Oferte de calatorie Parghelia

Pelrlă a Mării Tireniene cu plaje minunate și mare cristalină

Gli hotel consigliati la Parghelia

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Villaggio San Domenico

  Parghelia

9,13 commenti

Vai alla tua lista
Villaggio San Domenico
Preț de la

€ 45

Satul San Domenico este situat în Parghelia, la 200 de metri de plajă și la doar 3 km de Tropea. Ideal pentru familii și cupluri, satul oferă servicii de plajă și divertisment.

Preț de la

€ 60

Pe minuntata locație de pe “Costa degli Dei”, la 3 km de Tropea, satul de vacanță este ideal pentru cei care vor să se relaxeze și să petreacă o vacanță în strâs contact cu natura. ...

Preț de la

€ 30

Hotelul Cannamele Resort este situat într-o zonă panoramică splendidă, cu vedere la faimoasele plaje din Parghelia, la aproximativ 2,5 km de Tropea. Caracterizat de o atmosferă caldă și familia ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Parghelia este o cunoscută localitate balneară, situată dealungul Coastei Zeilor, în provincia Vibo Valentia, din Calabria. Poziția sa favorabilă oferă posibilitatea de a efectua excursii culturale, gastronomice și naturalistice trăind o vacanță unică și de neuitat. Comuna are frontiere cu Tropea, cunoscută ca Perlă A Mediteranene, a cărei apropiere face din Parghelia o destinație turistică apreciată în mod particular și de mare atracție.

Locu ideal pentru cei care caută o vacanță în contact cu natura, cu marea, soarele și relaxarea dar și pentru cei care vor un sejur mai dinamic între sport, distracție și cultură. De vizitat cu siguranță sunt plajele de la Michelino, Vardano și La Grazia; printre monumente :Biserica Maria Santissima di Portosalvo și Certosa di Serra San Bruno, important punct de pelegrinaj cu carcteristici misterioase. Cei care merg în vacanță la Parghelia nu pot să nu viziteze Tropea, să facă o excursie cu barca spre a descoperi insulele Eolie sau să facă scufundări atraversând locurile cele mai caracteristice ale coastei Tireniene.

VEZI HARTA