Oferte de călătorie Siena

Oferă sate, hoteluri și reședințe din Siena, un oraș misterios din Evul Mediu

Gli hotel consigliati la Siena

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 80

Preț de la

€ 14

O frumoasă fermă veche situată pe frumoasele dealuri toscane, nu departe de mare și la 1 km de centru are camere în clădirea principală și clădiri noi pentru a recrea un sat mic.

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Oferte de călătorie Siena

Siena, situată în inima Toscanei și înconjurată de dealuri, este unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din Italia.
Inima orașului este faimoasa Piazza del Campo, cu forma sa deosebită de coajă, în care se ține faimosul Palio, unul dintre cele mai importante evenimente pentru toți cei din Sienese.

Palio di Siena este o cursă de cai pasionată care are loc în fiecare an, în iulie și august, iar originile sale par să dateze din secolul al XVII-lea.Sena conform legendei a fost fondată de Senio, fiul lui Remo, iar în oraș există mai multe statui care înfățișează miticul Romulus și Remus alăptate de lupul. Piazza del Campo este nucleul central al Siena din epoca romană, care a avut forumul lor aici. Piața a fost reparată în timpul Guvernului celor nouă, un grup semi-democratic aflat la putere între 1287 și 1355, cu o subdiviziune în nouă secțiuni în memoria guvernului și simbolizează mantia Madonei care protejează orașul.

VEZI HARTA