Oferte de călătorie către Santa Domenica di Ricadi

Scopul nostru? Găsiți cea mai bună ofertă de călătorie către Santa Domenica di Ricadi

Gli hotel consigliati către Santa Domenica di Ricadi

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 40

se află perfect la jumătatea distanței dintre Tropea și Santa Domenica di Ricadi din Calabria. În fiecare zi, un apus de neuitat. Într-o mică vale în apropiere de Tropea, în luxurianta Valle ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Santa Domenica di Ricadi

Satul elegant, situat la doar 3 km de Tropea, Santa Domenica di Ricadi este inclus în coasta Capo Vaticano, cu plajele Baia di Riaci, Formicoli, Torre Marino, Torre Ruffa și Grotticelle. Cea mai cunoscută este cu siguranță Baia di Riaci, caracteristică pentru prezența unei roci maiestuoase, un loc ideal pentru scufundări.

Pentru a vizita satul antic situat pe un deal, în vârful căruia se află Biserica cu hramul Sfânta Domenică. Pentru iubitorii de distracție, există unele dintre cele mai cunoscute discoteci de pe Costa degli Dei. Santa Domenica di Ricadi face parte din coasta Capo Vaticano, cu plajele Baia di Riaci, Formicoli, Torre Marino, Torre Ruffa și Grotticelle. Printre acestea, cea mai cunoscută este Baia di Riaci, caracteristică pentru prezența unei roci maiestuoase, un loc ideal pentru scufundări.

VEZI HARTA