, animație soft de zi și de seară  (disponibilă 6 zile pe săptămână).
Taxa de sejur, asicurarea medicală și a bagajului, bacșișul și tot ce nu este indicat în oferta cuprinde. 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)