Roccella Ionica

Printre plajele cele mai frumoase din Europa cu steguleț albastru și verde

Hotelurile recomandate in Roccella Ionica

Vezi hartaVezi harta

Club Hotel Kennedy

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Roccella Ionica

Înfățișat direct pe marea de la Roccella Jonica, Club Hotel Kennedy este la cîțiva pași se plaja de nisip și pietriș mixt. Hotelul dispune de 80 camere care pot găzdui până la 4 locuri, ...

La € 40 / persoană noapte

Roccella Jonica este o caracteristică localitate situată în orașul Reggio Calabria, pe Coasta dei Gelsomini și se ridică probabil pe un antic oraș grecesc Amfissa. La o distanță de circa 110 km de Reggio Calabria și de 80 km de Catanzaro. Datorită splendidelor sale ape, ale mării Ionice, în 2014 Roccella Ionică a fost premiată cu 5 vele de Ghidul Albastru al Ligăiambientului și-a meritat trofeele de Steguleț Albastru și Steguleț Verde.

Multe sunt evenimentele care au loc în această localitate, printre care Sărbătoarea Maria S.S. delle Grazie, protectoare a marinarilor, care se ține în prima duminică din iulie; noaptea albă de pe 14 august unde au loc spectacole, târguri, concerte și artiști de stradă care dau farmec trecătorilor; Închinata de Paște, zisă ”Ncrinata I Pasca”, unde întâlnirea dintre Hristos Înviat și Madonna, mediată de S. Giovanni se ține în dimineața pe Paște. Oferta etnogastronomică este destul de bogată, printre produse locale se numără vinuri, feluri întâi pe bază de pește, prăjituri și uleiuri.

Orașul are origini destul de vechi, care se trag din epoca Magna Grecia. Urme de la Roccella Jonică se trag până în poemele lui Ovidio și numele său derivă din particulara sa poziție geografică, pe stâncă. A fost o importantă zonă de feudalism și stâncă de apărare a coastei, principal împotriva invazorilor saraceni. Nu lipsesc monumentele și locurile de interes de vizitat, cum ar fi resturile ”Cittadella Medioevale”, turnul de control cunoscut ca "Torre di Pizzofalcone"; Castelul Carafa; Biserica Matrice, Biserica Santa Anastasia; Santuario della Madonna Santissima delle Grazie; Bierisca San Giuseppe, Biserica San Sostene; Teatrul Castello; Coloanele Melissari; palatele istorice ca palatul Baudille, palatul Congiusta, palatul Englen și diferitele vile.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)