Oferte de călătorie către Santa Domenica di Ricadi

Scopul nostru? Găsiți cea mai bună ofertă de călătorie către Santa Domenica di Ricadi

Hotelurile recomandate către Santa Domenica di Ricadi

Vezi hartaVezi harta

Resedinta Borgo Italico

Hotel starsHotel starsHotel stars Calabria Santa Domenica di Ricadi 8.0 Fabulos

Rezidența Borgo Italico: recepție, sală de mic dejun, zonă de grătar, piscină cu solar. Servicii de calitate și cazare primitoare. Demipensiune disponibilă la cerere.

La € 50 / persoană noapte

La € 55 / persoană noapte

Santa Domenica di Ricadi

Satul elegant, situat la doar 3 km de Tropea, Santa Domenica di Ricadi este inclus în coasta Capo Vaticano, cu plajele Baia di Riaci, Formicoli, Torre Marino, Torre Ruffa și Grotticelle. Cea mai cunoscută este cu siguranță Baia di Riaci, caracteristică pentru prezența unei roci maiestuoase, un loc ideal pentru scufundări.

Pentru a vizita satul antic situat pe un deal, în vârful căruia se află Biserica cu hramul Sfânta Domenică. Pentru iubitorii de distracție, există unele dintre cele mai cunoscute discoteci de pe Costa degli Dei. Santa Domenica di Ricadi face parte din coasta Capo Vaticano, cu plajele Baia di Riaci, Formicoli, Torre Marino, Torre Ruffa și Grotticelle. Printre acestea, cea mai cunoscută este Baia di Riaci, caracteristică pentru prezența unei roci maiestuoase, un loc ideal pentru scufundări.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)