Offerte viaggi Sapri

Mica piatră prețioasă a mării din Sud

Hotelurile recomandate la Sapri

Vezi hartaVezi harta

Hotel Tirreno

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Campania Cilento

În fața grădinilor de pe faleza din Sapri, la 800 m de portul turistic, la 400 m de stația feroviară, Hotelul Tirreno dispune de plajă rezervată pentru oaspeți, restaurant, zonă de break, ...

La € 32 / persoană noapte

Sapri

Sapri este ultima municipalitate de la sud de provincia Salerno, face parte din teritoriul Cilento, în golful Policastro, care este considerat inima. Orașul este cunoscut pentru că a obținut de mai multe ori premiul Steagul Albastru pentru calitatea apelor sale, motiv pentru care este una dintre destinații care clopotesc cazare turistică înaltă, frecventate de italieni și străini, în special în lunile de vară.

Orașul are origini foarte vechi, deja în epoca greacă și romană golful și interiorul său au fost ținute cu multă stimă atât în ceea ce privește comerțul, cât și turismul. Unul dintre obișnuiți a fost Cicero, care a numit-o mica bijuterie a Mării de Sud. Prezența romană în Sapri este martora de numeroase descoperiri, inclusiv o vilă patriciană din secolul I B.C. care a fost ulterior extinsă în epoca imperială și care a fost reședința împăratului Massimo Erculio. Sapri a fost, de asemenea, admirat și lăudat de mulți călători din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea care au apreciat frumusețea locurilor și bunătatea populației locale.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)