Hotel Piandineve

8,8 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

 Hoteluri Piandineve

Hotelul Piandineve, din Val di Sole, este o structură modernă și primitoare, caracterizată de spații mari situate într-o poziție însorită, cu vedere panoramică asupra pârtiilor, la doar 100 m de plecarea de la Tonale Carosello și telecabina Ghețarului Presena (Adamello Ski). zona - Tonale si Superskirama Dolomiti Adamello Brenta). Printre principalele servicii ale Hotelului Piandineve regasim receptie 24 de ore, wi-fi, lift, zona de depozitare pentru schi si clapari, bar, taverna tipica, fotograf, sala de sport, garaj exterior nesupravegheat, Centru de wellness cu sauna, jacuzzi, masaje si tratamente. , sala de jocuri cu joc video. Farmacie si serviciu medical 500 m.

Hotel Piandineve: camere

Hotel Piandineve dispune de camere de 2/4 persoane dotate cu telefon, TV, seif, mini frigider, baie cu uscator de par; unele cu balcon.

Locație: Passo del Tonale

Passo del Tonale (1.884 m s.l.m.) este o trecătoare alpină din sudul Alpilor Retici, care separă Alpii Ortler la nord de Alpii Adamello și Presanella la sud, legând Val di Sole la est (Vermiglio) de Camonica superioară. Valea (Ponte di Legno) la vest. Situat la granița administrativă dintre provincia Brescia și provincia Trento, a dezvoltat planificarea urbană în ultimele decenii; centru turistic atât de vară cât și de iarnă, Passo del Tonale este o bază pentru numeroase trasee de alpinism și drumeții care vă permit să intrați în contact cu natura Alpilor Retici și cu realitatea istorică a Războiului Alb (Primul Război Mondial) care a lăsat aici numeroase semne. încă trăiești în peisaj. Maggiore, printre stațiunile de sporturi de iarnă din Trentino și Lombardia, are o zonă de schi cu peste 100 km de pârtii, care, din 2006, datorită unei telecabine, este conectată la stațiile Ponte di Legno și Temù.

Cum se ajunge la Passo del Tonale cu mașina

Autostrada del Brennero (A22) spre Trento sau de preferință S. Michele all'Adige, apoi SS 43 prin Mezzolombardo, Cles, apoi SS 42 traversează întregul Val di Sole.
Cei care vin dinspre Nord-Vest (Milano - Torino) pot ajunge rapid la Passo del Tonale. În acest caz, luați autostrada A4 Milano-Veneția până la Seriate, ieșiți și urmați indicatoarele pentru Passo Tonale.

Info Ski

Pârtii albastre: 10
Pârtii roșii: 26
Pârtii negre: 6
Zona totală de schi: 100 km

Informatii utile

Check-in de la 17:00 - Check out până la 10:00
Animalele nu sunt permise

Servicii gratuite

Divertisment în timpul zilei și seara cu spectacole și diverse divertisment
Recepție h24
Wi-Fi gratuit în hol
Zona de depozitare a liftului, schiurilor și clăparii

Servicii de plată

Centru de sanatate
Sala de jocuri cu joc video
Garaj

 Restaurantul Hotelului Piandineve

Mesele sunt tip bufet la restaurantul Hotelului Piandineve; apa si vinul sunt incluse la mese.

Card de club

Divertisment în timpul zilei și seara cu spectacole și diverse divertisment
Bautura de bun venit
Seara pian bar, turnee, aerobic, dansuri de grup, joc de cafea si joc de aperitiv
Sală de gimnastică
Miniclub 2/12 ani (deschis toată ziua 8:30-21:00; sugarii de 2 ani admiși numai dacă sunt independente de scutec), cu asistență în timpul prânzului și meniu dedicat în zonă rezervată

Taxa nu include

Taxa de oras
Sfaturi și orice nu este indicat în mod explicit

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!