Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Residence Baia Santa Reparata constituie alegerea ideală pentru a petrece o vacanță într-unul dintre zonele de coastă și de mare cele mai sugestive ale Sardiniei. Aeroportul de la Olbia este la o distanță de 65km în timp ce centrul de la Santa Teresa di Gallura la doar 3km. Structura oferă apartamente confortante situate la parter sau la primul etaj cu intrare independentă, care dispun de servicii tip: mașină de spălat, mașină de splălat vase, tv, patio sau grădină dacă este la parter, balcon dacă este la etaj. Se împart în: Bilo 3, situate la primul etaj și dispuse în interior pe două nivele colegate de o scară interioară, compuse de zonă de zi cu zonă de gătit, canapea extensibilă și cameră matrimonială; Bilo 4 sunt ca cele bilo 3, dar cu o canapea extensibilă dublă; Trilo 4 DS, compuse din sufragerie cu zonă de gătit, șemineu, cameră matrimonială, cameră dublă și grup sanitar dublu; Trilo 6DS, compuse ca cele 4DS, dar cu canapea extensibilă dublă în sufragerie. În noua clădire, aproape de implantele sportive și mai aproape de mare, se găsesc 3 largi apartamente mobilate cu gust fin, dotate de tot confortul modern, în afara faptului că se poate folosi, cu plată,  serviciul bar și restaurant în interiorul structurii, sunt Bilo 4 VIP, alcătuite din sufragerie cu zonă de gătit, canapea pat dublă, cameră matrimonială, solarium privat și aer condiționat cu plată. Plaja se ajunge ușor pe jos, la o distanță de la 150 m la maxim 400m. Structura este convenționată cu activități locale pentru cine tipice sarde și excursii cu barca în minunatele împrejurimi de la Santa Teresa.

Localitatea
Orășelul este situat la extremitatea de nord a Sardiniei, în vecinătatea occidentală cu Gallura. Sorge în strâmta insenatură naturală a Porto Longonsardo și teritoriul este caracterizat de înlorituri granitice și de coaste crestate. Locuită în epoca romană, zona unde se ridică Santa Teresa a fost importantă și pentru Pisani care din
înloriturile granitice scoteau petre de contruit. Orășelui zilelor noastre a fost creat din nou în timpul prezenței sabaude și este atravesdsat de străzi rectiliee care se întâlnesc cu un unghi drept, iar în centru este o mică piață unde se ridică biserica de la San Vittorio.

De vizitat și de cunoscut
La Liccia, se ajunge parcurgând strada provincială către Sassari, apoi strada litorală către Castelsardo, la circa 5 km. de Santa Teresa și apoi la dreapta. Este o plajă lungă circa un km de nisip alb și fin care se deschide către marea cristalină. Rezulă în mod particulat adaptată băii și jocurilor celor mici și apele sale cristaline sunt în mod special potrivite pentru excursii subapă și snorkeling.

Plaja Rena Bianca de la Santa Teresa de la Gallura este plaja localnicilor, situată imediat lângă centrul vechi și este ușor de ajuns pe jos. Foarte frecventată de localnici dar și de turiști, are formă curbată și este înrămată de stânci și dese păduri verzi în spate. Litoralul este de nisip fin și de un alb strălucitor, cu nuanțe de roz.

Cala Sanbuco este un golf foarte frumos și pictoresc cu vedere către insulele de pe arhipeleagul de la Maddalena. Litoralul este de nisip alb, udat de o frumoasă mare turcoaz, transparentă și cristalină, ideală pentru a înnota și pentru a face snorkeling.

Plaja de la Lu Pultiddolu de la Santa Teresa de la Gallura este mică și plină de soare, un golf foarte liniștit bogat de o vegetație luxurioasă mediteraneană. Litoralul este de un fin nisip alb, udată de o frumoasă mare turcoaz, transparentă și cristalină, cu sugestive stânci de forme și măsuri medii diverse care se ridică din apele sale.

Plaja Rena de la Ponente, notă și cu numele de plaja de la Taltana, se extinde pe vârful setrentional al insulei, propriu pe istmul care leagă Sardinia de promontoriul de la Capo Testa. Este vorba de o frumoasă plajă de nisip moale aurie caracterizată de un litoral de medii dimensiuni înconjurate de o natură sălbatică și solitară, în particular în spatele promontoriului de la Capo Caccia.

Valea de la Luna de la Santa Teresa de la Gallura, celebră și cu numele de Cala Grande, este o fractură geologică datorită mișcărilor terenului de acum câteva mii de ani și pe laturile stăncilor sale se crează un ambient de o extraordinară sugestie, unic în toată Sardinia. Bazaltul este alb alb și noaptea se luminază la clar de lună.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 până la 20.00.
Check out până la ora 10.00.
Sejururi cu intrări libere, minim 3 nopși, în perioada 13/05-03/06 și 16/09-07/10
minim 7 nopți cu intrări sâmbăta și marția în restul perioadelor .

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Camere ananrelgice și pentru nefumători.
Parcare privată.
Depozit bagaje.
Agenție de turism.
Serviciu de portinage.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Închiriat biciclete.
Accesul la “Centrul Sportiv” cu folosirea pișcinei (10/6-16/9).
Teren de tennis (inclus în preț de la ora 12 până la ora 17).

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis(cu plată).

Suplimente
Depozit de euro 100,00 de apartament.
Eventuala închiriere a pătuțului  euro 5,00 pe zi.
Curățenia finală a zonei de gătit dacă nu este efectuată de către client euro 25,00.
Sumă forfetară obligatorie peste 2 ani, cuprinde consumul energetic, 
lenjeriile furnite prima dată, și proapeled baie cu schimb săptămânal,
curățenia finală(bucătăria de curățat clientul), accesul la ”Centrul Sportiv”
cu folosirea pișcinelor pentru adulți și copii (10/6-16/9), teren de tenis(inclus în preț de la 12 la ora 17)           euro 49,00de persoană și pentru sejururi inferioare.
Schimb la cerere de lenjerii de pat și de baie euro 15,00 de persoană la schimb.
Aer condiționat (în apartamentul bilo 4 vip) euro 6,00 pe zi de apartament.
Sosiri noaptea în afara programului de deschidere, cu preaviz un supliment de 20,00 euro,                               fără preaviz intrarea se face ziua următoare. 

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.
Depozit obligatoriu pentru apartamente.
Sumă forfetară obligatorie pentru copii de peste doi ani.

Politici de anularePolitici de anulare

Cancellazione gratuita fino a 21 giorni
Da 20 giorni a 14 giorni penale del 20%
Da 13 giorni a 7 giorni penale del 40%
Da 6 giorni a 3 giorni penale del 60%
Da 2 giorni a mancato arrivo penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)