Offerte viaggi Sapri

Mica piatră prețioasă a mării din Sud

Gli hotel consigliati la Sapri

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 32

În fața grădinilor de pe faleza din Sapri, la 800 m de portul turistic, la 400 m de stația feroviară, Hotelul Tirreno dispune de plajă rezervată pentru oaspeți, restaurant, zonă de break, ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Sapri este ultima comună din sud a provinciei din Salerno, reintră în teritoriul Cilento, în interiorul golfului Policastro, de unde vine considerat chiar inima. Localitatea este cunoscută pentru că a obținut de mai multe ori premiul Steguleț Albastru pentru calitatea apelor sale, motiv pentru care este une dintre țintele campane cu o mare alfuență turistică, frecventată de italiani și de străini mai ale în lunile de vară.

Orașul are origini foarte vechi, deja din epoca grecilor și a romanilor golful și interiorul său au fost luate în considerare fie sub aspectul comercial fie sub cel turistic. Unul dintre personaje a fost Cicerone, care a definit-o mica piatră prețioasă a mării din Sud. Prezența romană la Sapri este mărturisită de multe reperte printre care o vilă patrițianădin secolul I Î.Hr. care a fost mai apoi ampliată în epoca imperială și care a fost locuința imperatorului Massimo Erculio. Sapri a fost în plus admirată și lăudată de mulți vizitatori între șaptesute și optsute care au apreciat frumusețea locurilor și bunătatea populației locale.

VEZI HARTA