Residence Borgo Saraceno

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Residence Borgo Saraceno se ridică într-o poziție dominantă, la cățiva pași de centrul orașului San Pasquale, în comuna Santa Teresa di Gallura. Această structură devine alegerea ideală pentru cei care iubesc marea, descoperirea frumuseților necontaminate ale teritoriului, vizitarea siturilor arheologice sau trăirea mondenului Coaste Smeralda. La dispoziția oaspeților sunt apartamente inserite într-un context arhitectonic făcut uneori din terase și străduțe, aproape a recrea magia unui sat cu gust tipic mediteranean. Situate la parter și la primul etaj, toate apartamentele sunt dotate de grup sanitar privat cu duș, balcon sau patio extern amenajate cu masă și scaune, sufragerie cu zonă de gătit și pat suprapus, camera de dormit matrimonială, tv, seif de siguranță, încălzire, aer condiționat și intrarea independentă. Borgo Saraceno dispune de o pișcină în aer liber, loc ideal unde să petreceți momente de relax complet, umbrele și șezlonguri sunt la totala dispoziție a oaspeților. Adâncimea maximă este de 1.35 m. În interiorul  structurii sunt prezente baruri, restaurante, sală de lectură, sală tv, teren sportiv polivalent, zonă recreativă și pentru jocuri și activități, parcare acoperită și în aer liber nesupraveghiată și în baza disponibilității, plajă rezervată și wi-fi în fonele comune. Cei care vor să se relaxeze pot merge la centrul Spa & Wellness cu pișcină acoperită, saună și baie turcească și zonă hidromasaj. Este posibilă personalizarea propriului percurs de bunăstare cu masaje, datorită competențelor tehnice ale personalului, foarte atent la grija și la bunăstarea musafirilor. Iubitorii mării pot în schimb să se bucure de plaja situată în localitatea Porto Liscia, la 5 km de Hotel, se ajunge în câteva minute cu propria mașină sau folosind serviciul de navetă al hotelului. Plaja este destul de largă și intrarea în mare este lentă și potrivită și pentru copii. 

Localitatea
Orașul este situat în extremitatea de nord a Sardeniei, la frontiera occidentală a Gallurei. Se ridică în golful natural Porto Longonsardo și teritoriul este caracterizat de înflorinturi de granit și de coaste crestate minunat. Populată din epoca romană, zona unde se află Santa Teresa a fost importantă și pentru Pisani care din înfloriturile granitice scoteau piatra de construit. Orașul de astăzi a fost creat din nou pe timpul sabaudilor și este străbătut ordinat de străzi rectilinee care se întâlnesc în unghi drept, iar în centru mica piață unde se găsește biserica San Vittorio.

De vizitat și de cunoscut
Liccia, se ajunge parcurgând stada provincială către Sassari, apoi strada litorală directă spre Castelsardo, după circa 5 km de la Santa Teresa și apoi luând-o la dreapta. Este o plajă lungă de circa un kilometru de nisip fin alb care se deschide spre o mare cristalină. Rezultă în mod particular potrivită balneării și al jocului copiilor și cu ale sale ape cristaline și transparente sunt potrivite pentru excursii, scufundări și snorkeling.

Plaja Rena Bianca de la Santa Teresa de la Gallura este plaja orașului, situată imediat lângă centrul vechi și ușor de ajuns pe jos. Foarte frecventată și de localnici și de turiști, are formă de coasă și se află între stâncile mării și arbustii verzi în spatele său. Litoralul este de nisip fin de un alb strălucitor, cu nuanțe de roz.

Cala Sanbuco este un golfuleț frumos și pictoresc cu vedere spre insulele Arhipeleagului de la Maddalena. Litoralul este cu nisip alb și fin, udat de o mare turquaz, transparentă și cristalină, ideală pentru a înota și pentru iubitorii de snorkeling.

Plaja Lu Pultiddolu de la Santa Teresa de la Gallura este o mică și luminoasă coastă destul de liniștită plină de o vegetație mediteraneană. Litoralul este din fin nisip alb, udat de o mare turquaz, transparentă și cristalină, cu stânci sugestive cu forme și mărimi diferite care se udă plăcut cu apele sale.

Plaja Rena di Ponente, cunoscută și cu numele de Plaja de la Taltana, se extinde pe vărful setrentional al insulei, chiar dealungul istmului care unește Sardinia de promontoriul Capo Testa. Este vorba de o minunată plajă cu nisip fin auriu caracterizat de o plajă de medie dimensiuni înconjurată de o natură sălbatică și solitară, în particulat în spatele promontoriului Capo Caccia.

Valle de la Luna de la Santa Teresa di Gallura, cunoscută ca și Cala Grande, este o fractură geologică datorată mișcărilor de acum milioane de ani și laturile sale de stânci crează un ambient de o extraordinară sugestie, unică în toată Sardinia. Granitul este alb, și noaptea se luminează sub clar de lună.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru 
Check in după ora 17.00- Check out până la ora 10.00.
Sejururi duminica/duminica.
Animalele nu sunt permise.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Șezlonguri pe marginea pișcinei și solarium. 
WI-FI în zonele comune.
Serciciu de administrație. 
Depozit bagaje.
Parcare auto.
Recepție 24h.
Sală lectură/ tv.

Card Club
Obligatoriu de pe 26/05 până pe 08/09 include serviciu de plajă (o umbrelă, un șezlong și un scaun de plajă din al doilea rând), navetă către plajă, folosirea aparatelor sportive și pișcina, animație soft pentru adulți și copii la orarii stabilite.

Servicii cu plată
Intrarea la centrul SPA.
Serviciu de transferimente.

Activitate
Scufundări submarine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Card Club obligatoriu.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Suplimente
Curățenia animale € 100 se sejur (admiși doar câini de talie mică, nu sunt admise în zonele comune).
Forfait consum și servicii € 63 de persoană pe săptâmănă, copii 0/3 ani neîmpliniți gratuit.
Card Club € 42 de persoană pe săptămână , € 35 copii 3/8 ani neîmpliniți.
Obligația de a lăsa zona de gătit curată sau un cost ulterior de € 35.
Serviciu plajă în primul rând € 70 pe săptămână.
Pătuț/pat de excursii €49 pe săptămână.
Set de pat € 10 de persoană la schimb.
Set de baie € 10 de persoană la schimb.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!