Oferă sate Orosei

Reședință istorică a Baroniei meridionale.

Hotelurile recomandate in Orosei

Vezi hartaVezi harta

Hotel Club Gli Ontani

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Orosei

Hotelul Gli Ontani, recent construit, este situat lângă Cala Liberotto, printre cele mai frumoase din Golful Orosei. Oferă două piscine cu zonă pentru copii, mini club și zonă de joacă.

La € 35 / persoană noapte

Residence Club Gli Ontani

Sardinia Orosei

Cel mai recent construit Residence Club Gli Ontani este situat în apropiere de una dintre cele mai evocatoare locații din Golful Orosei: Cala Liberotto, la 150 m de centrul orașului. Reședința ...

La € 8 / persoană noapte

Club Hotel Marina Sporting

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Orosei

Club Hotel Marina Sporting se găsește la Marina de la Orosei, comuna Orosei, în provincia de la Nuoro. Este la o distanță de 250 metri de una dintre cele mai frumoase coaste orientale ale Sardini ...

La € 49 / persoană noapte

Villaggio Alba Dorata Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Orosei

Alba Dorata este un sat de vancanță turistic situat în zona Sas Linnas Siccas, cartier al Cala Liberotto, fracțiunea de la Orosei (la 9 km), una dintre destinațiile de vacanță cele mai frumoase ...

La € 57 / persoană noapte

Cala Ginepro Hotel Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Orosei

Construit după liniile tipice ale arhitecturii locale, se ridică pe minunatul golf de la Orosei, în localitatea Cala Ginepro, și este compus din trei clădiri separate, apropiate între ele dar ...

La € 50 / persoană noapte

Club Hotel Torre Moresca

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Orosei

Club Hotel Torre Moresca este un sat de vacanță de 4 stele în Sardinia care se extinde pe circa 15.000 mp, la 100 metri de splendidele ape necontaminate ale plajelor de la Cala Ginepro, în localit ...

La € 38 / persoană noapte

La € 59 / persoană noapte

Club Hotel Marina Beach

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Orosei

Complexul arhitectural plin de culoare al Club Hotel Marina Beach, plin de referințe la arta maură, este situat într-un parc de 23 de hectare cu grădini bine întreținute.

La € 80 / persoană noapte

Orosei este o reședință istorică a Baroniei meridionale și este situată la poalele unei coline de origine vulcanică cuibărită pe poalele vălii fluviului Cedrino. Marea, plajele și golfulețele care se ajung de la Orosei sunt elemente care contradisting peisajul și care fac destinația una dintre cele mai renumite ale Sardinie. Litoralul comunei Orosei se extinde pe mai bine de 14 km de plaje: de la Osala până la oaza faunistică de la Bidderosa care, cu marea sa cristalină și transparentă și nisipul foarte fin al malului, reprezintă atracția principală a zonei, oază de pace și de natură, protejată de mediu pentru care accesul zilnic esle limitat la un număr restrâns de vizitatori.

Plaja din spatele orașului este împărțită în patru zone: Marina de la Orosei (cea mai apropiată de centru și colegată cu o pistă ciclabilă), Su Barone (unde este prezent un loc pentru bărcile mici), Su Petrosu (cea mai frecventată de tineri) și Osala (unde este prezent al doilea mic port). Fundalurile care înconjoară această localitate sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de diving, de pescuit și de snorkelling. Comuna are încă centrul vechi bine păstrat în interiorul căruia se pot admira Biserica de la S. Antonio Abate, Biserica de la S. Giacomo Maggiore și muzeul Guiso care adăpostește o colecție de teatre în miniatură din sec XVIII și o colecție de costume tradiționale de la 1880 până în XX secol. De neuitat Bisericile de la Rosario și Anime, împodobite în timpul săptămânii sfinte. Biserica țărănească de la Santa Maria a mării este în schimb importantă pentru manifestări sugestive în toată Sardinia: moaștele sfintei sunt purtate prin oraș cu bărci împodobite cu flori dealungul fluviului Cedrino, un parcurs care ajunge până la bisericuța de la Santa Maria unde se celebrează ceremonia religioasă și se organizează un caracteristic banchet, cu feluri tipice și vin local.

Pe timpul verii Orosei propune un bogat program de evenimente, concerte, târguri și manifestări care coincid cu vârful sezonului turistic. Printre întâlnirile cu produsele agricole și vinuri sunt de obicei organizate și târguri ale purcelușilor și al vițelului la grătar, al oii în cojoc, al pizzei sarde, al ”purpuzza”, al specialităților de mare și ale prăjiturilor tipice și seadas. În septembrie, 18 zile de evenimente implică toate orașele pentru a sărbători Madonna del Rimedio. Însuflețit de sărbători, banchete împodobite în cumbessias în jurul sanctuarului Madonna del Rimedio, rituale creștine alternate de spectacole păgâne, târguri, tarabe și tiribombe pentru copii. 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)