Oferte turistice Reggio Calabria

Oferte Sate, hoteluri si resedinte Reggio Calabria.

Hotelurile recomandate la Reggio Calabria

Vezi hartaVezi harta

La € 71 / persoană noapte

La Porta del Sole Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Reggio Calabria San Ferdinando

Situat direct pe mare si inconjurat de vegetatie bogata si luxurianta, dispune de camere mobilate cu gust si eleganta dotate cu tot confortul. Amplasat pe 2 etaje cu lift

La € 70 / persoană noapte

La Porta del Sole Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Reggio Calabria San Ferdinando

Situat pe o proprietate mare mărginită de copaci, cu vedere la plajă. Are 45 de unități de cazare înconjurate de verdeață în stil mediteranean. Dotat cu chicinetă și vase, aer condiționat ...

La € 210 / persoană noapte

Ce să vezi la Reggio Calabria

Reggio Calabria

Reggio Calabria este cunoscută și pentru că este vârful „Boot”, cel mai sudic oraș al Peninsulei Italiene. Întinsă pe strâmtoarea Messina în fața Siciliei, care datorită unui fenomen rar de refracție optică se vede reflectată în apele strâmtorii, a fost întotdeauna considerată centrul Mediteranei.
Muzeul Național de Arheologie găzduiește Bronzurile Riace, o pereche de statui grecești antice în mărime naturală. În apropiere, Muzeul Bergamotei prezintă instrumentele folosite pentru extragerea uleiului din această citrice. La est, în munți, Parcul Național Aspromonte prezintă păduri de fag și pini populate de lupi, mistreți și căprioare.

Ce să vezi și ce să faci în Reggio Calabria

1 Muzeul Național de Arheologie din Reggio Calabria, este un muzeu de stat italian. Expune una dintre cele mai remarcabile colecții de artefacte din Magna Grecia, de fapt este numită și Muzeul Național al Magnei Graecia.
2 Lungomare Falcomatà, magic, romantic, cu vedere într-o poziție unică în întreaga Mediterană, faleza Reggio Calabria este prelungirea naturală a centrului istoric al orașului și este oprirea esențială pentru oamenii din Reggio și pentru toți iubitorii de farmecul orașului. mare. Definit drept cel mai frumos kilometru din Italia (are de fapt 1,7 kilometri lungime), este unul dintre punctele focale ale sufletului Reggio.
3 Arena dello Stretto, construită acolo unde a fost cândva cheiul Porto Salvo, distrus de cutremurul din 1908, Arena dello Stretto este un teatru modern care este puternic inspirat de tradiția antică Magna Graecia a teatrului arenei. Cu vedere la strâmtoarea Messina și Lungomare Falcomatà, Arena dello Stretto găzduiește evenimente și spectacole de vară extrem de fascinante.
4 Corso Garibaldi Zona pietonală Lungomare, paralelă cu Lungomare Falcomatà, se întinde pe aproximativ doi kilometri, Corso Garibaldi este elegant, primitor și plin de magazine și restaurante frumoase. Este salonul de arhitectură din Reggio Calabria.
5 Lucrări de Rabarama, trei sculpturi mari ale artistului Rabarama din 2007 se remarcă printre magnoliile celui mai frumos kilometru din Italia, lângă Villa Genoese Zerbi. O atracție de neratat pentru cei care ajung în Reggio Calabria și vor să aibă un suvenir al șederii lor.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)