Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

ServiciiServicii

 • Card Club
Vezi toate serviciileVezi toate serviciile

Servicii

Servizi camere Servizi camere

 • Cabină de duș de cristal
 • Tv Sat
 • Uscător de păr
 • Telefon
 • Minibar
 • Aer condiționat

Tessera club Tessera club

 • Card Club

Hotel Club Villaggio Arcomagno este situat în inima parcului marin Riviera dei Cedri, la 2 pași de Arco Magno, direct la Marea Tireniană, într-o frumoasă faleză la poalele anticului Borg San Nicola Arcella. Hotelul dispune de o plajă privată și amenajată pentru distracția adulților și a copiilor, mai ales pentru cei mici distracția este asigurată cu serviciul de animație și mini club. La dispoziția oaspeților sunt camerele standard, superior și două camere, dotate de intrare independentă, patio cu vedere la grădină, TV, plase de țânțati și baie privată completă și cu uscător de păr. Unele sunt prevăzute și de zonă de gătit.

Restaurant
Către Hotelul Arcomagno micul dejun este de tip continental și la bufet, în timp ce prânzul și cina sunt servite la masă. Oaspeții pot alege între trei feluri întâi și trei feluri doi, preparate cu grijă de chef, folosind materii prime genuine și proaspete. Apa și vinul sunt mereu incluse la mese.

Localitatea 
San Nicola Arcella este o comună a provinciei de la Cosența, în Calabria, situat pe marginea unei văi, la 110 metri deasupra mării cu o panoramă minunată care se deschide spre golful de la Policastro. Tipica poziție geografică de la San Nicola Arcella, pe colina și în același timp pe mare, determină o climă în mod particular favorabilă și care permite veri răcoroase și ierni nu prea reci. Coasta este prevalent stâncoasă și cuprinde unele plaje înrămate de stânci. Teritoriul se caracterizează prin prezența plantei de cedru, motiv pentru care San Nicola Arcella constituie începutul zonei de coaste denumită ”Riviera dei Cedri”.

De vizitat și de cunoscut
Insula Dino se află în fața localității Praia a Mare. Numele derivă probabil de la faptul că pe insulă se ridica un templu (aedina) dedicată Venerei, sau derivă din etimologia grecească dina, adică vârtej, furtună. Vegetația este tipică mediteraneană dar se pot găsi și numeroase plante rare, cum ar fi palmierul pitic, talittro calabrez, garoafa stâncilor (Dianthus rupicola) și, în special, Primula di Palinuro. Flora bogată a determinat insituirea unei Rezerve Naturale care se va deschide curând. Fauna cuprinde multe specii de păsări călătoare, pescăruși și unii prădători; caracatițe, cernie și alte specii de pești.

Torre Crawford, vechiul Turn saracen, de pe timpul Lord Francis Marion Crawford, scriitor american îndrăgostit de baia de la San Nicola Arcella în timp ce explora Italia la bordul unei mici bărci însoțit de soția sa și de un marinar. Crawford obișnuia să sejurneze la Torre, unde se inspira pentru povestirile sale, unele ambientate chiar în micul centru calabrez.

Sanctuariul Diocesano S. Maria de la Grotta. Sanctuariul este loc recules și liniștit, care invită la rugăciune și la reflexie, aproape o oază de pace. Cu sigurnață este o bună alegere pentru pelegrini și, cu localele de la Casa Canonica complect restaurate, o ocazie pentru zile de convivere, scurte sejururi, și momente de rugăciune și de contemplare. Invităm pe toți să viziteze vechia Grotta și Santuariul della Madonna, la Praia a Mare în provincia de Cosenza.

Grotta leului, situată pe insula Dino, datorează numele său prezenței, în interiorul său, unei stânci care seamănă mult cu un leu întins. Este una dintre cavitățile prezente pe coasta Insulei Dino.

Plaja de la San Nicola Arcella Arcomagno este cu siguranță una dintre destinațiile cele mai apreciate de pe tireniana de sus calabreză și printre plajele cele mai frumoase ale Calabriei. O stâncă înaltă de circa 100 m deaspura mării, oferă o panoramă care lasă fără cuvinte a coastei calabreze, îmbrățișând apropiata insulă Dino și înconjurul care cuprinde întregul golf Policastro.

Mica plajă numită Marinella este cea mai apropiată pentru a ajunge la Arco Magno de la San Nicola Arcella, cunoscută și ca Grotta del Saraceno. Un adevărat monument natural, sculptat de efectul eroziv al mării dealungul secolelor.

Grotta Arco Magno sau Saraceno se ajunge fie înot, fie cu o barcă. Mica plajă a Arcului Magno, cunoscută ca plaja Enea, se prezintă exploratorilor săi ca un mic paradis terestru, cu o lagună naturală în formă de semilună care se extinde pe circa 25 metri. În trecut saracenii care atravesau coastele calabreze ajungeau de pe mare și chiar aici, în Grotta del Saraceno, se pare că găseau o bază naturală unde se puteau opri. Pietriș mic acoperă întreaga plajă. Pe partea dreaptă, către sfârșit, se deschide Grotta Saraceno, destul de umedă, din cauza izvorului de apă dulce din interiorul său. Dar vizita la Arco Magno nu se termină aici. Pe partea din față a plajei Enea, sunt grupate stânci și pietre pe care se deschide un mic arc natural, cunoscut ca Arco di Enea care conform legendei a trecut prin acea zonă, după căderea Troiei.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 17.00-Check out până la ora 9.30.
Micul dejun la bufet este servit de la ora 7:30 până la 9:30.
Prânzul este servit de la 12.30 până la 14.00.
Cina este servită de la 19.00 până la 21.00.
Animale de talie mică și medie sunt admise.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Reception 24 din 24.
Pișcină privată.
Parcare internă.
Solarium cu umbrele și șezlonguri.
Serviciu de animație și mini club.
Conexiune wi-fi în zonele comune.
Serviciu plajă o umbrelă, șezlong și scaun de plajă.

Card Club
Obligatoriu de pe 30/06 până pe 01/09, dă dreptul la serviciu plajă (o umblelă, un șezlong, un scaun de plajă de cameră sau de camera dublă), folosirea pișcinei, animația de zi și seara, mini club 3/12 ani, lecții colective de acquagym, dansuri de latino americano, aerobică, turnee de beach volley și bile, parteciparea la toate activitățile staff-ului de animație, parcare internă nesupraveghiată. Pe perioadele în care nu este prevăzut card club-ul serviciul de plajă este inclus.

Servicii cu plată
Închiriat auto și transferimente.

Activitate
Excursii diferite (cu plată).

Vedi tutti i servizi

Soft All Inclusive
Cuprinde pensiunea completă sau semi pensiunea cu băuturi la mese (apă, vin, bere și soft drink la dozator); de la ora 10,00 până la ora 23,00 către Barul de la pișcină, consumația de băuturi nealcoolice la dozator și sucuri, totul servit în pahare de plastic. Sunt excluse băuturile în sticlă sau la cutie.

Suplimente
Card Club obligatoriu € 45 de persoană la săptămână, € 30 pentru copii (3/12 ani neîmpliniți).
Pătuț €10 la zi. 

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat copii 3-12 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -25%.
Copii 0-3 ani gratis.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este indicat mai sus. 

Domande frequentiÎntrebări frecvente

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)