Offerte viaggi Santa Margherita di Pula

Unul dintre litoralurile cele mai frumoase ale Sardinei

Gli hotel consigliati in Santa Margherita di Pula

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 50

Într-o poziție panoramică, în mijlocul unui parc privat de circa 3 hectare, Futura Club Rocca Dorata domină unul dintre litoralurile cele mai frumoase și mai exclusive ale Sardiniei meridionale, ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Santa Margherita di Pula este o magnifică localitate a Sardiniei meridionale, caracterizată de o serie de plaje de nisip gri cu refelexe de roz și o mare cristalină, cu un fundal ce coboară lent și oferă șcenarii de neuitat pentru iubitorii de snorkeling și al scufundărilor. Această oază de relax și liniște și la doar câțiva kilometri de de Caliari și de centru, activ dar nu haotic, pune la dispoziția propriilor vizitatori tot confortul necesar pentru a trăi o vacanță relaxantă dar și distractivă. Peisajul de la Santa Margherita di Pula, în afara plajelor și a golfurilor, este aclătuit din mici promontorii, cum sunt cel de la Cala Marina și Cala Bernardini, țintă turistică a personajelor celebre ale spectacolului, din cinema, sport sau politicieni.

Clima tipic mediteraneană care se respiră în această localitate permite să o vizitați tot anul, chiar dacă lunile cele mai potrivite sunt cele de vară. Posiția sa strategică permite să vizitați caracteristicile zone limitrofe cum ar fi plaja de la Chia, sau în interior Teulada, centrul vechi de la Pula și orașul Cagliari.

VEZI HARTA