Oferte de calatorie Sciacca

Oraș marinăresc în provincia Agrigento

Hotelurile recomandate la Sciacca

Vezi hartaVezi harta

Mangia's Torre del Barone Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Sciacca

Pe minunata coastă sud-occidentală a Siciliei, puțin distantă de Valea Templarilor din Agrigento, Resort Torre del Barone dispune de o plajă privată, pișcine, serviciu de animație și terenuri ...

La € 65 / persoană noapte

Sciacca

Sciacca, în provincia Agrigento, este un oraș marinăresc de o mare frumusețe, plin de monumente, biserici și este faimoasă pentru Carnaval și pnetru producția de frumoase ceramici. Orașul se află pe coasta canalului Siciliei, în fața Insulei Pantelleria și Tunisia. Anticamente cunoscută cu numele Thermae Selinuntinae, Sciacca are origini ce duc în îndepărtatele secole VI - V Î.Hr. dominată de greci, romani, arabi, normanni și franchi. Centrul istoric este împărțit în cartiere, fiecare din ele orientate spre mare.

Sciacca este o recunoscută localitate de vacanțe unde este posibil să îmbinați sejururi termale cu sejururi de mare, și propriu pentru această caracteristică, face în așa fel încât orașul, în fiecare an, să fie vizitat de mulți turiști italieni și străini. Marea, termele și canavalul sunt elementele fundamentale ale turismului din Sciacca. Iubitorii vieții de noapte pot petrece plăcute seri dealungul mării, unde nu vor lipsi locale, baruri și restaurante.

Din punct de vedere etnogastronomic, la Sciacca specialitățile culinare sunt cucchitelle e la tabisca saccense. Cucchiattelle sunt prăjituri cu o formă de jumătate de lingură, făcute din pastă de sâmburi dulci pline cu gem de cictrice, iar tabisca saccense este un fel de pizza alungată, cu brânză de oaie, pește sărat, ceapă și măsline negre.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)