Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

ServiciiServicii

 • Zonă de gătit
Vezi toate serviciileVezi toate serviciile

Servicii

Servizi struttura Servizi struttura

 • Spații în aer liber

Servizi camere Servizi camere

 • Zonă de gătit
 • Tv Sat
 • Uscător de păr
 • Telefon
 • Duș în baie privată
 • Aer condiționat
Loading

Campoverde Residence este un complex turistic situat în interiorul unei păduri de 8 hectare, o prelungire ale oazelor naturale de la Cesine, rezervă protejată de WWF. Structura este caracterizată de prezenta de clădiri cufundate în contextul exclusiv de o largă și bogată vegetație mediteraneană. Poziția sa privilegiată, la cățiva pași de mare, largile spații pentru activități și o natură extaziantă, fac din Campoverde Village o alegere ideală pentru familii și pentru cei care iubesc contactul cu natura. Complexul este compus din diferite tipuri de apartamente, o plajă privată cu umbrele și șezlonguri rezervate oaspeților și un mare și bine amenajat Centru Sportiv dotat de largi spații în care sunt situate un american bar, două pișcine semi-olimpionice, o pișcină dedicată exclusiv copiilor cu o profunzime de 50 cm, două terenuri de tenis și unul de fotbal cu iarbă sintetică și cu implant de iluminare, tenis de masă, zonă rezervată copiilor cu parc de joacă și teatru pentru spectacole de animație. Plaja se ajunge după o plimbare relaxantă umbrită, prin satul turistic, la sfârșitul căreia se ajunge, atraversând stada, la stabilimentul balnear privat ”La Piazzeta”. O largă plajă cu nisip auriu dotată de un teren de beach volley, terenuri de beach tenis, servciu de umbrele și șezlonguri, dușuri interne și externe, teatru, beach bar, restaurant și pizzerie.

Restaurant
Restaurantul se află pe plajă, cu o mare sală internă climatizată și  terasa externă acoperită cu vedere la mare, oferă oaspeților un serviciu la bufet, cu posibilitatea de a gusta feluri ale tipicei gastronomii salentine și de mare. Sala micului dejun este situată în corpul central al structurii. Posibilitarea de a rezerva pentru oaspeții din formula residence. Alimente de bază pentru intoleranțele alimentare, de semnalat mereu în momentul prenotării.

Localitatea
San Cataldo se află pe coasta adriatică de la Salento, în apropierea Lecce, astfel încât să fie considerată plaja leccezilor prin excelență. Această localitate este perfectă pentru cei care vor să petreacă o vancanță de neiutat la mare, de fapt, chiar dacă este vorba de un centru mic, San Cataldo se laudă cu întinse coborâri de nisip, în care alternează stabilimente balneare private și fâșii de plajă libere. Marina se caracterizează prin transparența și cristalinitatea mării care udă plaja aurie, unde și copii se pot distra în toată liniștea. Frumuseții mării se adaugă cea a verdelui care diferențiază împrejurimile San Cataldo, adică mica Rezervă Statală. În plus, la mică distanță, se ridică Rezerva Naturală Le Cesine, un adevărat ”plămân verde” care păstrează o imensă bogăție la nivel de floră și de faună.

De vizitat și de cunoscut
Pe timpul acestei vizite marine, se poate admira farul său, care se ridică în apropierea unui golf și acesta atrage privirea și mai intrigant. San Cataldo are un mic port, destul de frecventat de pescarii profesioniști și amatoriali, și are o faleză plăcută și îngrijită, înfrumusețat de mulți plamieri.

Euro Park Roccella, un parc acvatic de dimensiuni medii, munit de un număr suficient de tobogane de apă , unele din ele fiind: Big River, Kamikaze, Toboganul Tubolare și Toboga. Pentru familii este prezentă și o zonă pentru copii cu pișcină alăturată celei pentru adulți. Prezentă și o lagună și un bazin cu hidromasaj. Complectând oferta cu un teren de fotbal cu iarbă sintetică, un mic Bumper-Boats cu jetoane și o sală cu videojocuri.

Gabbara, este zona împădurită care Italia Nostra și WWF semnalează ca zone protejate prin prezența de largi și extinse zone de eucaliptus și lipsite de subpăduri și zonele cu prevalență la Roverella și Querceti, cu o subpădure mai bogată. Începând parcursul, după câțiva metri, se ridică un mic adăpost cu o zonă antistante, îmbogățită de sculpturi moderne în piatră, reprezentând exemplare de animale. Din punct de vedere naturalistic acest teritoriu la câțiva kilometri la nord-vest de la San Cataldo prezintă aspecte cu adevărat interesante. Primul din aceste ambient singular fluvio-salmastru, influențat de formații evaporitice care înconjoară mult această zonă (calcar sulfifer, ghips, sare geamă).

Servicii oferite oaspeților Hotelului nostru
Check in de la 17.00 în sus- Check out până în ora 10.00.
Animale de mică talie admise(cu supliment).
Sejururi duminica/duminica.

Servicii gratuite incluse în toate ofertele noastre
Reception 24 din 24 .
Parcare internă/externă privată și nesupraveghiată.

Card Club
Obligatoriu de pe 27/05 până pe 09/09 include o umbrelă și două șezlonguri din al doilea rând, folosirea centrului sportiv, două pișcine dedicate copiilor cu o adâncime de 50 cm, două terenuri de tenis și unul de forbal cu iarbă sintetică și cu implant de iluminare, tenis de masă, zonă rezervată copiilor cu parc de joacă și teatru pentru spectacolele animației cu întreținere pe zi și pe seară fie pe plajă fie în centrul sportiv, spectacole și seri la temă, turnee speortive, Mini Club de la 3 la 8 ani, Junior Club de la 9 la 13 ani, Young Club de la 14 la 18 ani.

Servicii cu plată
Închiriat auto.
Serviciu de transferimente.
Spalătorie cu jetoane.
Închiriat biciclete.
Acoperite Wi-fi în clădirea centrală.
Iluminarea noctună a terenurilor de tenis și de fotbal.
Activarea zonei de gătit pentru cei care aleg formula hotel.

Activitate
Excursii și vizite ghidate (cu plată).
Lecții private de tenis cu maestrul național de F.I.T. pentru adulți și copii (cu plată).

Vedi tutti i servizi

Suplimente
GH Baby € 70 pe săptămână: zona de gătit, pătuțul/patul de tabără, cădița de baie, mic gadget.
Forfait consum și servicii € 63 de persoană pe săptămână, copii 0/3 ani neîmpliniți excluși.
Curățenia animale de talie mică € 100 pe sejur (neadmise în locurile comune).
Umbrelă în plus € 120 august € 90 în alte perioade din al doilea rând în sus.
Obligația de a lăsa zona de gătit curată sau un cost suplimentar de € 35.
Cauțiune € 150 de apartament, returnabilă la sfârșitul sejurului.
Serviciu de plajă în primul rând € 70 pe săptămână.
Șezlong în plus pe plajă €5 pe zi.
Set de baie € 10 de persoană la schimb.
Set de pat € 10 de persoană la schimb.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Card Club obligatoriu.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Politici de anularePolitici de anulare

Fino a 30 giorni prima dell’arrivo nessuna penale
Da 29 a 15 giorni prima dell’arrivo penale 50%
Da 14 a 9 giorni prima dell’arrivo penale 70%
Da 8 a 4 giorni prima dell’arrivo penale 90%
Da 3 giorni a No Show o partenza anticipata penale 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)