Rossano Calabro

Oraș pe Marea Ionică.

Gli hotel consigliati in Rossano Calabro

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 57

Situat la 10 km de centrul Rossano, această structură dispune de acces direct la mare, terenuri sportive, cinci pișcine, serviciu de animație pentru a petrece o vacanță în numele relaxării și ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Rossano este un oraș pe țărm cunoscut și cu numele de Rossano Calabro, situat în zona centro-orientală de la Cosența. Orașul are origini vechi, formarea sa datează șin secolul XI Î.Hr., și în epoca romaă, a avut un rol foarte important asupra controlului cîmpiei Sibari. Teritoriul este diferit și predomină măslini, livezi și citrice care oferă un peisaj frumos.

În centrul istoric de la Rossano este posibil să vizitați Muzeul Diocesano și Dodex, cu Codex Purpureus Rossanensis, o veche și mică evanghelie grecească din secolul VI cu origine bizantină, numit în 2015 Patrimoniu Mondial Al Umanității. Multe sunt bisericile și edificiile religioase, cum ar fi catedrala de la Maria Santissima Achiropita, biserica San Nilo, biserica San Bernardino, Biserica San Francesco di Paola și biserica Santa Chiara. În mod particulat interesant este muzeul liquiriziei de la Amarelli.

VEZI HARTA