Mangia's Torre del Barone Resort

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Resort Torre del Barone  este o structură modernă și confortabilă, situată în interiorul parcului Sciaccamare, o imensă zonă verde plină de vegetație mediteraneană. Structura este la doar 4 km de centrul Sciacca, renumită localitate termală și vivace stațiune balneară și este locul ideal pentru o vacanță relaxantă și în contact cu natura. Plaja este la o distanță de circa 250 m și este acoperită de nisip fin, amenajată cu bar și dușuri, se ajunge pe jos, pe o alee sugestivă sau, în alternativă, cu comodul serviciu de navetă efectuat de un simpatic trenuleț gratuit (la orarii stabilite). Camerele sunt spațioase, distribuite pe 5 etaje, toate cu terasă cu vedere la mare, tv, telefon, frigider, seif, aer condiționat, grup sanitar cu cadă/duș și uscător de păr. Disponibile camere pentru persoane cu dizabilități. Oaspeții au liber acces la marea pișcină de apă dulce cu zonă de copii și pișcina acoperită, alimentată cu apă termală (exclus iulie/august). Zilnic, excepție vinerea, au loc numeroase activități, ca tenis, tras cu arcul, basket, volley, mini golf, fotbal, bile, ping pong, gimnastică, vele, windsurf, canoa, cursuri colective pentru sporturile prevăzute, animația de zi și de seară (italo-franceză) cu jocuri, turnee și spectacole de cabaret și diversități.

Localitatea
Sciacca este o frumoasă localitate marină și cunoscută alegere turistica, unde să petreceți o vacanță de neuitat, bucurându-vă de sugestive apusuri și atmosfere romantice.

De vizitat și de cunoscut
Biserica Santa Margherita, din secolul XIV, dorită de Eleonora d'Aragona. Fațada principală este caracterizată de prezența unei uși în stil gotic catalan de o frumusețe particulară, în timp ce interiorul este în stil baroc.

Castelul Incantato, un adevărat și propriu muzeu sub cerul liber, caracterizat de o galeriecu sute de chipuri scupltate în stancă și pe copaci de Filippo Bentivegna.

Basilica Santa Maria del Soccorso, biserica Madre a orașului, originală din secolul XII, dorită de contesa Giulietta. Actuala biserică a fost realizată în stil baroc, chiar dacă arhitectura chiamă stilul renașterii.

Plajele care merită cu siguranță o vizită sunt: Plaja Sovareto, cea de la Torre del Barone, plaja San Giorgio, plaja San Giorgio, plaja San Marco și plaja Renella.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 16:00- Check out până în ora 10:00.
Animale nu sunt admise.
Sejururi dumininca/duminica.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Serviciu plajă (umbrele și șezlonguri în baza disponibilității).
Navetă pentru plajă la orarii prestabilite.
Anfiteatru, sală de spectacole și discotecă.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h 24.

Card Club
Include folosirea marei pișcini de apă dulce cu zonă pentru copii și pișcină acoperită aliemntată cu apă termală (exclus iulie/august), tenis, tras cu arcul, basket, volley, mini golf, fotbal, bile, ping pong, gimnastică, vela, windsurf, canoa, cursuri colective pentru sporturile prevăzute, animație pe zi și seară (italo-franceze) cu jocuri, turnee și spectacole de cabaret și varietăți, folosirea gratuită a aparatelor sportive și în afara cursurilor. Mini club 4/12 ani și Junior Club 12/17 ani cu activități dedicate cu programe educative și recreative în spații largi amenajate. Activitățile nautice sunt condiționate de condițiile meteo. Toate activitățile sportive sunt suspendate vinerea.

Servicii cu plată
Închiriat prosoape de mare.
Serviciul medical la orarii stabilite.
Iliminarea terenurilor de sport.
Închiriat biciclete, pedalo și bărci.

Activități
Scufundări, cursuri de diving(cu plată).
Lecții sportive individuale (cu plată).
Excursii pe teren și pe mare (cu plată).

Restaurant
Micul dejun, prânzul și cina sunt la bufet cu seri la temă către sala restaurantului climatizată sau pe marea terasă cu vedere la mare cu showcooking; vin și apă în carafă incluse la mese. 

Nu sunt incluse
Taxa de sejur. 
Card Club obligatoriu.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.

Suplimente
Card Club de pe 3/06 până pe 23/09 obligatoriu de plătit pe loc € 42 de persoană pe săptămână, copii de la 0/4 ani excluși.

Reduceri
Al treilea pat 2-16 ani gratis.
Al patrulea pat 2-16 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -30%.
Baby 0-2 ani gratis în pătuț la cerere, mese excluse. 

Notă:
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!