Futura Club Itaca Nausicaa

8,3 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Futura Club Itaca Nausicaa este situat într-o zonă de major prestigiu istoric a Calabriei și se află în proprierea vecinei Acquapark, cu 80.000 mp de pură distracție. Complexul are acces direct la plaja de nisip și pietriș, rezervată și amenajată, unde pentru orice cameră are rezervată o umbrelă și două șezlonguri din al doilea rând. Camerele, situate la parter sau la primul etaj, sunt dotate de tot confortul și sunt disponibile în tipologiile Standard și Trilo Family pentru 4-6 persoane. Oaspeții pot petrece plăcute zile pe lângă cele cinci pișcine, dintre care una cu hidromasaj și una olimpionică. Un eficace team de animație cu activități de zi și pe seară, va întreține adulții și copii cu jocuri, turnee, dansuri de grup și latino americano, spectacole și varietăți, musical, cabaret, petreceri la temă, happening, seară calabreză cu bucătărie tipică și petrecere de bun râmas cu spectacol de artificii. Oaspeții pot să aibă acces la discoteca ”L e Sirene” (de 3 ori pe săptămână), una printre cele mai mare de pe coasta Ionică și prevede o intrare de persoană pe săptămână către Acquapark ”Odissea 2000” (pe perioada deschiderii parcului și doar pentru sejururi de minim 7 nopți).

Localitatea
Rossano este un oraș plin de splendide panorame, de o natură deasă și de minunate ape, frecventată de numeroși turiști. Localizată în Piana di Sibari, această mică localitate, se află între spendida coastă Ionică și Sila și ofetă multe atracții și distracții care vor face sejurul și mai plăcut.

De vizitat și de cunoscut
Acquapark, un îngrijit și distractiv parc acvatic pentru adulți și copii. Dotat de multe tobogane, pișcine și puncte de ristoro, este locul ideal pentru a petrece o zi în numele distracției pentru întreaga familie.

Catedrala Maria Santissima Achiropita, în al cărei interior este prezentă pictura fecioarei și faimosul ”Codex Purpureus Rossanensis”, evangeliar grec din secolele V-VI.

Oratoriu de la San Marco, este monumentul cel mai antic de la Rossano, resalent din secolul X, inițial dedicat Sant'Anastasia, este una dintre bisericile bizantine cele mai bine păstrate în Italia.

Biserica San Bernardino, în stil târziu-gotic, a fost prima biserică Catolică din Oraș; Biserica Panaghia, Biserica San Farncesco di Paola și Biserica Santa Chiara.

Muzeul liquiriziei, unicul în Italia care expune aparatele folosite pentru transformarea, comercializarea și extragerea rădăcinii din care se obține liquiriția, apoi veșminte, obiecte, manuscrise legate familiei Amarelli, ocupată de 4 secole în producerea celebrei liquirizia.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 17:00- Check out până în ora 10:00.
Animale de talie mică sunt admise (maxim 10 kg) cu supliment.
Sejururi sâmbăta/ sâmbăta sau dumininca/duminica.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Ambulatoriu medical cu medic prezent o dată pe săptămână (reperibil 24 din 24 cu plată).
Parcare în aer liber nesupraveghiată.
Parc de joacă pentru copii.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h 24.
Sală tv.

Card Club
Folosirea celor 5 pișcine, 1 pentru adulți, 1 cu hidromasaj, 2 pentru copii și 1 olimpionică la normă F.I.N./F.I.N.A., 4 terenuri de bile, ping pong, 4 terenuri polivalente, basket/tenis/fotbal/volley, 2 terenuri de tenis în teren întărit, 2 terenuri de fotbal și 2 de beach volley, cursuri colective de aerobică, acquagym, înot, tenis, tras cu arcul, windsurf, canoa, animație de zi cu jocuri, turnee, dansuri de grup și latino americane, animație de seară către anifiteatru cu spectacole de varietăți, musical, cabaret, petreceri la temă, happening, seară calabreză cu bucătărie tipică și petrecere de rămas bun cu spectacol de artificii, intrarea la discoteca ”Le Sirene” (de 3 ori pe săptămână), una printre cele mai mare de pe coasta Ionică și intrare de persoană pe săptămână către Acquapark ”Odissea 2000” (pe perioada deschiderii parcului și doar pentru sejururi de minim 7 nopți).

Servicii cu plată
Închiriat prosoape de mare.
Serviciul medical la orarii stabilite.
Iliminarea terenurilor de sport.
Închiriat biciclete, pedalo și bărci.

Activități
Scufundări (cu plată).
Lecții sportive individuale (cu plată).
Excursii pe teren și pe mare (cu plată).

Restaurant
Futura Club Itaca Nausicaa dispune de două restaurante unde micul dejun, prânzul și cina sunt efectuate cu un serviciu de bufet, unde sunt prezentate feluri tipice ale bucătăriei internaționale și feluri regionale, showcooking și grătare, cu apă în carafă, soft drink și vin de casă incluse la mese. În fiecare săptămână o seară tipică calabreză . Restaurantele sunt asociate AIC și propun un serviciu idoneo exigențelor alimentare ale celiacilor (de semnalat la prenotare). La dispoziția micilor oaspeți și a mamelor lor bucătăria/biberonerie amenajată cu sterilizator, grătare calde, bender, încălzitor de biberon, cuptor cu microunde, scăunele. De două ori pe zi, în orariile meselor principale, meniu bază cu ciorbițe, verdețuri, carne și pește fierte.

Animație Star Club
În magica lume a Futurlandia veselia și distracția însoțesc copii pe parcusrul zilei însoțiți de o echipă dedicată lor. În compania mascotei Futurotto copii pot petrece în totala siguranță zile pline de emoții frumoase. Kids Club 3/6 ani: jocuri în zone dedicate lor, jocuri pe plajă, activități ludice, sportive și recreative, laborator senzorial, baby dance seral. Young Club 7/11 ani: jucuri, gare și turnee, laborator teatral, activități didactice și formative, introducere la sport, prepararea de spectacole și mini show săptămânal.

Animație X Club
Un club exclusiv dedicat tinerilor de la 12/17 ani. Întreceri, turnee sportive, jocuri pe echipe pe mare și în pișcină, spectacole, show, cabaret și multă muzică. Zilnic o activitate diferită legată de creativitate și de artă. Și încă altele, seri la temă și seri târzii în compania echipei noastre, multe zâmbete și noi amici.

Top Futura
Include check in area rezervată late check out ora 12.00, 2 prosoape de mare Futura Vacanțe cadou, reamenajarea camerei seara, prima furnitură la frigobar (2 băuturi+2 sucuri), 2 stcle de apă (1/2 l) în cameră la zi, masă rezervată la restaurant, 1 gadget Futura Vacanțe. De cerut la prenotare și de plătit în agenție.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur. 
Card Club obligatoriu.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.

Suplimente
Top Futura € 84 de cameră pe săptămână.
Camera Standard cu terasă/ balcon € 10 de cameră pe noapte.
Serviciu plajă în primul rând, € 50 la săptămână (în baza disponibilității).
Activarea zonei de gătit € 50 pe săptămână (curățenia aparține clientului, sau un cost suplimnetar de € 30).
Animale admise (maxim 10 kg), exclus în zonele comune, € 70 de săptămână de plătit pe loc + € 50 pentru dezinfectarea finală (inclusă cușca și farfurioare pentru apă și măncare în cameră).
Baby 0-3 ani supliment obligatoriu € 10 de noapte de plătit pe loc, pătuț la cerere, mese din meniu și folosirea biberoneriei incluse (se acceptă pătuț prporiu cu același supliment).
Card Club de pe 27/05 până pe 16/09 obligatoriu de plătit pe loc, de persoană la săptămână, €49 , copii 0/3 ani excluși.

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat 3-16 ani gratis.
Al treilea și al patrulea pat adulți -30%.
Al cincilea pat -50%.

Notă:
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!