Villaggio Alba Dorata Residence

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Villaggio Residence este compus din vile mono sau bifamiliare și este înconjurat de un autentic parc de vegetație mediteraneană cu plante mereu colorate și esențe parfumate și în centru o foarte frumoasă pișcină. Majoritatea sunt bungalow independente; este un complex de vacanță potrivit copiilor care se pot juca liberi și fără pericole în spațiile verzi amenajate. Cuplurile tinere și adulte găsesc meritatul relax într-un ambient primitor, discret și departe de stress în timp ce familiile pot să folosescă servicii de animație care fac din complexul Alba Dorata unul dintre cele mai bune în Sardinia. Este posibil să vă bucurați de o vacanță în structură alegând formula all inclusive sau formula Hotel sau să prenotați un apartament în formula Residence pentru a vă face vacanța în toată autonomia. La sositea în complexul Alba Dorata de la Orosei se respiră repede un aer diferit și deja sunteți proiectați într-un șcenariu natural și greu de uitat: cărările îngrijite, plantele mereu verzi și grădinile înflorite fac o ramă minunată și exaltează aerul frizant al mării. Fiecare apartament al complexului dispune de o zonă de gătit bine amenajată și de o intrare independentă cu verandă acoperită amenajată cu măsuță și scaune pentru serile răcoroase de vară. Pișcina sugestivă, restaurantul/pizzeria și barul reprezintă adevărata inimă pulsantă a complexului. Echipa de animație și mini club-ul pentru cei mici fac din satul de vacanță Alba Dorata locul perfect pentru vacanțele în familie, cu obiectivul de le face unice, pline de emoții și de neuitat. Animația desfășoară activitatea sa zilnică pe plajă și în pișcină cu sport, întreținere, jocuri și dansuri. Baby dance, cabaretul și toate spectacolele serale este zona teatru, dotată de o adevărată șcenă cu implant de lumini și audio.

Localitatea
Orosei este reședință veche a Baroniei meridionale și este situat la poalele unei coline în origine vulcanică pe valea fluviului Cedrino. Marea, plajele și golfulețele care se ajung de la Orosei sunt elementele care contradisting peisajul și care fac această destinație una dintre cele mai renumite ale Sardiniei. Litoralul se extinde pe 14 km de plaje: de la Osala până la oaza faunistică de la Bidderosa care, cu marea sa cristalină și transparentă și nisipul super fin, reprezintă atracția principală a zonei, oază de pace și de natură, tutelată de protecția ambentului, fapt pentru care accesul zilnic este limitat.

De vizitat și de cunoscut
Plaja din spatele orașului este împărțită în patru zone: Marina de la Orosei (cea mai apropiată de centru și colegată cu o pistă ciclabilă), Su Barone (unde este prezent un loc pentru bărcile mici), Su Petrosu (cea mai frecventată de tineri) și Osala (unde este prezent al doilea mic port). Fundalurile care înconjoară această localitate sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de diving, de pescuit și de snorkelling.

Cala Liberotto, caracterizată de diferite plaje de nisip alternate de promontori de stânci de granit roz. Particulara sa conformație o face una dintre cele mai frumoase de explorat parcurgând pe jos cărări dealungul plajei și a stâncilor. Înainte de a ajunge la promontoriul care separă Cala Ginepro (golful Ienupărului), plaja oferă sute de metri de faleză, cu o margine de pădure deasă.

Cala Ginepro este în mod special adaptată pentru cei care iubesc nisipul alb și fin și apele transparente de culori albastru deschis și cristalin, care reflectă fundalul deloc profund. Este de fapt ideală pentru copii și pentru cei care vor să își ofere o lungă plimbare sau un relaxant picnic la umbra pădurii de ienupăr.

Plaja cea mai faimoasă a zonei este cu siguranță cea de la Bidderosa, o oază naturală protejată, distantă 13 km de la Orosei. Parcul se extinde pe circa 530 hectare și este o alternanță de dune și sentiere care atraversează vegetația mediteraneană formată din pini, eucalipți, stejari de plută, palmieri și ienupări seculari.

Berchida, împreună cu Oaza de la Bidderosa, formează o zonă individuată de regiunea Sardinia ca site de interes comunitar, care merită tutelat și păstrat printr-o politică și prin intervenții ale comunelor interesate(Orosei și Siniscola). De nisip alb și ape transparente și deloc adânci pe zeci de metri, plaja de la Berchida este unda dintre cele mai frumoase ale Sardiniei, se ajunge cu mașina pe un drum neasfaltat.

Comuna are încă centrul vechi bine păstrat în interiorul căruia se pot admira Biserica de la S. Antonio Abate, Biserica de la S. Giacomo Maggiore și muzeul Guiso care adăpostește o colecție de teatre în miniatură din sec XVIII și o colecție de costume tradiționale de la 1880 până în XX secol. De neuitat Bisericile de la Rosario și Anime, împodobite în timpul săptămânii sfinte.

Biserica țărănească de la Santa Maria a mării este în schimb importantă pentru manifestări sugestive în toată Sardinia: moaștele sfintei sunt purtate prin oraș cu bărci împodobite cu flori dealungul fluviului Cedrino, un parcurs care ajunge până la bisericuța de la Santa Maria unde se celebrează ceremonia religioasă.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Parcare internă acoerită dar nesupraveghiată internă complexului.
Zonă de joacă pentru copii cu leagăne, topogane, căluți pe un gazon natural. 
Reception 24h.
Zonă de joacă și parc.
Pișcină externă.
Solarium amenajat.
Sală TV.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu în cameră.
Serviciu spălătorie și călcare.
Card Club pentru toate atracțiile, activitățile de animație, miniclub, serviciul de plajă(pentru cine prenotează formula Hotel), folosirea pișcinelor.
Transfer Colectiv de la/către Port și Aeroportul de la Olbia.
Închiriat biciclete, cărucioare, auto.
Wi-Fi.
Prosoape de mare.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis (cu plată).

Restaurantul
Micul dejun internațional, prânzul și cina cu serviciul bufet și băuturi incluse (apă minerală, vin alb și roșu, bere și soft drink la dozator). Așezarea la masă este fixă pe toată durata șederii. Pe timpul săptămânii sunt prevăzute: o cină tipică și o cină elegantă. La micul dejun este prevăzut colțul somnorosului (posibilitatea de a lua micul dejun soft la bar de la 9.45 la 11.00 cu cafea americană și cornete). Colțul natură și bunăstrare: pentru oaspeții care aleg un stil de viață care prevede o bucătărie sănătoasă au la dispoziție o zonă cu produse specifice (biscuiți, pâine prăjită, biscuiți din orez, torturi, lapte din soia sau din orez, miere, dulcețuri biologice, cereale, corn flakes, semințe de in, centrifugate din fructe și verdețuri de zi). Intoleranțe: pentru musafirii cu intoleranțe alimentare (gluten sau lactoziu) sunt disponibile produse de bază confecționate (pâine, pastă, bisuiți fără gluten și/sau lactoziu, înghețată fără lactoziu); clienții pot să integreze totul cu produse furnite personal. Este necesară în orice caz semnalarea în faza de prenotare. Pentru alte intoleranțe și/sau alergii alimentare specifice este esențial să verificați și să aveți confirmarea din partea structurii. Biberon: la dispoziția celor mici și în mod gratuit, un local amenajat cu plite, chiuvetă, frigider, încălzitor de biberon, cuptor cu microunde, mixer, vase de gătit, fețe de masă. În plus sunt disponibile produse de bază gătite și negătite: ciorbe vegetale, creme de legume, sosuri proaspete, pastă mică, lapte proapăt, yaurt, gemuri, biscuiți, ceaiuri, fructe proaspete, felii de carne, pește. Este exlus laptele pentru nou născuți, praf și lichid, omegeneizate, produse specifice. Soft inclusive: include pensiune completă, cu băuturi la mese (apă minerală vin, bere și soft drink la dozator). La barul central de la ora 10.00 la ora 22.00 consum nelimitat (servit la dozator în pahar de plastic) de apă, suc de portocale, cola, sucuri de fructe, granite, ceai rece și cafea. De la 11.30 la 12.15 și de la 19.00 la 19.30 Aperitime la barul central. Notează bine: cu plată toate consumațiile la celelate baruri, alcoolice și superacoolice naționale și externe, băuturi și apă nu de la dozator, înghețată, snack și toate produsele confecționate și tot ce nu este inclus în oferta soft inclusive.

Oferta include
Serviciu de navetă de la și către plaja de la  500 metri.
Card club obligatoriu pentru următoarele servicii: umbrelă și două șezlonguri (pentru cei care au un sejur în Formula Hotel), distracția,  activitățile de animație,  miniclub pentru copii, autobuzul-navetă și folosirea pișcinei. 

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Card Club.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Închirialt prospop de mare euro 2,50 pe zi de persoană cu un depozit de euro 20,00.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!