Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Pietrablu Resort & SPA se află la Polignano A Mare, în inima Pugliei, înconjurat de o vegetație tipică medieteraneană, înfățișată pe o largă baie de apă cristalină, unde scoliera coboară lent, creând sugestive pișcine naturale. Resort-ul dispune de minunate suite situate pe două etaje, multe dintre ele cu vedere la mare, trei mari pișcine, dintre care una cu deschidere la mare, una în mijlocul verdelui teren englezesc și una rezervată copiilor, ideală pentru a înota și pentru a vă distra cu trambulina pentru salturi. Copii, în afară de pișcină, au la dispoziția lor o mare zonă amenajată, care, datorită formulei All Inclusive, face în așa fel încât Pietrablu Resort să fie locul ideal pentru o vacanță în numele eleganței și al relaxării pentru toată familia. În particular, în orice vacanță care se respectă, sportul și bunăstarea au un rol fundamental și echipa de al Pietrablu știe bine, pentru acest motiv la dispoziția oaspeților se află un centru wellness care se extinde pe o suprafață de 700 mp, și are o biosaună, dușuri scoțiene, baie turcească, dușuri emoționale, Jucuzzi, 3 diferite zone relax cu cromo și aromaterapia, o largă sală de sport, numeroase cabine pentru tratamente estetice, posibilitatea de a efectua masaje tradiționale și orientale, soarium hesafaciale. Sportivii au la dispoziție: teren polivant de volley-basket, teren de fotbal în 5 cu iarbă sintetică, teren de beach volley, teren de beach soccer, teren de green tennis-beach tenis pe un teren cu iarbă naturală, 2 terenuri de bile.

Restaurant
Alcătuit din două săli, dintre care una cu vedere la mare, restaurantul Pietrablu Resort & SPA, oferă un serviciu de bufet, apă și vin incluse, cu o bucătărie tipică mediteraneană care se inspiră din tradiția locală foarte bogată. Posibil să cinați la restaurantul ”il Pugliese” pe baza prenotării și este inclus în prețul sejurului.

Localitatea
Plajă, distracție și cultură: Aceasta este Polignano a Mare. Acest oraș, la 30 km de Bari, are cu adevărat toate ingredientele necesare pentru a trăi o vacanță unică și de neiutat. Polignano a Mare se ridică deaspura mării cristaline care găzduiește sugestive peșteri. Atraversând arcul vechii porți vă veți regăsi în minunatul sat antic, de aici în colo va fi o succesiune de străduțe umbrite, albe căsuțe cu pritvaz, scări împodobite cu flori și terase care oferă minunate șcenarii. Nu foarte departe este posibil să vizitați alte importante localități turistice ale regiunii, cum ar fi Alberobello, Castellana Grotte, Fasano. Cine ajunge de pe mare poate să se oprească în portul turistic de la San Vito: Polignano a Mare este o țintă turistică perfectă pentru excursii cu barca.

De vizitat și de cunoscut
Centrul istoric al orașului se dezvoltă pe o coastă stâncoasă impunătoare și delimitată de vechi ziduri. Polignano a Mare era un centru cunoscut deja în epoca romană, aflat la trecerea prin Via Traiana, din care se păstrează un vechi punte. Punct de acces la centrului vechi este Arco Marchesale, o dată era un pod mobil, din care se păstrează doar vechile lanțuri. Casele albe din centru sunt pe post de contur al importantelor monumente cum ar fi Biserica Matrice de la Santa Maria Assunta, Biserica Sant'Antonio, Biserica San Cosma și Damiano și minunata Abbazia de la San Vito.

Vizitare Polignano a Mare înseamnă să se întâlnescă în continuu cu importante mărturii din trecut. Casa dell'Orologio, de exemplu, în epoca medievală găzduia universitatea; funcționarea ceasului încă astăzi este asigurată manual prin încărcarea efectuată de proprietara casei. De relevanță este și Monumentul celor Căzuți din Piața Garibaldi, dedicat victimelor celor două războaie mondiale, îmbogățit în 2003 cu o operă în marmură dedicată victimelor din Nassiriya.

De văzut apoi monumentul dedicat celebrei personalități născută la Polignano a Mare: Modugno. Statuia dedicată marelui cântăreț se află la doi pași de mare. Piazza Aldo Moro, în schimb, este piața marilor evenimente: recent restructurată, găzduiește manifestări, expoziții și târguri foarte interesante. Și în imprejurimile Polignano a Mare sunt atracții de nepierdut cum ar fi Sito Santa Barbara, un antic așezământ neolitic, Sito Madonna di Grottole cu peșteri locuite în epoca preistorică sau cetatea de la șasesute Torre Incina. Frumoasele și vechile ferme de la Polignano a Mare, sugestive construcții la sat toate de văzut.

Frumoase și caracteristice sunt zonele costiere de la Polignano a Mare. Cala Paura, Cala Porto, Ponte dei Lapilli, Porto Contessa și Porto Cavallo sunt golfulețele cele mai cunoscute și celebre. Frumoasă este Cala Lama Monachile, o adâncă insenatură situată chiar la nord de centrul vechi, în timp ce puțin în afara centrului locuit se găsesc alte plaje rupte din paradis cum ar fi Cala Fetente, Pozzo Vivo, Port'Alga, lido de la San Giovanni și caletta de la Torre Incina. Marea la Polignano este foarte curată și din 2008 este premiată constant cu Stegulețul Albastru.

Un lucru de făcut la Polignano a Mare este fără îndoială o excursie la peșterile marine. Tot litoralul este plin și unele sunt cu adevărat caracteristice și minunate. Este cazul peșterii Ripagnola, sau al spectaculosului Grottarco, al peșterilor Santa Ecaterina, peșterile de la Foca sau cea romantică a Logodiților, la care se ajunge exclusiv doar înotând.

Monopoli. O plimbare dealungul portului cu a sa istorie care se pierde în noaptea timpului parcurgând străduțe din centrul istoric cu origine medievală, suprapus resturilor unui așezământ mesapic întărit, ce datează din al V secol. Lăsați-vă prinși de orășelul desfășurat pe mare dându-vă cadou un șcenariu care taie răsuflarea!

Bari. Din sugestivul port dealungul mării bareze care se deznoadă lent până ale sale porți pentru a ajunge apoi în împrejurimile Basilica de la San Nicola, în care sunt păstrate moaște ale sfântului, până la cunoscutul castel Normanno-Svevo, antică defensivă a Orașului Vecchi. O cufundare în trecut și o baie în Bari modernă.

Ostuni, Csiternino. A se pierde printre străduțele istorice ale orașului alb, o împletitură de drăguțe strade, balcoane și flori și se deznoadă în jurul catedralelor oferind magie di lumini. Artizani, istorie și parfumuri vă așteaptă. Vă așteaptă și  o vizită la Cisternino cu ale sale palate istorice.

Peșterile de la Castellana. O plăcută dupăamiază spre a descoperi un șcenariu format din cavități naturale care formează cel mai mare complex carsic italian. Vizita se desfășoară dealungul unui parcurs de 3 km cu o profunzime de circa 70 m, Stalactite și stalagmite oferă o panoramă unică de forme și culori de admirat printre care Grotta Bianca, Caverna dell’Altare, Caverna de la Cupola și Passaggio del Presepio.

Alberobello. O minunată excursie în zona monumentelor în orașul trulli-lor la poalele Muntelui și Aia Piccola, alcătuite în întregime de grupuri de trulli alineate dealungul aleilor abrupte și întortochiate. Urmează apoi o vizită la Loggia di Pilato, situată la 380 m deasupra mării pe Mugia orientală, permite să beneficiați de unica panoramă caracterizată de 40 km de coastă și măslini seculari de imortalizat.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 17.00- Check out până la ora 10.00.
Sejururi duminica/duminica.
Animalele nu sunt permise.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Conexiune Wi-Fi .
Sală tv și recepție 24h.
Hamal.
Turnee sportive și de carte.
Parcare privată îngrădită.
Parc rezervat copiilor.
Plajă amenajată cu umbrele și șezlonguri.
Navetă de la și către Polignano a Mare (la cerere).
Intrare în zona umedă a centrului de bunăstare.
Pișcină pentru copii amenajată cu umbrele și șezlonguri.
Piano bar, întreținere de zi și pe seară cu spectacole și jocuri.
Pișcină ce se înfățișează pe mare, amenajată cu umbrele și șezlonguri, ideală pentru relaxare.
Pișcină cu trambulină pentru salturi și jocuri acvatice amenajate cu umbrele și șezlonguri.
Folosirea pe zi a implanturilor sportive (teren polivalent volley-basket, tern de tenis, teren de fotbal în 5 cu iarbă sintetică, teren de beach volley, teren de beach soccer, teren de green tenis cu iarbă naturală, 2 ternuri de bowling, sală de sport), canoe.
Mini Club cu orariu continuu de la 9.30 la 18.00 cu activități de joacă, cinema, prânz cu meniu dedicat și de la 19.30 la 22.00 cină cu meniu dedicat și baby dance cu zahăr pe băț și pop-corn dupăamiaza.

Servicii cu plată
Transferimente de la și către principalele aeroporturi și stații feroviare și excursii.
Masaje și tratamente estetice către centrul de Bunăstare.
Închiriat cărucioare(în baza disponibilității).
Disponibilitatea medicului general la chiamată.
Folosirea nocturnă a ternurilor sportive.
Închiriat biciclete și auto.
Serviciu spălătorie.
Sală de congrese.

Activitate
Vizite ghidate (cu plată).
Windsurf și sport acvatice(cu plată).

All Inclusive
De pe 20 mai până pe 30 septembrie, include Card Club, serviciul de hamal, percurs de bunăstare în SPA, WI-FI, seri la temă, mic dejun, prânz și cina cu băuturi incluse, pizza coaptă în cuptor cu lemne dimineața și dupăamiaza, băuturi analcolice și superalcoolice naționale de marcă, snack dulci și sărate, cafetărie, înghețată artizanală, hot dog, hamburgher și cartofi prăjiți, clătite, aperitive ale bucătarului chef, tea time cu prăjituri, fructe, întâlnire gastronomică nocturnă, navetă de la și către Polignano a Mare până la miezul nopții (31 martie-28 octombrie). All inclusive nu include: lichioruri, alcoolice și superalcoolice externe; sucuri, vin, bere și apă minerală la cutie și la sticlă; înghețată și produse confecționate. În perioadele neincluse în Card Club, de pe 31 martie până pe 20 mai și de pe 23 septembrie până pe 03 noembrie, și se poate alege dintre semi pensiune (reducere de € 15,00 de persoană la zi ) sau All Inclusive: serviciul de hamal, percurs de bunăstare în SPA, WI-FI, pensiune completă; băuturi analcoolice, bere, alcool și superacoolice de marcă, snack dulci și sărate, cafetărie către Barul 12 Nodi. Restaurantul ”Il Pugliese” (se prenotează de pe 20 mai până pe 30 septembrie) inclus în prețul sejurului.

Suplimente
Taxa de sejur € 2,00 de persoană până la 6 nopți (copii până la 14 ani neîmpliniți sunt excluși).
Pachetul VIP € 50,00 de cameră la zi de aplicat la tarifa Confort, include:
camera cu duble servicii și balcon cu vedere la mare, umbrelă rezervată,
prenotare garantată către ”il Pugliese”, aranjarea camerei 2 ori pe zi,
halat de baie, coș cu fructe și prosec la sosire și furnitură mini bar în cameră,
ocuparea minimă cerută 3 pachete de pe 01 iulie până pe 02 septembrie.
Prânz extra € 25,00 adulți, € 18,00 de copii de la 3/13 ani, de plătit pe loc.

Reduceri
Copii de la 0/3 ani gratis cu pătuț.
1 Copil de la 3 la 13 ani neîmplinți gratis de pe 02/04 până pe 05/08 și de pe 26/08 până pe 03/11.
Plan de familie: 2+2= 3 locuri (copii maxim 13 ani) de pe 05/08 până pe 26/08.
Special 1 adult +1 copil de la 0/3 ani plătesc un bilet și un supliment de singură.
Special 1 adult +1 copil de la 3/13 ani: plătesc 1 bilet întreg și unul redus de 25%.
În prezența unui adult +2 copii vor fi plătite minim 2 bilete, al treilea pat va avea o reducere.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Politici de anularePolitici de anulare

Penale del 30% per cancellazioni richieste tra i 14 e i 9 giorni prima del check-in
Penale del 50% per cancellazioni richieste tra gli 8 e i 4 giorni prima del check-in
Penale del 80% per cancellazioni richieste tra i 3 e 1 giorni/o prima del check-in
Penale del 100% per no show

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)