Polignano a mare

Perlă a Adriaticului deținătoare a Stegulețului Albastru din 2008

Gli hotel consigliati in Polignano a mare

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 90

Tipică fermă pulieză de 5 stele, ideală pentru cupluri, single și pentru familiile care călătoresc spre descoperirea adevăratului pământ Pugliez. O mie de metri pătrați de Spa, natură ...

Preț de la

€ 86

Direct pe marea Pugliei, dealungul coastei minunate de la Polignano a mare, acest resort oferă formula All Inclusive, trei pișcine, un centru de bunăstare în care să se relaxeze, mini club și ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Polignano a Mare este un sat cate trebuie vizitat cel puțin o dată în viață. Face parte din orașul Bari și nucleul său vechi se ridică pe un deal stâncos, ca un perete direct pe marea Adriatică. Polignano este definit și Pulia în miniatură, întrucât se concentrează toată frumusețea acestui pământ, începând cu albastrul apelor sale, locuințele aprticulare și buna bucătărie pe care este posibil să o gustați pe tot teritoriul său.

Polignano a Mare deține premiul Bandiera Blu din 2008 până în prezent, ca mărtuire a calității și a frumuseți coastei sale, a curățenie plajelor și a apelor și a locurilor turistice. Din punct de vedere naturalistic de vizitat cu siguranță sunt peșerile marine, printre care cele de la Rondinelle și Lame, adică golfulețe care caracterizează coasta de sus înaltă și crestată de la Polignano a Mare. Printre cele mai frumoase amintim Lama Monachile, numită așa prin prezența în trecut a focii monarhă și Lama Santa Caterina. Prima, în particular, este una dintre atracțiile principale de la Polignano, întrucât șcenariul este cu adevărat unic: o mică insenatură între doi pereți de stâncă tăiate din mare.

Din punct de vedere istoric-cultural, la Polignano este posibil să vizitați statuia din bronz dedicată cântărețului Domenico Modugno, situată pe faleza tot lui dedicată, în spatele căreia se întind o serie de trepte care duc la terasa naturală de unde se poate admira frumoasa și sugestiva Cala Monachile, faleza și centrul vechi care este totul deschis spre mare.

VEZI HARTA