Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Trecând pragul hotelului Torre Moresca aveți imediat senzația de a intra în tipicul sat sard de case de pietre, scări și străduțe personale paviementate cu pietre alese, piețe și vase de flori înflorite mereu. Aproape de verdele și luxuriosa pădurice care se învecinează cu o plajă de nisip fin și coborâre dulce, este o soluție potrivită pentru cei mici. Pe plaja în concesiune sunt rezervate oaspeților șezlonguri și umbrele, se desfășoară marea majoritate a activităților de zi de animație cu jocuri și turnee și este posibil să folosiți pedalo și canoe. Beach Bar, complet de servicii igienice și dușuri, este ideală pentru a savura o băutură disetantă și se poate lua o gustare sau o înghețată la umbra proaspătă a verandei în lemn. Situată lângă clădirea principală, pișcina de la Torre Moresca permite oaspeților să se relaxeze și să se bucure de caldele zile chiar se rămâne în hotel. În zona solarium, înconjurată de leandri în floare, sunt disponibile șezlonguri care permit tuturor oaspeților să se bucure de soare stând comod sau să citească o carte bună. În piața centrală adiacentă se găsește zona teatru, unde se desfășoară unele dintre activitățile de animație (jocuri sau cursuri de aerobică), și barul, deschis până seara târziu, pentru a însoți cu un drink pe marginea pișcinei, momentele de distracție și de plăcere ale unei spelndide vacanțe în Sardinia. Pe timpul vacanței voastre vor fi organizate turnee și întreceri amicale în interiorul celor două terenuri sportive polifuncționale de tennis și de fotbal. Toate activitățile sportive, cele de animație, mini club pentru cei mici, serviciul de plajă(de la al treilea rând), folosirea pișcinei, a structurilor sportive și a sălii de sport sunt cuprinse în prețul cardului club de 7 euro de persoană, pe zi, și este necesară pentru toți oaspeții cu vâstra majoră de 4 ani.

Restaurantul
După ani de esperiență, bucătarii chef au reușit să exprime o bucătărie sănătoasă și legată de sezonurile teritoriului. Meniurile săptămânale, mereu diferite și gustoase, sunt îmbogățite de grătare de carne și de pește gătite la vedere și îmbogățite de minunate seri tematice: Seara Pescarului, care propune pescuitul proaspăt de zi de la Marina de la Orosei, și Seara Sardă, cu un meniu pe bază de specialități gastronimice ale tradiției locale. Barul din piața centrală a Clubului Hotel Torre Moresca, înconjurat de minunate plante și bounganville în floare, este ideal pentru a admira splendidele lumini ale zilei îmbătați de mirosul și de aroma de cafea. Cu măestrie pregătite de barman, vin în plus servite de cocktail-uri și aperitive în zona de lângă pișcină și teatru, îndulcit de muzica în surdină și de aminația serală. Pentru a continua să vă bucurați de briza mării și în zilele calde ale verii, Beach Bar este locul ideal pentru o băutură răcoroasă, un prânz pe fugă sau o gustare dupăamiaza în minunatul șcenariu al albei plaje de la Cala Ginepro.

Localitatea
Orosei este reședință veche a Baroniei meridionale și este situat la poalele unei coline în origine vulcanică pe valea fluviului Cedrino. Marea, plajele și golfulețele care se ajung de la Orosei sunt elementele care contradisting peisajul și care fac această destinație una dintre cele mai renumite ale Sardiniei. Litoralul se extinde pe 14 km de plaje: de la Osala până la oaza faunistică de la Bidderosa care, cu marea sa cristalină și transparentă și nisipul super fin, reprezintă atracția principală a zonei, oază de pace și de natură, tutelată de protecția ambentului, fapt pentru care accesul zilnic este limitat.

De vizitat și de cunoscut
Plaja din spatele orașului este împărțită în patru zone: Marina de la Orosei (cea mai apropiată de centru și colegată cu o pistă ciclabilă), Su Barone (unde este prezent un loc pentru bărcile mici), Su Petrosu (cea mai frecventată de tineri) și Osala (unde este prezent al doilea mic port). Fundalurile care înconjoară această localitate sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de diving, de pescuit și de snorkelling.

Cala Liberotto, caracterizată de diferite plaje de nisip alternate de promontori de stânci de granit roz. Particulara sa conformație o face una dintre cele mai frumoase de explorat parcurgând pe jos cărări dealungul plajei și a stâncilor. Înainte de a ajunge la promontoriul care separă Cala Ginepro (golful Ienupărului), plaja oferă sute de metri de faleză, cu o margine de pădure deasă.

Cala Ginepro este în mod special adaptată pentru cei care iubesc nisipul alb și fin și apele transparente de culori albastru deschis și cristalin, care reflectă fundalul deloc profund. Este de fapt ideală pentru copii și pentru cei care vor să își ofere o lungă plimbare sau un relaxant picnic la umbra pădurii de ienupăr.

Plaja cea mai faimoasă a zonei este cu siguranță cea de la Bidderosa, o oază naturală protejată, distantă 13 km de la Orosei. Parcul se extinde pe circa 530 hectare și este o alternanță de dune și sentiere care atraversează vegetația mediteraneană formată din pini, eucalipți, stejari de plută, palmieri și ienupări seculari.

Berchida, împreună cu Oaza de la Bidderosa, formează o zonă individuată de regiunea Sardinia ca site de interes comunitar, care merită tutelat și păstrat printr-o politică și prin intervenții ale comunelor interesate(Orosei și Siniscola). De nisip alb și ape transparente și deloc adânci pe zeci de metri, plaja de la Berchida este unda dintre cele mai frumoase ale Sardiniei, se ajunge cu mașina pe un drum neasfaltat.

Comuna are încă centrul vechi bine păstrat în interiorul căruia se pot admira Biserica de la S. Antonio Abate, Biserica de la S. Giacomo Maggiore și muzeul Guiso care adăpostește o colecție de teatre în miniatură din sec XVIII și o colecție de costume tradiționale de la 1880 până în XX secol. De neuitat Bisericile de la Rosario și Anime, împodobite în timpul săptămânii sfinte.

Biserica țărănească de la Santa Maria a mării este în schimb importantă pentru manifestări sugestive în toată Sardinia: moaștele sfintei sunt purtate prin oraș cu bărci împodobite cu flori dealungul fluviului Cedrino, un parcurs care ajunge până la bisericuța de la Santa Maria unde se celebrează ceremonia religioasă.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Reception 24h.
Terenuri de tennis și de fotbal.
Zonă de joacă și parc.
Pișcină externă.
Solarium amenajat.
Sală TV.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu în cameră.
Serviciu spălătorie și călcare.
Navetă de la și către Orosei.
Card Club pentru toate atracțiile, activitățile de animație de zi și de seară,folosirea implantelor sportive și recreative, miniclub de la 04/6 până la 10/9 , serviciul de plajă(o umbrelă și două șezlonguri pe cameră, exclus în primele două rânduri), folosirea pișcinelor cu umbrele și șezlonguri.
Transfer Colectiv de la/către Port și Aeroportul de la Olbia.
Închiriat biciclete, scooter, auto și șalupe.
Wi-Fi.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis(cu plată).

Oferta include
Sală de sport amenajată.
Folosirea terenului de tennis/fotbal.
Folosirea terenului de baschet și al terenului de bowlling.
Card club obligatoriu pentru următoarele servicii: include folosirea impianturilor sportive și recreative, animație de zi/serală și Miniclub de la 04/6 până la 10/9; pișcină cu umbrele și șezlonguri în baza locurilor libere; serviciu plajă (o umbrelă și două șezlonguri de cameră, excluse primele două rânduri, cu plată).

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.
Structurile sportive și recreative ale complexului, cum ar fi pișcina, piano bar, aniamția, miniclu, cursurile sportive, bar pișcina, beach bar și restautantul Pagoda, pot și să nu fie deschise toate, când condițiile climatice sau numărul limitat de oaspeți (în sezonul mai puțin cald) nu justifică funcționarea. 

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Card Club.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)