Oferte de calatorie Parghelia

Pelrlă a Mării Tireniene cu plaje minunate și mare cristalină

Hotelurile recomandate la Parghelia

Vezi hartaVezi harta

Villaggio San Domenico

Hotel starsHotel starsHotel stars Calabria Parghelia 9.1 Excepțional

Satul San Domenico este situat în Parghelia, la 200 de metri de plajă și la doar 3 km de Tropea. Ideal pentru familii și cupluri, satul oferă servicii de plajă și divertisment.

La € 34 / persoană noapte

Le Rosette Resort Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Parghelia

Pe minuntata locație de pe “Costa degli Dei”, la 3 km de Tropea, satul de vacanță este ideal pentru cei care vor să se relaxeze și să petreacă o vacanță în strâs contact cu natura. ...

La € 60 / persoană noapte

Hotel Cannamele Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Parghelia

Hotelul Cannamele Resort este situat într-o zonă panoramică splendidă, cu vedere la faimoasele plaje din Parghelia, la aproximativ 2,5 km de Tropea. Caracterizat de o atmosferă caldă și familia ...

La € 40 / persoană noapte

Parghelia este o cunoscută localitate balneară, situată dealungul Coastei Zeilor, în provincia Vibo Valentia, din Calabria. Poziția sa favorabilă oferă posibilitatea de a efectua excursii culturale, gastronomice și naturalistice trăind o vacanță unică și de neuitat. Comuna are frontiere cu Tropea, cunoscută ca Perlă A Mediteranene, a cărei apropiere face din Parghelia o destinație turistică apreciată în mod particular și de mare atracție.

Locu ideal pentru cei care caută o vacanță în contact cu natura, cu marea, soarele și relaxarea dar și pentru cei care vor un sejur mai dinamic între sport, distracție și cultură. De vizitat cu siguranță sunt plajele de la Michelino, Vardano și La Grazia; printre monumente :Biserica Maria Santissima di Portosalvo și Certosa di Serra San Bruno, important punct de pelegrinaj cu carcteristici misterioase. Cei care merg în vacanță la Parghelia nu pot să nu viziteze Tropea, să facă o excursie cu barca spre a descoperi insulele Eolie sau să facă scufundări atraversând locurile cele mai caracteristice ale coastei Tireniene.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)