Oferte de călătorie Siena

Oferă sate, hoteluri și reședințe din Siena, un oraș misterios din Evul Mediu

Hotelurile recomandate la Siena

Vezi hartaVezi harta

La € 99 / persoană noapte

Oferte de călătorie Siena

Siena, situată în inima Toscanei și înconjurată de dealuri, este unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din Italia.
Inima orașului este faimoasa Piazza del Campo, cu forma sa deosebită de coajă, în care se ține faimosul Palio, unul dintre cele mai importante evenimente pentru toți cei din Sienese.

Palio di Siena este o cursă de cai pasionată care are loc în fiecare an, în iulie și august, iar originile sale par să dateze din secolul al XVII-lea.Sena conform legendei a fost fondată de Senio, fiul lui Remo, iar în oraș există mai multe statui care înfățișează miticul Romulus și Remus alăptate de lupul. Piazza del Campo este nucleul central al Siena din epoca romană, care a avut forumul lor aici. Piața a fost reparată în timpul Guvernului celor nouă, un grup semi-democratic aflat la putere între 1287 și 1355, cu o subdiviziune în nouă secțiuni în memoria guvernului și simbolizează mantia Madonei care protejează orașul.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)