Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

Servicii

Servizi camere Servizi camere

 • Seif
 • Tv Sat
 • Uscător de păr
 • Telefon
 • Duș în baie privată
 • Minibar
 • Aer condiționat
Loading

Le Rosette Resort Village este deasupra mării pe promontoriul Capo Tonnara, la 3 km de Tropea, înconjurat de 30.000 mp de vegetație mediteraneană, într-o baie de mare cristalină și stânci ascunse. Structura este la o distanță de 200 m de plaja de nisip și pietriș, rezervată și amenajată, cu bar, se ajunge cu naveta la orarii stabilite sau pe jos, pe aleea internă. Camerele sunt amenajate în stil modern, dotate de tot confortul și situate la parter sau la primul etaj, aproape toate cu vedere la mare cu verandă sau balcon amenajat. Satul de vacanță oferă o parcare internă nesupraveghiată, o discotecă, un baby parc cu zonă de jocuri pentru copii, biliarde și mese de ping pong. La dispoziția celor mai mici oaspeți și a mamelor lor este o biberonerie 24 din 24 cu tacâmuri, microunde, blender și încălzitor de biberon, produse de bază gen ciorbițe vegetale, creme de verdețuri, creme de roșii, carne, pește ca în meniul zilnic. Oaspeții vor fi primiți cu un cocktail de bun venit și se pot relaxa în cele două pișcine, dintre care una pentru copii și se pot distra în terenurile polivalente de tenis/fotbal. Sunt în plus disponibile terenuri de bile, tras cu arcul, aerobică, beach volley, sală de sport amenajată, canoe și pedală, animație de zi și seară, jocuri, turnee sportive, dansuri de grup și spectacole.

Restaurant
Mesele sunt la bufet și cu showcooking. Meniu la alegere între 3 feluri întâi și 3 feluri doi, bufet de aperitive și garnituri, fructe și desert cu apă, vin de casă și spft drink la dozator incluse la mese. Seară tipică calabreză săptămânală. Posibilitatea de mâncăruri pentru celiaci (furnite alimente de bază).

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru 
Check in după ora 17.00  -Check out până la ora 10.00.
Animale de talie mică și medie sunt admise cu supliment.
Sejur sâmbăta/sâmbăta.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Biberonerie 24 din 24 cu tacâmuri, microunde, blender și încălzitor de biberon, produse de bază gen ciorbițe vegetale, creme de verdețuri, sos de roșii, carne, pește ca în meniul zilnic.
Baby parc și zonă de joacă amenajată pentru copii (biliard și masă de ping pong).
Conexiune wi-fi în zonele comune.
Parcare internă nesupraveghiată.
Recepție cu păstrarea valorilor.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Discoteca.

Card Club
Include cocktail de bunvenit, folosirea celor 2 pișcine dintre care una pentru copii, un teren polivalent tenis/fotbal, 2 terenuri de bile, tras cu arcul, beach volley, sală de sport amenajată, canoe și pedalo, animație de zi și seară, jocuri, turnee sportive, dansuri de grup și spectacole; serviciu navetă de la și către plajă și serviciu plajă. 

Servicii cu plată
Închiriat prosoape de mare.
Serviciu plajă în primul rând. 

Activitate
Excursii pe teren și pe mare (cu plată).
Lecții sportive individuale (cu plată).

Vedi tutti i servizi

Animație Star Club
În fantastica lume de la Futurlandia veselia și distracția însoțesc copii pe durata întregii zile alături de un team specializat. În compania mascotei Futurotto copii vor petrece în totala siguranță zile pline de emoții. Kids Club 3/6 ani: jocuri în zona dedicată, jocuri pe plajă, activități ludice, sportive și creative, laborator senzorial, baby dance seara. Young Club 7/11 ani: jocuri, gare și turnee, laborator teatral, activități didactice și formative, introducere la sport, prepararea de spectacolee și mini show săptămânal.

Animație X Club
Un Club exclusiv dedicat copiilor 12/17 ani. Întreceri, turnee sportive, jocuri pe echipe la mare și în pișcină, spectacole, show, cabare și multă muzică. Zilnic o activitate diferită legată de creativitate și artă.

Suplimente.
Top Futura € 84 de cameră pe săptămână.
Cameră cu vedere la mare € 10 de cameră pe noapte.
Serviciu plajă în primul rând € 8 de cameră pe zi. 
Animale de talie mică sunt admise la cerere, € 15 pe noapte de plătit pe loc.
Baby 0-3 ani € 5 pe noapte de plătit pe loc, pătuț, mese din meniu și biberonerie incluse.
Card Club de pe 26/05 până pe 22/9 obligatoriu de plătit pe loc, € 42 de persoană pe săptămână, copii 0/4 ani nu plătesc.

Reduceri
Al treilea pat 3-16 ani gratis.
Al patruela pat 3-16 ani -70%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -30%.

Notă
Eventuale reduceri si suplimente pot fi subiecte de varieri care vor fi vizibile în cartela Prenotează.
Sejurul începe obligatoriu cu cina din ziua sosirii și se termină cu prânzul din ziua plecării. 

Cota includeCota include

Formula Soft All Inclusive
Pensiune Completă cu apă, vin de casă și soft drink la dozator (cola și suc de portocale), consum nelimitat pe zi (de la 10.00 la 23.00 către barul din pișcină și de la 10.00 la 18.00 către barul de pe plajă) de apă în pahar, soft drink (cola și suc de portocale), sucuri și snack dupăamiaza către barul de la pișcină de la 17.00 la 18.00.

Top Futura
Include check în zona rezervată, late check out ora 12.00,cadou 2 prosoape de mare Futura Vacanze, reamenajarea camerei dupăamiaza, prima furnitură din frigo bar (2 băuturi și 2 sucuri), 2 sticle de apă (1/2 l) de cameră la zi, masă rezervată la restaurant, 1 gadget Futura Vacanze.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur. 
Card Club obligatoriu.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)