Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Borgobianco Resort & Spa, situat la Polignano a Mare, este la puțini km de atracțiile turistice cele mai sugestive ale teritoriului. Resort este înconjurat de o câmpie care oferă relaxante poteci de descoperit cu plimbări pe jos sau cu bicicleta pentru a respira adevărata esență a naturii. Din camerele Resortu-ului de vede marea și frumoasele lumini ale orașului, care din 2015 a obținut, pentru al treila an la rând, premiul de steguleț Albastru. Borgobianco este o structură de 5 stele compusă din 48 de camere, 26 dintre ele sunt suite, mobilate cu culori deschise care dau atmosferei un sens de liniște și de pace. În fiecare cameră este prezentă o terasă sau patio, unele dintre ele cu vedere spre câmpie sau spre Marea Adriatică. Mobilierul, elegant și rafinat, reprezintă perfecta convergență între modernitate și calda primire tipică caselor de la țară puglieze. Serviciile de lux nu pot lipsi pentru a face perfect sejurul propriilor oaspeți și, grija amănunțită acordată detaliilor, fără îndoială, vor face vacanța de neuitat. Toate amenajările sunt prevăzute cu aer condiționat/ încălzire autonom, Tv plat, seif, minibar, conexiune WI-FI gratuită și radio Tivoli. Suite, îmbogățite de o terasă privată, oferă o vedere minunată a pișcinei, a parcurilor înconjurătoare și a mării Adriatice. Au fost amenajate în tipicul stil al unei ferme antice puglieze și sunt alcătuite dintr-o cameră , un salon și grup sanitar (unele cu cadă cu hidromasaj). Oaspeții se pot relaxa în zona Spa de aproape 1000 metri pătrați cu pișcina încălzită și hidromasaj, saună, baie turcească, sală de sport și nu mai puțin de 5 camere dedicate masajelor și tratamentelor estetice. Borgobianco dispune de un restaurant cu bucătăria tipică mediteraneană și cu o terasă cu vedere la mare, într-un Lobby bar & lounge, două săli meeting și o parcare la dispoziția propriilor clienți.

Restaurant
Restaurantul White este deschis toată ziua, micul dejun este servit pe terasă și vor fi prezente mereu produse proaspete, pregătite cu ingredinete locale și o cafea delicioasă. La prânz, vara, oaspeții pot alege și un light lunch la bordul pișcinei sau către restaurant, unde, la cină, seara va începe într-un fel de neiutat: un ambient proaspăt și rafinat pentru a gusta feluri tipice pugliei, realizate cu cele mai bune produse locale (dintre care multe la km 0). Restaurantul se bucură de o vedere panoramică pe marea Adriatică și a câmpiei înconjurătoare. Preferința produselor la km 0, multe din ele din grădina de la Borgobianco, este cu siguranță un punct în plus care caracterizează bucătăria hotelului și care, inevitabil, reprezintă un punct de forță foarte apreciat de toți oaspeții. 

Localitatea
Polignano a Mare este cunoscută cu numele ”Perla Adriaticului” și din 2008 are premiUL Steguleț Albastru, o recunoaștere obținută de la Foundation for Environmental Education pentru curățenia plajelor și a locațiilor turistice, a serviciilor oferite, și în mod evident pentru apelele sale. În afara frumuseților naturalie legate de
coastele și de apele sale, Polignano este un oraș plin de monumente culturale și de istorie caracterizată de prezența vizibilă a insediamentelor romane. Polignano se arată propriilor oaspeți în toată splendoarea sa 365 de zile pe an iar cine vizitează această localitate nu poate să nu ramână încântat și să dorească să se reîntoarcă.

De vizitat și de cunoscut
De mare interes naturalistic sunt grotele marine de la Polignano care reprezintă una dintre locurile pe care toată lumea ar vrea să le viziteze măcar o dată în viață. Se numără printre grotele cele mai frumoase ale Italiei și trebuiesc văzute personal pentru a reuși să înțelegeți căt de minuate sunt. Durata unei excursii este de 2 ore.

De o importanță istorică sunt centrul vechi de la Polignano și ruinele de la insediamentul roman, cum ar fi podul de la Via Traiana, poate fi parcusr și astăzi, care traversează Lama Monachile, profunda insenatura imediat la nord de centrul istoric.

Biserica Matrice Dell'Assunta, dedicată Sfintei Maria Assunta se deschide spre mica piață Vittorio Emanuele, inima centrului istoric, a fost catedrală până în 1818, când micul cler de la Polignano a fost agregat celui de la Monopoli. În interior sunt păstrate unele opere ale sculptorului Stefano de la Putignano.

În cartierul San Vito, pe coasta de nord a localității, chiar în spatele portului, se ridică imponentul complex ai Benedettini.

Biserica de la Sant'Antonio, ridicată la sfârșitul anilor '500 în omonima piață, un timp găzduia mânăstirea de frați, astăzi se află serviciul de urgențe și găzduiește și sediul de radio Incontro. În biserică sunt prezente trei naosuri compuse din trei coloane din piatră.

Biserica de la San Cosma și Damiano, construită la sfârșitul anilor 1800 în stil neoclasic dedicată Sfinților Medici. În interiorul său sunt prezente statuile Sfinților Medici, San Rocco, San Sebastiano, Sant'Espedito. Este prezent un mare altar baroc care provine din antica Mânăstire de la San Benedetto.

Abația lui San Vito, cu o fundație benedettina, a fost proiectată în al Xlea secol. Din al XVI secol mănăstirea a fost locuită de frații minori de la SS. Apostoli iar în 1785 a devenit Regio Demanio. În 1866 Statul a vândut abația marchezilor La Greca, care și astăzi sunt proprietari, în timp ce biserica aparține Fondului de Edificii de cult al ministerului de interne și a fost dată în concesione Bisericii Matrice unde duminica se celebrează slujba.

Arcul Marchesale, cunoscut și ca Porta Grande, este o curea de ziduri efectuată în 1530 și apoi devenită în 1780 unica stradă de acces în localitate. Pe tavanul arcuit al Arcului Marchezal se vede o pânză care reprezintă răstignirea lui Iisus ce datează de la sfârșitul 500 dar căreia nu i se cunoaște autorul.

Piața Aldo Moro (chiamată "vila") este piața principală a orășelului, loc de întâlnire pentru persoane și pentru târguri, evenimete și expoziții. Construită la începutul anilor '900 în cursul anilor a trecut prin mai multe modificări ale structurii. În 2014 piața a fost complet restructurată și renovată.

Agro polignanese și fermele sale: ferma Pellegrini, cu un stil de la optsute, se deschide cu o curte mare de unde se poate observa din clădirea principală casa patronală și localele de servicii; ferma Bellini se ridică într-un context agricol înconjurat de nenumărați copaci de cireșe, o sugestivă logie redimensionată în timp, se distinge de cele secundare; ferma Bellipario cu bisericuța intitulată Madonna Immacolata este sitată la Marinesca; ferma Cannone-Baldassarre; ferma Chiantera-Comes și multe altele.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 17.00. 
Check out până la ora 10.30.
Sejururi duminica/duminica.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostro
Posibilitatea de a lua prânzul la pachet.
Wi-Fi disponibil.
Încălzire/aer condiționat.
Agenție de turism.
Două săli conferințe și sală tv.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Parcare internă nesupraveghiată. 
Acces la SPA cu folosirea saunei, hammam, pișcină internă încălzită, centru fitness.
Piano-bar seara pe vară  în splendida curte a fermei.
Pișcina externă cu șezlonguri, solarium și prosoape pișcină.
Navetă la orari prefixate de la/către plajă și centrul orașului.
Bar intern și extern cu vedere la pișcină.
Structura și camere amenajate pentru dizabili.
Camere analergice și pentru nefumători.
Room service. 

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu baby-sitter.
Închiriat biciclete și cărucioare.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Percursuri enogastronomici și culturale (cu plată).
Acorduri pentru lidi private din apropiere (cu plată).
Tennis, golf, nautică, pescuit, călărit (cu plată).
Excursii către  Sassi di Matera,  Trulli di Alberobello, și altele (cu plată).

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este indicat mai sus. 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)