Sant'Angelo

Bijuterie a insulei Ischia

Hotelurile recomandate la Sant'Angelo

Park Hotel & Terme Romantica

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Ischia Sant'Angelo 8.4 Fabulos

Într-o locație fantastică, la căteva minute de cartierul cel mai frumos al insulei, cel de la Sant'Angelo, Park-ul Hotel & Terme Romantica oferă propriilor oaspeți un parc mare termal, cu nu mai ...

La € 60 / persoană noapte

Hotel La Palma

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Ischia Sant'Angelo 8.4 Fabulos

O casă mediteraneană pentru o vacanță rafinată pe litoral. Hotelul La Palma este situat într-o frumoasă reședință din Santangiolese, a cărei arhitectură în stil mediteranean pur este ...

Sant'Angelo este un istm destul de deosebit care aparține comunei Serrara Fontana, în insula d'Ischia. Această insuliță alungată direct pe mare este perla insulei, cu al său centru caracteristic, piața și micile străzi pline de magazine, unde este posibil să cumpărați tipicele ceramici. 

Sant'Angelo este o adevărată perlă a insulei Ischia, renumită țintă a turismului de elită italian și internațional. În piață, din care se deznoadă multe și particulare străduțe , sunt prezente baruri, restaurante, enoteci, magazine de produse tipice și boutiq de lux iar seara sunt pline de turiști.
Partea superioară se numește "Torre" și unde un timp se ridica o mică bisericuță în care a fost instaurat cultul Arhangelului Mihail care a dat apoi numele localității. Pe partea stângă, trecând de biserică se ajunge la Cava Petrelle unde sunt situate celebrele Fumarole în care se poate găti datorită căldurii nisipului.

Printre alte caracteristici ale insuliței este golful din Sorgeto, maxim exemplu al termalelor naturale prezente pe insulă, de fapt între stâncile sale se găsește apa caldă și pe lunile de iarnă. Sant’Angelo se poate ajunge în două moduri. Coborând la Ischia Port sunt două linii de autobuz: Una care trece prin comunele Casamicciola Terme, Lacco Ameno și Forio și alta care trece prin Barano și Serrara Fontana. Ambele linii, au capăt la Sant’Angelo d’Ischia, în Piazza Antistante, denumită Cava Grado. Din Portul Sant’Angelo d’Ischia, mai sunt diferite posibilități de a vă plimba cu barca și a admira frumusețea peisajului marin și costier. Mai este un serviciu de bărci care de la Sant’angelo merge în direcția Maronti.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)