oferte turistice Sant'Andrea

Perla Ionică

Gli hotel consigliati la Sant'Andrea Apostolo dello Ionio

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 25

Satul Santandrea, cufundat în natura tufei mediteraneene, este locul ideal pentru a vă petrece vacanțele lângă mare relaxându-vă și în același timp distrându-vă datorită personalului de ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Sant'Adrea Apostolo dello Ionio

Cu vedere la magnificul Golf Squillace ca o splendidă terasă naturală la Marea Ionică, Sant'Andrea Apostolo dello Ionio este un oraș sugestiv cuibarit în zona de sud a provinciei Catanzaro care oferă peisaje unice, la jumătatea distanței dintre mare și munți.
Teritoriul Sant'Andrea Apostolo dello Ionio poate fi împărțit în trei zone distincte, fiecare cu caracteristicile sale naturale și peisagistice diferite. Centura marina, preponderent plata si plantata cu plantatii de maslini si citrice, este scaldata de apele limpezi ale Marii Ionice si marginita de plaje late si albe. Zona deluroasă se mândrește cu podgorii sugestive, plantații de măslini și grădini de legume luxuriante. În sfârșit, muntele se mândrește cu peisaje necontaminate care păstrează păduri groase de castani, stejar și fag străbătute de pârâurile Alaca și Salubro care creează cascade pitorești și ascund ruinele vechilor mori de apă.
Nu mai puțin interesante sunt cele două centre locuite ale S. Andrea Ionio Centro Storico și S. Andrea Ionio Marina. Centrul istoric se mândrește cu o poziție spectaculoasă cocoțată pe vârful a trei dealuri, cu munții în spate, primele ramuri ale munților Serre, și cu fața la mare, cu o priveliște splendidă, în zilele senine, a Golfului Squillace de la Capo Colonna. la Punta Stilo. Totul îmbogățit de atmosferele splendide oferite de satul medieval caracterizat prin împletirea pitorească clasică a străzilor și aleilor înguste, dintre care unele sunt încă pavate în granit. Înconjurat de podgorii luxuriante și plantații de citrice, S. Andrea Ionio Marina este, pe de altă parte, stațiunea turistică prin excelență. Cu vedere la mare, garantează vizitatorilor săi o primire în numele amabilității și serviciilor pentru turiști, de la două sate turistice bine dotate, până la stabilimente balneare și facilități sportive eficiente.

VEZI HARTA