Offerte viaggi Santa Margherita di Pula

Unul dintre litoralurile cele mai frumoase ale Sardinei

Hotelurile recomandate la Santa Margherita di Pula

Vezi hartaVezi harta

Hotel Club Rocca Dorada

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Santa Margherita di Pula

Într-o poziție panoramică, în mijlocul unui parc privat de circa 3 hectare, Hotel Club Rocca Dorata domină unul dintre litoralurile cele mai frumoase și mai exclusive ale Sardiniei meridionale, ...

La € 60 / persoană noapte

Santa Margherita di Pula

Santa Margherita di Pula este un oraș magnific din sudul Sardiniei, caracterizat printr-o serie de plaje cu nisip gri cu reflexe roz și o mare albastră și cristalină, cu un fund în pantă ușor și care oferă scenarii de neuitat pentru iubitorii de snorkelling și scufundări. Această oază de relaxare și liniște se află la câteva zeci de kilometri de Cagliari, iar centrul plin de viață, dar nu haotic, oferă vizitatorilor săi tot confortul necesar pentru a se bucura de o vacanță relaxantă, dar și distractivă. Peisajul Santa Margherita di Pula, precum și golfurile și plajele, este caracterizat de mici promotori precum Cala Marina și Cala Bernardini, o destinație turistică pentru celebrități celebre din divertisment, cinema, sport și politică. Poziția sa strategică vă permite să vizitați zonele învecinate caracteristice, cum ar fi plaja Chia, hinterlandul Teulada, centrul istoric al orașului Pula și orașul Cagliari.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)