San Nicola Arcella

Zonă de coastă a Rivierei dei Cedri, printre coline și mare

Hotelurile recomandate in San Nicola Arcella

Vezi hartaVezi harta

Apulia Hotel Villaggio Baia di Dino

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria San Nicola Arcella 8.7 Fabulos

Hotelul Apulia Villaggio Baia di Dino este destinația ideală pentru o vacanță la mare în Calabria, cu camere cu vedere la mare, piscine, spa și bucătărie tradițională calabreză. Rezervați ...

La € 50 / persoană noapte

Hotel Club Village Arcomagno

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria San Nicola Arcella

La 2 km de centrul locuit de la San Nicola, între Praia a Mare și Scalea, Club Village Arcomagno este poziționat direct pe plajă și este ideal pentru o vacanță în familie și pentru cei care ...

La € 56 / persoană noapte

San Nicola Arcella este o comună a provinciei Cosenza, în Calabria, situată pe marginea unei văi de stâncă, la 110 metri ca un perete ce se ridică direct din mare cu o panoramă minunată a golfului Policastro. Tipica poziție geografică de la San Nicola Arcella, pe colină și în același timp pe mare, determină clima favorabilă în mod particular și care permite veri răcoroase și ierni blânde. Coasta este în prevalență de stâncă și cuprinde unele plaje blocate printre stânci. Teritoriul se caracterizează prin prezența plantei de cedru, motiv pentru care San Nicola Arcella constituie începutul zonei de coastă denumit ”Riviera dei Cedri” (malul cedrului, o specie din familia citricelor).

Zona de mare care merge de la San Nicola a Diamante este de mare interes subacvatic datorită florei particulare și faunei care se găsește aici. La frontiera cu Scalea, se află promontoriul denumit Capo Scalea, mai puțin frecventat pentru particulara morfologie formată din blocuri de granit scufundate în apă, de unde să vă bucurați de o spelndidă panoramă care include coasta calabreză, cea lucană și cea din Campania. Flora de la San Nicola Arcella este constituită din măslini și din plante tipice vegetațieie mediteraneene. Particulare sunt primulele de la Palinuro, cu ale lor corole galbene-aurii, care se împletesc pe stâncă, împreună cu arbuștii. Centrul vechi, în schimb se caracterizează prin infinite străduțe, șlefuite în întregime în piatră, se întâlnesc toate la Biserica Matrice.

Istoria contemporană a orașului San Nicola Arcella se leagă strâns de dezvoltarea turismului. De mult timp este considerată printre centrele de vacanță cele mai exclusive ale Calabriei și dezvoltarea sa urbanistică a fost în ultimii ani remarcată. Multe sunt activitățile recreative de calitate prezente în zonă, care se unesc cu șcenariul natural, atrăgând în lunile de vară turiști provenind din toată lumea.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)