Recenzii structură

8.3

Raport calitate/preț excelent 3 Recenzii

Personale

8.3

Servicii

8.3

Curățenie

8.3

Confort

7.7

Locație

8.3

Calitate/preț

8.7

Vacanza Paradisiaca! da Luca, Aug. 2021

Ho trascorso 15 giorni di pura vacanza presso questo villaggio, il mare era splendido sempre pulitissimo, 4 piscine a disposizione, colazione pranzo e cena ottimi, attività sportive e giochi sempre presenti, animatori simpatici e coinvolgenti. Che dire vacanza paradisiaca!

Personale

8

Servicii

7

Curățenie

8

Confort

7

Locație

8

Calitate/preț

9

Spero di ritornarci in futuro.... da Sabina, Iul. 2021

Abbiamo soggiornato nel villaggio ai primi di luglio e ci siamo trovati benissimo, posto bello, mare cristallino, cibo ottimo, animatori sempre simpatici, disponibili e molto attivi in più lo staff per i piccoli davvero efficientissimo. A pochi km dal villaggio c'è l'Acquapark per il divertimento di grandi e piccini. Insomma una bella vacanza all’insegna del relax e divertimento. Spero di ristornarci in futuro...

Personale

8

Servicii

9

Curățenie

7

Confort

7

Locație

7

Calitate/preț

8

Vacanza perfetta da Francesco, Iul. 2020

Una gran bella sorpresa questo villaggio. Ottima organizzazione e qualità generale alta. La cucina del ristorante ha proposto per per tutta la settimana menù vari ed assortiti (ritorniamo a casa con qualche chilo in più) ma davvero soddisfatti. Animazione vivace ma mai invadente. Consigliatissimo

Nessuna cosa da segnalare

Personale

9

Servicii

9

Curățenie

10

Confort

9

Locație

10

Calitate/preț

9

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

Servicii

Servizi camere Servizi camere

 • Seif
 • Cabină de duș de cristal
 • Tv Sat
 • Uscător de păr
 • Telefon
 • Minibar
 • Aer condiționat

satul Ithaca Nausicaa

Itaca Nausicaa Village Club este situat intr-una dintre cele mai prestigioase zone istorice ale Calabriei si are acces direct la plaja privata si utilata cu nisip si pietris, unde sunt rezervate o umbrela si doua sezlonguri pentru fiecare camera incepand din randul doi. Oaspeții Satului Itaca Nausicaa pot petrece zile plăcute la cele 6 piscine, dintre care 1 olimpic și 2 pentru copii, sau se pot relaxa în mica zonă de wellness cu zonă de relaxare și tratamente. Serviciile Satului Itaca Nausicaa includ 4 terenuri de bowling, tenis de masa, un teren polivalent de baschet/volei, 3 terenuri de tenis pe zgura, iarba sintetica si mateco, 2 terenuri de fotbal, 2 terenuri de paddle, 2 volei pe plaja. terenuri./ tenis de plaja, tir cu arcul cu 15 statii si baza nautica cu canoe si SUP, 5 baruri dintre care 2 in piscina, 1 in zona centrala si 2 pe plaja, bazar, sala TV, wi-fi gratuit in zona receptiei , amfiteatru, sală de sport, loc de joacă pentru copii, Scaun de muncă pentru intrarea în mare (fără însoțiri individuale), depozit pentru bagaje, parcare exterioară nesupravegheată. In apropiere se afla un supermarket, un centru de scufundari si Odissea 2000 Acquapark.

Sat Itaca Nausicaa: camere

Camerele Satului Itaca Nausicaa sunt toate dotate cu telefon, TV, aer conditionat, minibar, seif, baie cu dus si uscator de par; unele au o chicinetă (activare la cerere cu suplimentar). Camere duble/twin standard disponibile cu posibilitatea unui al 3-lea pat si al 4-lea pat intr-o canapea extensibila supraetajata (lungime 1,80 metri), unele cu balcon, Camere Family pentru 4/5 persoane formate din doua camere comunicante cu intrare independenta si servicii duble, unele cu balcon, Bilo Family pentru 3/6 persoane compusa din dormitor dublu si living cu 2 canapele extensibile de o persoana + 1 canapea extensibila supraetajata, Trilo Family pentru 4/6 persoane formata din living cu 2 canapele extensibile de o persoana, 2 dormitoare duble si doua bai.

Satul Itaca Nausicaa: animatie

La Itaca Nausicaa Village Club, in compania prietenosului Futurotto, copiii vor fi urmati de un personal dedicat si vor petrece zile pline de emotii de neuitat in deplina siguranta cu activitati impartite pe grupe de varsta: Futurotto Mini Club (3-6 ani). ) și Futurotto Kids Club (7/11 ani): jocuri în spații amenajate, în piscină și pe plajă, activități recreative, sportive și creative, competiții și turnee, introducere în sport și inevitabila seară FuturDance. Pentru copii, în schimb, sunt Futura X Club Young (12-14 ani) și Futura X Club Great (15-17 ani): activități sportive și de grup, zile tematice, provocări, turnee și jocuri de echipă, pe pe plajă și în piscină, seri incitante cu multă muzică și inevitabile evenimente sociale.

 

Restaurant
Futura Club Itaca Nausicaa dispune de două restaurante unde micul dejun, prânzul și cina sunt efectuate cu un serviciu de bufet, unde sunt prezentate feluri tipice ale bucătăriei internaționale și feluri regionale, showcooking și grătare, cu apă în carafă, soft drink și vin de casă incluse la mese. În fiecare săptămână o seară tipică calabreză . Restaurantele sunt asociate AIC și propun un serviciu idoneo exigențelor alimentare ale celiacilor (de semnalat la prenotare). La dispoziția micilor oaspeți și a mamelor lor bucătăria/biberonerie amenajată cu sterilizator, grătare calde, bender, încălzitor de biberon, cuptor cu microunde, scăunele. De două ori pe zi, în orariile meselor principale, meniu bază cu ciorbițe, verdețuri, carne și pește fierte.

Localitatea
Rossano este un oraș plin de splendide panorame, de o natură deasă și de minunate ape, frecventată de numeroși turiști. Localizată în Piana di Sibari, această mică localitate, se află între spendida coastă Ionică și Sila și ofetă multe atracții și distracții care vor face sejurul și mai plăcut.

De vizitat și de cunoscut
Acquapark, un îngrijit și distractiv parc acvatic pentru adulți și copii. Dotat de multe tobogane, pișcine și puncte de ristoro, este locul ideal pentru a petrece o zi în numele distracției pentru întreaga familie.

Catedrala Maria Santissima Achiropita, în al cărei interior este prezentă pictura fecioarei și faimosul ”Codex Purpureus Rossanensis”, evangeliar grec din secolele V-VI.

Oratoriu de la San Marco, este monumentul cel mai antic de la Rossano, resalent din secolul X, inițial dedicat Sant'Anastasia, este una dintre bisericile bizantine cele mai bine păstrate în Italia.

Biserica San Bernardino, în stil târziu-gotic, a fost prima biserică Catolică din Oraș; Biserica Panaghia, Biserica San Farncesco di Paola și Biserica Santa Chiara.

Muzeul liquiriziei, unicul în Italia care expune aparatele folosite pentru transformarea, comercializarea și extragerea rădăcinii din care se obține liquiriția, apoi veșminte, obiecte, manuscrise legate familiei Amarelli, ocupată de 4 secole în producerea celebrei liquirizia.

Informatii utile

Check-in de la 17:00 - Check-out de la 10:00
La cerere posibilitate de sejururi de sambata pana sambata
Sejururile încep cu cina în ziua sosirii și se termină cu micul dejun în ziua plecării
Intrarea in Resort este permisa de la ora 12.00 cu un supliment obligatoriu
Late check-out la cerere cu cost suplimentar
Se admit animale de companie de talie mică cu supliment (card de sănătate obligatoriu)

Servicii gratuite

Wi-Fi gratuit în zona recepției
Amfiteatru, loc de joaca pentru copii, sala TV, depozit bagaje
Serviciu de plaja de pe al 2-lea rand
Divertisment în timpul zilei și seara
6 piscine, inclusiv 1 olimpic si 2 pentru copii
Scaun de muncă pentru intrarea în mare (fără însoțiri individuale)
Parcare exterioară nesupravegheată
Terenuri de sport
Asistență medicală de prim ajutor intern, în zona Nausicaa, la ore stabilite

Servicii de plată

Iluminat terenuri de sport
Utilizarea individuală a terenurilor de paddle și a echipamentului
Biciclete
Spălătorie
Zona wellness, coafor, fotograf
Excursii
Serviciu medical (la apel)
Supermarket in apropiere

Vedi tutti i servizi

Club Card

6 piscine, dintre care 1 olimpic conform F.I.N./F.I.N.A. si 2 pentru copii
4 terenuri de bowling, tenis de masă, teren polivalent de baschet/volei, 3 terenuri de tenis pe zgură, iarbă sintetică și mateco, 2 terenuri de fotbal, 2 terenuri de padel
2 terenuri de volei pe plajă/tenis pe plajă
Tir cu arcul cu 15 pozitii si baza nautica cu canoe si SUP
Divertisment în timpul zilei cu jocuri, turnee, dansuri, cursuri sportive colective
Divertisment de seară cu spectacole de varietate, musicaluri, cabaret, bar cu pian
1 intrare de persoană pe săptămână la Acquapark „Odisea 2000” (în perioada de deschidere a parcului, pentru un sejur de minim 7 nopți)
Serviciu de plajă din al 3-lea rând (1 umbrelă + 2 șezlonguri sau șezlonguri per unitate)
Scaun de muncă pentru intrarea în mare (fără însoțiri individuale)
Asistenta medicala de prim ajutor intern, in zona Nausicaa, la ore stabile

Top Futura

Umbrelă rezervată în 2 rânduri
Masă rezervată la restaurantul de lângă mare
Check-out târziu la 12:00
Primul minibar (6 băuturi + 4 sucuri + 2 Aperitive non-alcoolice)
2 sticle de apă (1/2 lt) în cameră pe zi
2 prosoape de plajă + sac de plajă Futura vacante gratuite

Top Futura Plus

Umbrelă rezervată în 1 rânduri
Masă rezervată la restaurantul de lângă mare
Check-in de la 12:00 cu masa de prânz inclusă pentru toate componentele camerei (max 4 pax)
Check-out târziu la ora 12:00, primul minibar (6 băuturi + 4 sucuri + 2 Aperitive nealcoolice)
1 intrare pentru 2 persoane la Aquapark "Odyssey 2000" în timpul perioadei de deschidere (cu excepția sâmbătă 7 duminici). În perioadele de închidere intrarea este înlocuită cu 1 masaj de 20 min. Pentru 2 persoane în zona de wellness din cadrul complexului
2 prosoape de plajă + sac de plajă Futura vacante gratuite

Suplimente

Intrarea in statiune de la ora 12.00 se achita local, de persoana, adulti 20€, copii 3/16 ani 10€, pranz inclus
Late check out la cerere (pranz, camera si umbrela pana la ora 13.00 in ziua plecarii) de persoana, adulti 40 €, copii 3/16 ani 20 €
Prânz la pachet în ziua plecării 10 EUR de persoană
Top Futura 170 € pe cameră pe săptămână
Serviciu de plajă pe primul rând, la cerere în funcție de disponibilitate pe săptămână, 70 € până la 7/8 și din 28/8, 105 € din 7/8 până la 28/8; Închiriere prosop de plajă 8 EUR per prosop per schimbare (depozit 10 EUR per prosop)
Activarea chicinetei, la cerere in functie de disponibilitate, 7 EUR pe noapte (curatenie de catre client, in caz contrar o taxa suplimentara de 40 EUR)
Card Club obligatoriu achitat local, de persoana pe saptamana, 49 € pana la 7/8 si de la 28/8, 56 € de la 7/8 la 28/8, copii 0/3 ani gratuit
Card Futurotto: supliment obligatoriu bebelus 0/3 ani, se achita la agentie, 20 € per copil pe noapte, include toate serviciile descrise, patut (se solicita in momentul rezervarii) si mesele din meniu incluse (patut propriu acceptat cu același supliment).
Animale de companie de talie mică, la cerere, excluzând zonele comune, 70 € pe săptămână + 50 € pentru dezinfecția finală, se plătesc local (obligatoriu card de sănătate) include pungi de toaletă, 2 boluri, zonă exterioară împrejmuită, zonă dedicată și utilată în Plajă

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat 3-16 ani gratis.
Al treilea și al patrulea pat adulți -30%.
Al cincilea pat -50%.

Notă

Reducerile, ofertele și suplimentele pot face obiectul unor modificări vizibile în formularul de rezervare
La sosire, este obligatoriu prezentarea documentelor care atestă data nașterii tuturor ocupanților camerei

Conditii de anulare

Până la 30 de zile lucrătoare înainte de plecare 10% din pachetul turistic
De la 29 la 21 de zile lucratoare inainte de plecare 30% din pachetul turistic
De la 20 la 11 zile lucrătoare înainte de plecare 50% din pachetul turistic
Cu 10 până la 4 zile lucrătoare înainte de plecare 75% din pachetul turistic
De la 3 zile pana la data plecarii 100% din pretul pachetului turistic
În caz de anulare, taxa de serviciu sau taxa de serviciu + se datorează întotdeauna

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur. 
Card Club obligatoriu.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.

Politici de anularePolitici de anulare

Fino a 30 giorni lavorativi prima della partenza 10% del pacchetto turistico
Da 29 a 21 giorni lavorativi prima della partenza 30% del pacchetto turistico
Da 20 a 11 giorni lavorativi prima della partenza 50% del pacchetto turistico
Da 10 a 4 giorni lavorativi prima della partenza 75% del pacchetto turistico
Da 3 giorni fino alla data di partenza 100% del prezzo del pacchetto turistico
In caso di annullamento la Quota Servizi o la Quota Servizi + è sempre dovuta

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)