Residence Club Gli Ontani

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Construită de curând, structura este situată la Cala Liberotto, o localitate printre cele mai frumoase de la Orosei și dispune de 2 pișcine, un anfiteatru unde au loc spectacole, echipamente sportive și largi spații verzi, care fac din această structură locul ideal pentru familii. Club Hotel & Residence Gli Ontani este distant de 75 km de aeroportul de la Olbia și la 150 m de centrul de la Sos Alinos. Oaspeții pot alege între două tipuri de sejururi: Formula Residence, cu aranjare în apartamente dispuse la parter cu grădină privată/patio sau la primul etaj cu un balcon larg amenajat sau în formula Hotel cu aranjare în clădirea principală a hotelului care are Camerele Standard la primul și la al doilea etaj. Apartamentele se împart în: Mono 2 cu canapea exdensibilă pat matrimonial; Mono 4 cu pat matrimonial și zonă de noapte cu canapea pat; Bilo 4 cu canapea pat dublu sau matrimonial, cameră matrimonială; Trilo A6 cu canapea extensibilă matrimonială, 2 camere dintre care una matrimonială și o cameră cu paturi suprapuse; Trilo B6 cu canapea matrimonială, 2 camere dintre care una matrimonială și una dublă cu paturi alăturate. Structura dispune de un bar, o sală polivalentă cu Tv cu ecran uriaș, wi-fi gratuit în zonele cu servicii, un restaurant și o pizzerie. Cei mai mici se pot distra în marea zonă de joacă cu anfiteatru pentru animație și cu Mini Club (pentru copii de la 4/12 ani) cu proiecțiuni și o zonă amenajată cu jocuri , topogane, leagăne. La dispoziția tuturor oaspeților sunt două pișcine diferite cu folos exclusiv cu fiecare zonă pentru copii, teren de tennis, fotbal luminat(cu plata de zi sau de seară), ping-pong, fotbal de masă și alte jocuri. În apropiere, activități sportive și pe plajă sporturi balenare și activități nautice. De la 11/06 până la 10/09, cursuri colective de tennis și de înot, întrețienere seara, printre care parteciparea de grupuri folcloristice, jocuri, turnee, muzică.

Localitatea
Orosei este reședință veche a Baroniei meridionale și este situat la poalele unei coline în origine vulcanică pe valea fluviului Cedrino. Marea, plajele și golfulețele care se ajung de la Orosei sunt elementele care contradisting peisajul și care fac această destinație una dintre cele mai renumite ale Sardiniei. Litoralul se extinde pe 14 km de plaje: de la Osala până la oaza faunistică de la Bidderosa care, cu marea sa cristalină și transparentă și nisipul super fin, reprezintă atracția principală a zonei, oază de pace și de natură, tutelată de protecția ambentului, fapt pentru care accesul zilnic este limitat.

De vizitat și de cunoscut
Plaja din spatele orașului este împărțită în patru zone: Marina de la Orosei (cea mai apropiată de centru și colegată cu o pistă ciclabilă), Su Barone (unde este prezent un loc pentru bărcile mici), Su Petrosu (cea mai frecventată de tineri) și Osala (unde este prezent al doilea mic port). Fundalurile care înconjoară această localitate sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de diving, de pescuit și de snorkelling.

Cala Liberotto, caracterizată de diferite plaje de nisip alternate de promontori de stânci de granit roz. Particulara sa conformație o face una dintre cele mai frumoase de explorat parcurgând pe jos cărări dealungul plajei și a stâncilor. Înainte de a ajunge la promontoriul care separă Cala Ginepro (golful Ienupărului), plaja oferă sute de metri de faleză, cu o margine de pădure deasă.

Cala Ginepro este în mod special adaptată pentru cei care iubesc nisipul alb și fin și apele transparente de culori albastru deschis și cristalin, care reflectă fundalul deloc profund. Este de fapt ideală pentru copii și pentru cei care vor să își ofere o lungă plimbare sau un relaxant picnic la umbra pădurii de ienupăr.

Plaja cea mai faimoasă a zonei este cu siguranță cea de la Bidderosa, o oază naturală protejată, distantă 13 km de la Orosei. Parcul se extinde pe circa 530 hectare și este o alternanță de dune și sentiere care atraversează vegetația mediteraneană formată din pini, eucalipți, stejari de plută, palmieri și ienupări seculari.

Berchida, împreună cu Oaza de la Bidderosa, formează o zonă individuată de regiunea Sardinia ca site de interes comunitar, care merită tutelat și păstrat printr-o politică și prin intervenții ale comunelor interesate(Orosei și Siniscola). De nisip alb și ape transparente și deloc adânci pe zeci de metri, plaja de la Berchida este unda dintre cele mai frumoase ale Sardiniei, se ajunge cu mașina pe un drum neasfaltat.

Comuna are încă centrul vechi bine păstrat în interiorul căruia se pot admira Biserica de la S. Antonio Abate, Biserica de la S. Giacomo Maggiore și muzeul Guiso care adăpostește o colecție de teatre în miniatură din sec XVIII și o colecție de costume tradiționale de la 1880 până în XX secol. De neuitat Bisericile de la Rosario și Anime, împodobite în timpul săptămânii sfinte.

Biserica țărănească de la Santa Maria a mării este în schimb importantă pentru manifestări sugestive în toată Sardinia: moaștele sfintei sunt purtate prin oraș cu bărci împodobite cu flori dealungul fluviului Cedrino, un parcurs care ajunge până la bisericuța de la Santa Maria unde se celebrează ceremonia religioasă.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00  la ora 20.00.
Check out până la ora 10.00.
Formula Residence sejururi cu intrări libere de minim 3 nopți în perioada 14/05-04/06 și 17/09-01/10,
minim 7 nopți cu inntrări duminica și miercurea în restul perioadei.
Formula Hotel sejururi cu intrări libere de minim 3 nopți în perioada 06/08-13/08, 20/08-27/08 e 13/08 20/08.
Animale sunt admise la cerere și cu plate unui supliment pe loc.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Reception 24h.
Terenuri de tennis, ping pong și de fotbal și alte jocuri.
Două pișcine externe cu zonă pentru copii.
Solarium amenajat.
Din 11/06 până la 10/09, cursuri colective de tennis și de înot, întreținere serală, prezena de grupuri folcloristice, jocuri, turnee, mizică. 
Mini Club pentru copii de la 4/12 ani cu proiecții și zonă de joacă. 
Sală polivalentă cu TV cu ecran gigant.
Wi-fi în zona serviciilor, restaurant, pizzeria.
Încălzire/aer condiționat.
Posibilitatea de a lua prânzul la pachet. 
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Banco escursioni.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu în cameră.
Serviciu spălătorie și călcare.
Navetă aeroportuală.
Închiriat biciclete și mountain bike.
Teren de tennis/fotbal luminat.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Cursuri de scufundări și de snorkeling(cu plată).
Închiriat echipamente sportive și ieșiri cu barca cu ghid (cu plată).

Oferta include
Două pișcine diferite cu folosirea exclusivă cu fiecare zonă și pentru cei mici.
Teren de tennis/fotbal luminat(cu plata de zi sau de seară).
De la 11/06 până la 10/09, cursuri colective de tenis și de înot, întreținere distractivă seara, cu prezența de grupuri folcloristice, jocuri, turnee și muzică. 
Mini Club pentru copii de la 4/12 ani cu zonă de joacă.
Ping pong, biliard și diverite alte jocuri.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Depozit obligatoriu pentri fiecare apartament.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.
Sumă forfetară obligatorie pentru apartamente cuprinzând consumul energetic, prima furnizare de lenjerii de pat cu schimb la săptămână, curățenie finală, (zona de gătit este de curațat de oastete), accesul la pișcine, transfer către plajă și înapoi la orarii stabilite, serviciu mini club și activități indicate de la 11/06 până la 10/09.

Suplimente
Pătuț euro 5,00 la zi.
Depozit euro 100,00 de apartament.
Eventual pat suplimentar euro 10,00 pe zi.
Loc auto în garaj euro 12,00 de auto pe zi.
Animale de talie mică la cerere € 50 pe sejur.
Aer condiționat euro 6,00 pe zi de apartament.
Curățenia finală a zonei de gătit dacă nu este efectuată de client euro 25,00.
Schimb facultativ de lenjerie de pat sau de baie euro 7,00 de persoană la schimb.
Sumă forfetară obligatorie peste 3 ani euro 49,00 de persoană pe săptămână și pentru sejururi inferioare.

Reduceri
Ședere peste noapte și mic dejun euro 18,00 de persoană la zi.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!