oferte turistice Palau

Hotelurile recomandate la Palau

Vezi hartaVezi harta

Club Esse Residence Capo d'Orso

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Palau 9.0 Excepțional

Club Esse Residence Capo D'Orso este situat direct pe mare, la 500 de metri de centrul Palau, cu vedere la arhipelagul La Maddalena. Reședința este formată din apartamente confortabile situate în ...

La € 55 / persoană noapte

Club Esse Porto Rafael

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Coasta Smeralda 8.7 Fabulos

Club Esse Porto Rafael este un sat de 4 stele situat la poalele Muntelui Altura, între nordul îndepărtat al Sardiniei și Costa Smeralda, la 2 km de centrul Palau, pe un deal cu vedere la insulele ...

La € 55 / persoană noapte

Club Esse Posada Beach Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Palau 8.6 Fabulos

Sul mare e a 500 metri dal centro di Palau, davanti al parco della Maddalena. Il resort è diviso in due corpi: “Sa Posada”, con 116 camere in rigoroso stile Sardo, e “Sa Marina” con 30 ampie ...

La € 65 / persoană noapte

Hotel Palau

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Palau

La 700 de metri de mare și la 400 de metri de centrul orașului. În partea de sus a satului, cu o panoramă splendidă a arhipelagului La Maddalena. Ne aflăm la 40 km de portul și aeroportul Olbia ...

Palau

Este situat pe coasta de nord a Sardiniei, lângă Costa Smeralda, în Gallura, și este portul de acces pentru arhipelagul La Maddalena. Simbolul Palaului este faimoasa Stâncă Ursului, o sculptură naturală modelată de timp care stă pe un promontoriu de granit și al cărei cap este orientat spre mare. În apropiere de Palau există peste 20 de plaje, toate caracterizate de nisip alb scăldat de o mare cristalină. Iată doar câteva dintre minunatele plaje prezente:

1. Plaja Palau Vecchio, situata in centrul locuit al Palaului, plaja are un fund de nisip mediu-fin, de culoare ocru auriu, situata sub padurea de pini, si orientata spre est. Este mărginit de o promenadă lungă și de o pădure de pini foarte verde.
2. Plaja Porto Faro, caracterizată prin nisip fin și limpede și o mare verde smarald
3. Spiaggia dell'Isolotto, o plajă de nisip alb și moale, cu bolovani de granit neteziți de vânt și valuri. Vis-a-vis, marea strălucește cu tonuri de turcoaz.
4. Plaja La Galatea, formată din golfulețe mici și înconjurată de stânci, chiar în afara orașului
5. Plaja Cala di Trana, chiar în afara orașului, se caracterizează printr-o dună de nisip lungă și înaltă și o priveliște splendidă asupra arhipelagului La Maddalena. Fundul mării este joasă și nisipoasă, iar intrarea în apă este ușoară. Apa albastră și cristalină.
6. Spiaggia Talmone, cu vedere la o mare transparentă, sunt golfuri stâncoase destul de încântătoare pentru pietrele lor de granit gri deschis
7. Plaja Porto Pollo, o fâșie subțire de nisip care leagă continentul de frumoasa Isola dei Gabbiani

Palau nu este doar mare, ci și un important sit arheologic, datând din timpuri preistorice. În apropiere se află nuraghi și Mormintele uriașilor, precum interesantele Li Mizzani și Sajacciu, lângă biserica de la țară San Giorgio.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)