Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

Hotel Borgo Saraceno se ridică într-o poziție dominantă, la câțiva pași de centrul orașului San Pasquale, comuna Santa Teresa di Gallura. Această structură devine alegerea ideală pentru iubitorii de mare, descoperirea frumuseților neatinse ale teritoriului, vizitarea siturilor arheologice sau trăirea mondenului Coastei Smeralda. La dispoziția oaspeților sunt camere amenajate cu grijă, și decorate în diferite tonalități cu mobilier rustic, în lemn deschis și gust tipic sard. Se împart în matrimoniale, duble, triple și cvadruple, au balcon sau patio extern amenajat, aer condiționat independent, telefon, tv, seif de siguranță și minibar (furnire la cerere). Sunt disponibile în plus 3 camere pentru persoanele cu dizabilități lipsite de bariere arhitectonice. Borgo Saraceno dispune de o pișcină în aer liber, loc ideal unde să petreceți momente de relax complet, umbrele și șezlonguri sunt la totala dispoziție a oaspeților. Profunzimea maximă este de 1.35 m. În interiorul structurii  sunt prezente baruri, restaurante, sală lectură, sală tv, teren sportiv polivalent, zonă recreativă pentru jocuri și activități, parcare acoperită și în aer liber nesupraveghiată, plajă privată și WI-FI gratis în zonele comune. Cei care vor să se relaxeze o pot face către centrul Spa & Wellness cu pișcină acoperită, saună, baie turcească și zonă hidromasaj. Este posibilă personalizarea propriului parcurs cu masaje, datorită avansatelor competențe tecniche ale echipei, destul de atent la grija și la bunăstarea oaspeților. Iubitorii mării pot să se bucure și de plaja situată în localitatea Porto Liscio, la 5 km de Hotel, se ajunge în căteva minute cu propria auto sau folosind serviciul de navetă al hotelului. Plaja este foarte amplă, cu intrarea în mare potrivită și pentru copii.

Restaurant
Restaurantul Hotelului Borgo Saraceno propune bunătăți alese ale gastronomiei mediteraneene și al bucătăriei tipice gallureze. Dispune de o sală climatizată și de o terasă cu vedere spre pișcină. Mic dejun cu bufet dulce și sărat. Prânzul și cina cu bufet de aperitive, fructe și prăjituri; felurile întâi și doi sunt servite la masă. O dată pe săptămână seară tipică. Posibilitatea de a se conveni pentru formula residence pentru oaspeții. Alimente de bază pentru intoleranțe și alergii alimentare, de semnalat în momentul prenotării.

Localitatea
Orașul este situat în extremitatea de nord a Sardeniei, la frontiera occidentală a Gallurei. Se ridică în golful natural Porto Longonsardo și teritoriul este caracterizat de înflorinturi de granit și de coaste crestate minunat. Populată din epoca romană, zona unde se află Santa Teresa a fost importantă și pentru Pisani care din înfloriturile granitice scoteau piatra de construit. Orașul de astăzi a fost creat din nou pe timpul sabaudilor și este străbătut ordinat de străzi rectilinee care se întâlnesc în unghi drept, iar în centru mica piață unde se găsește biserica San Vittorio.

De vizitat și de cunoscut
Liccia, se ajunge parcurgând stada provincială către Sassari, apoi strada litorală directă spre Castelsardo, după circa 5 km de la Santa Teresa și apoi luând-o la dreapta. Este o plajă lungă de circa un kilometru de nisip fin alb care se deschide spre o mare cristalină. Rezultă în mod particular potrivită balneării și al jocului copiilor și cu ale sale ape cristaline și transparente sunt potrivite pentru excursii, scufundări și snorkeling.

Plaja Rena Bianca de la Santa Teresa de la Gallura este plaja orașului, situată imediat lângă centrul vechi și ușor de ajuns pe jos. Foarte frecventată și de localnici și de turiști, are formă de coasă și se află între stâncile mării și arbustii verzi în spatele său. Litoralul este de nisip fin de un alb strălucitor, cu nuanțe de roz.

Cala Sanbuco este un golfuleț frumos și pictoresc cu vedere spre insulele Arhipeleagului de la Maddalena. Litoralul este cu nisip alb și fin, udat de o mare turquaz, transparentă și cristalină, ideală pentru a înota și pentru iubitorii de snorkeling.

Plaja Lu Pultiddolu de la Santa Teresa de la Gallura este o mică și luminoasă coastă destul de liniștită plină de o vegetație mediteraneană. Litoralul este din fin nisip alb, udat de o mare turquaz, transparentă și cristalină, cu stânci sugestive cu forme și mărimi diferite care se udă plăcut cu apele sale.

Plaja Rena di Ponente, cunoscută și cu numele de Plaja de la Taltana, se extinde pe vărful setrentional al insulei, chiar dealungul istmului care unește Sardinia de promontoriul Capo Testa. Este vorba de o minunată plajă cu nisip fin auriu caracterizat de o plajă de medie dimensiuni înconjurată de o natură sălbatică și solitară, în particulat în spatele promontoriului Capo Caccia.

Valle de la Luna de la Santa Teresa di Gallura, cunoscută ca și Cala Grande, este o fractură geologică datorată mișcărilor de acum milioane de ani și laturile sale de stânci crează un ambient de o extraordinară sugestie, unică în toată Sardinia. Granitul este alb, și noaptea se luminează sub clar de lună.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 17.00- Check out până la ora 10.00.
Sejururi duminica/duminica.
Animalele nu sunt permise.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Șezlonguri pe marginea pișcinei și solarium.
Camere analergice și pentru nefumători.
Camere/structuri pentru oaspeții cu dizabilități.
Încălzire/aer condiționat.
WI-FI în zonele comune.
Serciciu de administrație.
Depozit bagaje.
Parcare auto.
Recepție 24h.
Sală lectură/ tv.

Servicii cu plată
Intrarea la centrul SPA.
Serviciu de transferimente.

Card Club
Obligatoriu de pe 26/05 până pe 08/09 include serviciu de plajă (o umbrelă, un șezlong și un scaun de plajă din al doilea rând), navetă către plajă, folosirea aparatelor sportive și pișcina, animație soft pentru adulți și copii la orarii stabilite.

Activitate
Scufundări submarine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Suplimente
Pensiune completă €15 de persoană pe zi.
Pătuț/pat de excursii €49 pe săptămână.
Serviciu plajă în primul rând € 70 pe săptămână.
Card Club € 49 de persoană, € 35 copii 3/8 ani neîmpliniți.

Reduceri
Copii de la 0/3 ani neîmpliniți gratis (mese din meniu incluse).
Al treilea pat 3-14 ani neîmpliniți mereu gratis (mese din meniu incluse).
Al patrulea pat de la 3 ani în sus -50%.
Al treilea pat adult -40%.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Card Club obligatoriu.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)