Rossano Calabro

Oraș pe Marea Ionică.

Hotelurile recomandate in Rossano Calabro

Vezi hartaVezi harta

Futura Club Itaca Nausicaa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Rossano Calabro 8.3 Fabulos

Adiacent al parcului acvatic Odissea 2000, Itaca Nausicaa oferă acces direct la mare, terenuri de sport, piscine și divertisment pentru o vacanță plină de relaxare și distracție.

La € 65 / persoană noapte

Rossano este un oraș pe țărm cunoscut și cu numele de Rossano Calabro, situat în zona centro-orientală de la Cosența. Orașul are origini vechi, formarea sa datează șin secolul XI Î.Hr., și în epoca romaă, a avut un rol foarte important asupra controlului cîmpiei Sibari. Teritoriul este diferit și predomină măslini, livezi și citrice care oferă un peisaj frumos.

În centrul istoric de la Rossano este posibil să vizitați Muzeul Diocesano și Dodex, cu Codex Purpureus Rossanensis, o veche și mică evanghelie grecească din secolul VI cu origine bizantină, numit în 2015 Patrimoniu Mondial Al Umanității. Multe sunt bisericile și edificiile religioase, cum ar fi catedrala de la Maria Santissima Achiropita, biserica San Nilo, biserica San Bernardino, Biserica San Francesco di Paola și biserica Santa Chiara. În mod particulat interesant este muzeul liquiriziei de la Amarelli.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)