Santa Teresa di Gallura

Colț de paradis cu borduri bazaltice și coaste crestate

Hotelurile recomandate la Santa Teresa di Gallura

Vezi hartaVezi harta

Residence Baia Santa Reparata

Hotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Santa Teresa di Gallura

Dată poziția sa, Residence Baia Santa Reparata este un punct de plecare privilegiat pentru cele mai diversificate excursii către cele mai cunoscute ținte turistice din nordul Sardiniei.

La € 27 / persoană noapte

Club Esse Gallura Beach

Hotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Santa Teresa di Gallura 8.3 Fabulos

Club Esse Gallura Beach este soluția ideală pentru familiile cu copii de până la 13 ani care sunt gratuite. Situat la câțiva km de Santa Teresa di Gallura, o locație unică pentru liniștea și ...

La € 57 / persoană noapte

La € 65 / persoană noapte

Borgo dei Pescatori Club Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Santa Teresa di Gallura

O distanță scurtă ( 900 mt.) de cele mai frumoase plaje din Santa Teresa di Gallura. Zona dedicată copiilor, divertisment în timpul zilei și sporturi de noapte câmpurile liniștea pădurii de ...

La € 75 / persoană noapte

Residence Borgo Saraceno

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Santa Teresa di Gallura

În localitatea San Pasquale, între Palau și Santa Teresa di Gallura, acest residence este alegerea ideală pentru cupluri și familii care vor să se bucure de momente de liniște și relax alterna ...

La € 350 / persoană noapte

Hotel Borgo Saraceno

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Santa Teresa di Gallura

În localitatea San Pasquale, între Palau și Santa Teresa di Gallura, acest hotel este alegerea ideală pentru cupluri și familii care doresc să se bucure de momente de liniște și relax alternat ...

La € 45 / persoană noapte

Mangia's Santa Teresa Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Santa Teresa di Gallura

Stațiunea Santa Teresa are vedere la mare, pe micul golf Santa Reparata, protejat de vânt de Capo Testa.

MClub Marmorata

Hotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Santa Teresa di Gallura

MClub Marmorata stă în vârful unui promontoriu cu vedere la întinderea lungă de nisip auriu și, în fața acestuia, se remarcă maiestuos arhipelagul Maddalena.

Santa Teresa di Gallura

Santa Teresa di Gallura șerpuiește pe un promontoriu cu vedere spre coasta de sud a Corsica la nord, de care este separată de strâmtoarea Bonifacio, la doar 11 mile de Capo Pertusato, arhipelagul Maddalena la nord-est și orientat spre vest pe Marea Sardinia. Mare. Orașul este situat în insulă naturală îngustă Porto Longonsardo (steagul albastru), iar teritoriul său este caracterizat de aflorimente de granit și coaste zimțate. Populată în epoca romană, zona în care se află Santa Teresa era importantă și pentru pizani care, din aflorimentele de granit, extrageau piatră de construcție. Orașul de azi a fost creat de la zero în timpul prezenței Savoiei și este bine marcat de străzi drepte care se traversează în unghi drept, cu piața mică în centru unde se află biserica San Vittorio.

Pe promontoriul stâncos cu vedere la mare se află Turnul Longosardo, construit în secolul al XVI-lea în perioada aragoneză, din care privirea îmbrățișează atât golful Porto Longone, cât și, pe fundal, stâncile limpezi care înconjoară orașul Corsican Bonifacio. În stânga, coasta coboară spre plaja Rena Bianca care se termină la mică distanţă de stânca Insulei Monica, pe care rămân urme ale unei cariere abandonate. În plus, complexul arheologic Lu Brandali este remarcabil pentru importanța sa culturală. Vă recomandăm și o vizită la Capo Testa, o stâncă legată de continent printr-o fâșie de nisip, la care se poate ajunge pe un traseu foarte pitoresc deschis pe golfurile Colba și Santa Reparata.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)