Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Club Hotel Marina Sporting este un hotel de 4 stele la mare, un perfect sat de vacanță în Golful de la Orosei, ideal pentru familii și pentru cei care vor să se bucure de o vacanță în numele distracției și al relaxului pe plajele cele mai neatinse ale Sardiniei. Cu plajă privată, zonă pișcină cu solarium, Club Hotel Marina sporting este înglobat în celebrul Marina Resort al golfului de la Orosei, situat în fața unei plaje de nisip auriu lungă 7 km. Resort este de fapt situat la circa 200 mentri de minunata plajă de la Marina Orosei, una dintre cele mai frumoase și necontaminate zone de explorare ale Sardiniei. Pictorescul sat oferă aranjamente situate în parcul de 23 de hectare cu grădini super înglijite, largi zone de gazon și pomi fructiferi delaungul cărărilor pavimentate cu pietre mozaic, de parcurs pe jos sau cu bicicleta. În afara propriilor servicii, Marina Sporting dă posibilitatea oaspeților săi de a folosi unele servicii de la apropiatul Marina Beach Resort printre care, sală de sport, parcul de pișcine, Restaurantul Pagoda și Beach Bar. Hotelul oferă o pișcină situată lângă clădirea principală, care permite tuturor oaspeților să se relaxeze și să se bucure de caldele zile de vacanță. În zona solarium, înconjurată de măslini și leandri înfloriți, sunt disponibile șezlonguri și umbrele pentru a vă bronza comod sau a citi în pace o carte bună. Pe timpul vacanței se organizează turnee și competiții amicale în interiorul locurilor sportive de la Marina Resort. Sunt în plus prezente: teren de fotbal cu iarbă, 6 câmpuri polifuncționale tennis/fotbal, 1 teren de baschet, 1 de bowling.

Restaurantul
Restaurantul Clubului Hotel Marina Sporting dispune de o sală internă climatizată și de o largă verandă externă unde sunt servite feluri tipice ale bucătăriei mediteraneene preparate cu ingrediente alese bine. Punctul de forță al felurilor este sănătatea și prospețimea, cu peștele care provine direct din golful de la Orosei, carne și brânzeturi produse de crescătoriile locale și legume și fructe cultivate în terenurile din apropiere. Micul dejun prevede un asortiment de cafetărie caldă, sucuri de fructe, yaurt, gemuri, croissant, cereale, produse de cuptor, aperitive, salamuri, brânzeturi, fructe. Decorate și garnite cu măestrie, bufetul de prânz și de cină, oferă o bogată varietate de apeitive mixte, feluri întâi și doi de carne sau de mare, garnituri de verdețuri, salate, fructe și desert. ”Seara pescarului” și ”Seara Sardă” oferă ocazia de a aprecia bucătăria tipică și pasiunea pentru gătit și pentru a sta împreună, savurând un corpulent Cannonau roșu rubin sau un renumit Vermentino de culoare galben pai. Formula All Inclusive include în plus, pe lângă barul de pe bordul pișcinei, de la 10.00 la 22.00, consumul de apă la dozator, suc de portocale, cola, sucuri de fructe, granite, ceai rece, snack și cafea. Se ajunge intern și cu intrare independentă, zona dedicată biberoanelor, complet amenajată și deschisă 24 din 24, și este în măsură să satisfacă orice necesitate a familiilor cu copii.

Localitatea
Orosei este reședință veche a Baroniei meridionale și este situat la poalele unei coline în origine vulcanică pe valea fluviului Cedrino. Marea, plajele și golfulețele care se ajung de la Orosei sunt elementele care contradisting peisajul și care fac această destinație una dintre cele mai renumite ale Sardiniei. Litoralul se extinde pe 14 km de plaje: de la Osala până la oaza faunistică de la Bidderosa care, cu marea sa cristalină și transparentă și nisipul super fin, reprezintă atracția principală a zonei, oază de pace și de natură, tutelată de protecția ambentului, fapt pentru care accesul zilnic este limitat.

De vizitat și de cunoscut
Plaja din spatele orașului este împărțită în patru zone: Marina de la Orosei (cea mai apropiată de centru și colegată cu o pistă ciclabilă), Su Barone (unde este prezent un loc pentru bărcile mici), Su Petrosu (cea mai frecventată de tineri) și Osala (unde este prezent al doilea mic port). Fundalurile care înconjoară această localitate sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de diving, de pescuit și de snorkelling.

Cala Liberotto, caracterizată de diferite plaje de nisip alternate de promontori de stânci de granit roz. Particulara sa conformație o face una dintre cele mai frumoase de explorat parcurgând pe jos cărări dealungul plajei și a stâncilor. Înainte de a ajunge la promontoriul care separă Cala Ginepro (golful Ienupărului), plaja oferă sute de metri de faleză, cu o margine de pădure deasă.

Cala Ginepro este în mod special adaptată pentru cei care iubesc nisipul alb și fin și apele transparente de culori albastru deschis și cristalin, care reflectă fundalul deloc profund. Este de fapt ideală pentru copii și pentru cei care vor să își ofere o lungă plimbare sau un relaxant picnic la umbra pădurii de ienupăr.

Plaja cea mai faimoasă a zonei este cu siguranță cea de la Bidderosa, o oază naturală protejată, distantă 13 km de la Orosei. Parcul se extinde pe circa 530 hectare și este o alternanță de dune și sentiere care atraversează vegetația mediteraneană formată din pini, eucalipți, stejari de plută, palmieri și ienupări seculari.

Berchida, împreună cu Oaza de la Bidderosa, formează o zonă individuată de regiunea Sardinia ca site de interes comunitar, care merită tutelat și păstrat printr-o politică și prin intervenții ale comunelor interesate(Orosei și Siniscola). De nisip alb și ape transparente și deloc adânci pe zeci de metri, plaja de la Berchida este unda dintre cele mai frumoase ale Sardiniei, se ajunge cu mașina pe un drum neasfaltat.

Comuna are încă centrul vechi bine păstrat în interiorul căruia se pot admira Biserica de la S. Antonio Abate, Biserica de la S. Giacomo Maggiore și muzeul Guiso care adăpostește o colecție de teatre în miniatură din sec XVIII și o colecție de costume tradiționale de la 1880 până în XX secol. De neuitat Bisericile de la Rosario și Anime, împodobite în timpul săptămânii sfinte.

Biserica țărănească de la Santa Maria a mării este în schimb importantă pentru manifestări sugestive în toată Sardinia: moaștele sfintei sunt purtate prin oraș cu bărci împodobite cu flori dealungul fluviului Cedrino, un parcurs care ajunge până la bisericuța de la Santa Maria unde se celebrează ceremonia religioasă.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Parcare internă neacoperită.
Reception 24h.
Zonă de joacă și parc.
Pișcină externă.
Solarium amenajat.
Sală TV.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie și călcare.
Navetă de la și către Orosei.
Card Club pentru toate atracțiile, activitățile de aniamție, miniclub, serviciul de plajă (de la al treile rând în sus), folosirea pișcinelor, a structurileor sportive și a sălii de sport pentru cei cu vârsta peste 3 ani.  
Transfer Colectiv de la/către Port și Aeroport de la Olbia.
Închiriat biciclete, scooter, auto și șalupe.
Day use a camerei.
Wi-Fi în hall.
Prosoape de mare.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis(cu plată).

Oferta include
Cocktail de bun venit.
Pișcină externă temperată.
Folosirea terenului de fotbal cu iarbă naturală.
Folosirea celor 6 terenuri polifuncționale tennis/fotbal.
Folosirea terenului de baschetși de bowlling. 
Card club obligatoriu pentru următoarele servicii: serviciu plajă cu umbrelă și două șezlonguri (de la al treilea rând) cu staff de animație care organizează diferite activități de întreținere cum ar fi beach volley, turnee sportive și cursuri de aerobică. Sunt în plus gratuite pedalò și canoe, single și duble. Mini club pentru copii cu serviciu de aniamație. Folosirea parcului pișcine. Zonă Fitness dotată de următoarele aparate Technogym: 1 Elitică Syncro, 1 Cyclette Recline Personal, 5 Cyclette Spinning, 1 Stepper pentru cardio fitness, 2 Tapis Roulant, 1 Vogatore cu ecran, Arms Cyclette Excite Top, Pectoral Machine, Băncuță Liberă cu  pendență regulabilă, PullDown – Tracțiuni Verticale Deltoidi/Dorsale, Crunch Bench – Abdominale, Tower Tracțiuni – Dorsale și Abdominale joase, Rastrelliera pentru cuplu de manubri de la 2 până la 12 kg, covorașe stretching pe jos. 

Suplimente
Închiriat prosop de mare euro 2,50 pe zi de persoană cu un depozit de euro 20,00.
Serviciu plajă cu o umbrelă și două șezlonguri în primul rând costul zilnic de euro 20,00.
Serviciu plajă cu o umbrelă și două șezlonguri în al doilea rând costul zilnic de euro 15,00.

Reduceri
Al treilea pat de la 3 la  18 ani gratis.
Al patrulea pat de la 3 la 18 ani -50%.

Notă
Structurile sportive și recreative ale complexului, cum ar fi de exemplu pișcina, piano bar, animația, miniclub, cursuri sportive, bar pișcina, beach bar și restaurantul Pagoda, pot și să nu fie active atunci când condițiile meteo sau numărul limitat de oaspeți (în sezounul rece) nu îi justifică funcționarea.  
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Card Club.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)