Oferte de călătorie Porto Rotondo

Nordul Sardiniei paradis, natură, cultură și distracție garantată

Hotelurile recomandate la Porto Rotondo

Vezi hartaVezi harta

La € 21 / persoană noapte

Porto Rotondo

Porto Rotondo este una dintre cele mai cunoscute stațiuni turistice din Sardinia, în inima Gallurei, o perlă exclusivistă în care ies ape turcoaz, priveliști uluitoare, arome mediteraneene, cultură și distracție garantată pentru adulți și copii. La aproximativ 15 km de Olbia, între Golful Cugnana și Golful Marinella, Poltu Rutundu (în Gallura) este considerat unul dintre cele mai ''în '' locuri din Sardinia și oferă diverse tipuri de facilități de cazare, de la reședințe la stațiuni de luxos.

Acest paradis din Sardinia se bucură de un climat tipic mediteranean și, din acest motiv, este mai popular în perioada mai până în septembrie, primind peste 30.000 de vizitatori în august. Un port magnific, folosit deja de vechii romani, primește nenumărate bărci și iahturi și este considerat printre cele mai frumoase și funcționale din Marea Mediterană.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)