Villaggio San Domenico

9,1 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

San Domenico Village Hotel

Hotelul San Domenico Village este un hotel de 3 stele situat in Parghelia, la doar 3 km de Tropea. Satul se mândrește cu o locație ideală: se află pe un deal la 400 m de o splendidă intrare cu vedere la plaja privată disponibilă oaspeților, accesibilă pe jos sau cu serviciul de transfer. Printre principalele servicii ale Satului San Domenico regasim o piscina dotata, un teren de fotbal/polivalent, mini-club, divertisment cu divertisment de zi si seara pentru adulti si copii, wi-fi in zonele comune si pian bar.

Satul San Domenico: camere

Satul San Domenico dispune de 62 de camere de diferite tipuri: camere in corpul central, camere exterioare si apartamente familiale externe. Toate camerele sunt mobilate practic si functional, dotate cu aer conditionat, telefon direct, TV prin satelit, uscator de par si baie proprie. Aparthotelurile de familie, cu terase sau balcoane în aer liber echipate, au minibar și chicinetă.

Locație: Cassano allo Ionio

Cassano allo Ionio este un municipiu în provincia Cosenza. Municipalitățile imediat limitrofe sunt: ​​Castrovillari, Cerchiara di Calabria, Civita, Corigliano Calabro, Francavilla Marittima, Frascineto, Spezzano Albanese, Villapiana. Centrul orașului se întinde între două masive stâncoase: Pietra. del Castello și Pietra di San Marco. Sub acesta din urmă se află peșteri uriașe de origine carstică, datând din epoca neolitică: Peșterile Sant'Angelo. Cei suficient de norocoși să se oprească în Cassano Ionio, așadar, și să viziteze fermecătorul oraș vechi plin de biserici, clădiri străvechi care prezintă uși austere împodobite cu steme nobiliare, nu vor putea să nu admire ruinele vechiului castel, spectaculoase cavități carstice ale complexului stâncos de la Monte San Marco și renumita stație termală Terme Sibarite.De remarcat este extraordinara coastă Cassano care se întinde de la gura râului Crati până la Torre Cerchiara scalo. Celălalt râu care curge în teritoriu este Coscile. Pe porțiunea de coastă a teritoriului Cassano se află diverse plaje, stațiuni de pe litoral și centre turistice printre care se remarcă Centrul Nautic Lacurile Sibari, care cuprinde marea, plaja și un mediu lagunar mare paralel cu coasta. Centrul Nautic de la Litoralul Lacurilor Sibari găzduiește și diverse infrastructuri, delegații și servicii (pentru a menționa doar câteva exemple: portul turistic, clubul nautic și Yacht Clubul „Portosibari”), săpăturile orașului antic grecesc (și mai târziu roman). din Sybaris, acum parte a Parcului Arheologic din Sybaris, care găzduiește și Muzeul Național de Arheologie din Sibaritide și descoperirile sale.

Distanțe până la plaje

Lido Mary Gyù
7 km distanță, accesibil în 15 minute cu mașina

Lido Le Bruscate Blu
3,2 km distanță, accesibil în 6 minute cu mașina

Povești de mare Lido
5,4 km distanță, accesibil în 9 minute cu mașina

Ce să faci și să vezi în Cassano allo Ionio
1. Muzeul Național de Arheologie din Sibaritide
2. Peștera Sant'Angelo
3. Parcul Arheologic Sibari
4. Lido Mary Gyù
5. Moara de ulei Si Muzeul Gabro
7. Casa Museo Palazzo Viafora
8. Sanctuarul Madonna della Catena
9. Biserica Nașterea Sfintei Fecioare Maria
10. Muzeul Eparhial de Artă Sacră
11. Bazilica Nașterea Sfintei Fecioare Maria de Lauro
12. Fântâna Leilor
13. Sibari Adventure
14. Băile Sibarite
15. Skydive Calabria
16. Pietra di Luna Spa
17. Teatrul Municipal

Cum se ajunge la Cassano:

Cu mașina
Linia Adriatica - Ionica: SS 106 sau 106r, venind dinspre Nord (Trebisacce, Sinnica, Metaponto, Taranto, Noci, Bari) sau dinspre Sud (Rossano, Cariati, Crotone, Cirò, Catanzaro), iesirea Sibari - Cassano. Sunteți deja în Municipiul Cassano Allo Ionio. Pentru centrul istoric, continuați la intersecția gării Sibari, urmați indicatoarele pentru Cassano și Lauropoli, ajungând după aproximativ 10 Km (aproximativ 10 minute);

Autostrada A3 Salerno - Reggio Calabria:

Dacă călătoriți pe A3, Salerno - Reggio Calabria venind dinspre nord, ieșirea recomandată este Frascineto - Castrovillari. La ieșirea de pe autostradă, faceți stânga pe SS105, continuați timp de 4 km, la intersecție virați la dreapta după aproximativ 5 km veți ajunge la Cassano Centro storico.

Dacă călătoriți pe A3, Salerno - Reggio Calabria venind dinspre sud, ieșirea recomandată este Firmo. La ieșirea de pe autostradă, faceți stânga pe SS534, continuați aproximativ 3 km, la intersecția cu SS19, faceți stânga, continuați aproximativ 1 km, la intersecție, faceți dreapta și continuați aproximativ 4 km iar la intersecție continuați spre la stânga aproximativ 4 km pentru a merge în centrul istoric, sau la dreapta aproximativ 3 km pentru a merge la Doria.


In tren
Gara de Stat Localitatea Sibari si Doria.

Cu autobuzul
Există numeroase conexiuni directe către și de la: Castrovillari; Cosenza; Catanzaro; Salerno; Napoli, Bari; Roma; Perugia; Florenţa; Bologna; Modena; Milano, etc. Acestea sunt administrate de: Ferrovie della Calabria; Saj; Simet.

Cu avionul
Cele mai apropiate aeroporturi sunt: ​​Crotone și Lamezia Terme. Pentru a ajunge în orașul nostru, continuați cu conexiunile cu trenul sau închirierea de mașini.

Informatii utile

Check-in de la 17:00 - check-out până la 10:00
Sejurul incepe cu cina in ziua sosirii si se incheie cu micul dejun in ziua plecarii
Nu este posibil să înlocuiți cina din ziua sosirii cu prânzul din aceeași zi
Animalele de companie sunt permise în Apparthotel cu cost suplimentar

Servicii gratuite

Card de club
Serviciu de plajă 1 umbrelă și 2 șezlonguri per cameră
Piscina dotata
Activități recreative/sportive și mini club
Animație cu divertisment în timpul zilei și seara
W-Fi în zonele comune

Restaurantul satului San Domenico

Restaurantul din satul San Domenico oferă oaspeților săi pensiune completă cu băuturi incluse. Micul dejun este servit tip bufet cu automate de băuturi calde și reci, prânzul și cina cu serviciu la masă sau bufet asistat de personalul din sala de mese pentru alcătuirea felurilor principale. Pentru a menține un nivel ridicat de decor și igienă, apa, vinul și băuturile răcoritoare sunt de la automate la mese, fără limitare.

Taxa nu include

Taxa turistica, bacsisuri, extra si orice nu este specificat in mod expres

Suplimente

Animale de companie mici doar în Apparthotel 70 EUR pe săptămână

Note

Discounts, offers and supplements may be subject to changes visible in the booking form

CONDITIONS OF CANCELLATION

Free up to 15 days before arrival
From 14 to 8 days before arrival 20% penalty
From 7 to 3 days before arrival, 50% penalty
From 2 days or no show, penalty of 75%

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!