Recenzii structură

8.7

Raport calitate/preț excelent 1 Recenzii

Personale

9.0

Servicii

8.0

Curățenie

9.0

Confort

8.0

Locație

8.0

Calitate/preț

10.0

Ottima vacanza da ripetere da Marco, Mai 2023

Struttura molto ben tenuta e con una ottima cucina. Aniamzione completa e curata da uno staff davvero bravo. Ottimo ed efficiente anche il servizio navetta per la spiaggia.

Nessuno

Personale

9

Servicii

8

Curățenie

9

Confort

8

Locație

8

Calitate/preț

10

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

ServiciiServicii

 • Card Club
Vezi toate serviciileVezi toate serviciile

Servicii

Servizi camere Servizi camere

 • Cabină de duș de cristal
 • Tv Sat
 • Uscător de păr
 • Telefon
 • Minibar
 • Aer condiționat

Tessera club Tessera club

 • Card Club
 • Beach1,4 Km
 • Zona rezidentiala2 Km
 • Aeroportul Lamezia Terme127 Km
 • Gara scara14 Km
Loading

Apulia Hotel Villaggio Baia di Dino

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe de neuitat în Calabria, Apulia Hotel Villaggio Baia di Dino este destinația perfectă pentru dvs. Situat pe frumoasa Costa degli Dei, acest sat turistic vă oferă o experiență unică de relaxare și distracție. De asemenea, satul este punctul de plecare ideal pentru excursii în Parcul Național Aspromonte, unde vă puteți înmuia în natura neîmblânzită a Calabriei și admira frumusețile faunei și florei locale.

Oaspeții Apulia Hotel Villaggio Baia di Dino pot beneficia de piscină, terenuri de fotbal cu iarbă sintetică, teren de tenis și teren de bocce, tir cu arcul, tenis de masă, volei pe plajă, fotbal pe plajă, aventura prin pădure și animație cu mini-club.

Camerele

Cele 117 camere standard sunt amplasate în case în șiruri, distribuite pe întreaga suprafață a Apulia Hotel Villaggio Baia di Dino și sunt legate de corpul central printr-un serviciu de navetă intern. Cele 30 camere superioare sunt situate în corpul central, deasupra piscinei și a sălii.

Camerele noastre cu vedere la mare sunt perfecte pentru a vă bucura de o priveliște uimitoare a mării Tirrene, în timp ce piscina, spa și restaurantul nostru cu bucătărie tipică din Calabria sunt disponibile pentru a satisface orice cerință a dumneavoastră.

Plaja

Este la mai puțin de 1,5 km distanță de structură, accesibilă pe jos sau cu serviciul de navetă al structurii. Oaspeții pot beneficia de plaja echipată cu șezlonguri și umbrele care a fost desemnată cu premiul "Bandiera Blu" de mai multe ori, sinonim cu calitatea și curățenia apei.

Alegeți din oferta noastră de vacanțe la Tropea și trăiți o vacanță de vis în Calabria, plină de soare, mare, cultură și distracție. Rezervați acum sejurul dumneavoastră la Apulia Hotel Villaggio Baia di Dino și bucurați-vă de cele mai bune peisaje ale coastei calabreze.

Restaurant
În interiorul Apulia Hotel Villaggio Baia di Dino este posibil să mâncați la restaurant, care poate să găzduiască până la 600 persoane. Mai sunt în plus 3 baruri care efectuează orar continuu de la 7.00 până la 01.00. 

Localitatea
San Nicola Arcella este o comună a provinciei de la Cosența, în Calabria, situat pe marginea unei văi, la 110 metri deasupra mării cu o panoramă minunată care se deschide spre golful de la Policastro. Tipica poziție geografică de la San Nicola Arcella, pe colina și în același timp pe mare, determină o climă în mod particular favorabilă și care permite veri răcoroase și ierni nu prea reci. Coasta este prevalent stâncoasă și cuprinde unele plaje înrămate de stânci. Teritoriul se caracterizează prin prezența plantei de cedru, motiv pentru care San Nicola Arcella constituie începutul zonei de coaste denumită ”Riviera dei Cedri”.

De vizitat și de cunoscut
Insula Dino se află în fața localității Praia a Mare. Numele derivă probabil de la faptul că pe insulă se ridica un templu (aedina) dedicată Venerei, sau derivă din etimologia grecească dina, adică vârtej, furtună. Vegetația este tipică mediteraneană dar se pot găsi și numeroase plante rare, cum ar fi palmierul pitic, talittro calabrez, garoafa stâncilor (Dianthus rupicola) și, în special, Primula di Palinuro. Flora bogată a determinat insituirea unei Rezerve Naturale care se va deschide curând. Fauna cuprinde multe specii de păsări călătoare, pescăruși și unii prădători; caracatițe, cernie și alte specii de pești.

Torre Crawford, vechiul Turn saracen, de pe timpul Lord Francis Marion Crawford, scriitor american îndrăgostit de baia de la San Nicola Arcella în timp ce explora Italia la bordul unei mici bărci însoțit de soția sa și de un marinar. Crawford obișnuia să sejurneze la Torre, unde se inspira pentru povestirile sale, unele ambientate chiar în micul centru calabrez.

Sanctuariul Diocesano S. Maria de la Grotta. Sanctuariul este loc recules și liniștit, care invită la rugăciune și la reflexie, aproape o oază de pace. Cu sigurnață este o bună alegere pentru pelegrini și, cu localele de la Casa Canonica complect restaurate, o ocazie pentru zile de convivere, scurte sejururi, și momente de rugăciune și de contemplare. Invităm pe toți să viziteze vechia Grotta și Santuariul della Madonna, la Praia a Mare în provincia de Cosenza.

Grotta leului, situată pe insula Dino, datorează numele său prezenței, în interiorul său, unei stânci care seamănă mult cu un leu întins. Este una dintre cavitățile prezente pe coasta Insulei Dino.

Plaja de la San Nicola Arcella Arcomagno este cu siguranță una dintre destinațiile cele mai apreciate de pe tireniana de sus calabreză și printre plajele cele mai frumoase ale Calabriei. O stâncă înaltă de circa 100 m deaspura mării, oferă o panoramă care lasă fără cuvinte a coastei calabreze, îmbrățișând apropiata insulă Dino și înconjurul care cuprinde întregul golf Policastro.

Mica plajă numită Marinella este cea mai apropiată pentru a ajunge la Arco Magno de la San Nicola Arcella, cunoscută și ca Grotta del Saraceno. Un adevărat monument natural, sculptat de efectul eroziv al mării dealungul secolelor.

Grotta Arco Magno sau Saraceno se ajunge fie înot, fie cu o barcă. Mica plajă a Arcului Magno, cunoscută ca plaja Enea, se prezintă exploratorilor săi ca un mic paradis terestru, cu o lagună naturală în formă de semilună care se extinde pe circa 25 metri. În trecut saracenii care atravesau coastele calabreze ajungeau de pe mare și chiar aici, în Grotta del Saraceno, se pare că găseau o bază naturală unde se puteau opri. Pietriș mic acoperă întreaga plajă. Pe partea dreaptă, către sfârșit, se deschide Grotta Saraceno, destul de umedă, din cauza izvorului de apă dulce din interiorul său. Dar vizita la Arco Magno nu se termină aici. Pe partea din față a plajei Enea, sunt grupate stânci și pietre pe care se deschide un mic arc natural, cunoscut ca Arco di Enea care conform legendei a trecut prin acea zonă, după căderea Troiei.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru 
Check in după ora 16.00-Check out până la ora 10.00.
Prânzul este servit de la 12.30 până la 14.30.
Cina este servită de la 19.30 până la 21.30.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostro
Animație și mini-club.
Pișcină panoramică în aer liber.
Navetă către plajă la orarii stabilite.
Serviciu plajă o umbrelă și două șezlonguri de cameră.
Teren iluminat de fotbal cu iarbă sintetică, teren de tenis, teren de bile.
Sală meeting dotată de wi-fi, monitor, proiector, microfoane și aparate audio.
Tras cu arcul, ping-pong, beach volley pe plajă, beach soccer pe plajă, adventure running.

Servicii cu plată
Închiriat auto și transferimente.

Activitate
Excursii diferite (cu plată).

Vedi tutti i servizi

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este indicat mai sus. 

Politici de anularePolitici de anulare

Cancellazione gratuita fino a 46 giorni prima dell'arrivo
Da 45 a 31 giorni penale del 10%
Da 30 a 16 giorni penale del 30%
Da 15 a 4 giorni penale del 50%
Da 3 a 0 giorni (no-show) penale del 100%

Domande frequentiÎntrebări frecvente

Plaja și marea sunt la mai puțin de 1,5 km distanță de proprietate, accesibile pe jos în 15 minute sau cu serviciu de transfer

Da, animalele de companie sunt acceptate cu supliment de 70 de euro pe săptămână

La proprietate sunt disponibile contra cost mai multe excursii la multe atracții din Calabria.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)