Sorrento

Încântătoare, romantică, delicioasă și foarte agrabilă localitate costieră

Hotelurile recomandate în Sorrento

Vezi hartaVezi harta

B&B Domus Meta

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Campania Meta 10.0 Excepțional

La doar 300 de metri de centrul orașului Meta di Sorrento, B&B Domus Meta este situat la etajul 1 al unei clădiri de patru familii, are o intrare independentă și constă din 3 de camere de diferit ...

La € 42 / persoană noapte

Ce să faci în Sorrento

Sorrento este un oraș de coastă din Peninsula Sorrento, situat în fața golfului Napoli. Construit pe faleza care o separă de portul marin, Sorrento este renumit pentru priveliștile sale asupra mării și Piazza Tasso, punctate cu cafenele. Peisajul care poate fi admirat de la Sorrento este unic în lume: alternanța mării și a muntelui se alătură văilor și teraselor din citrice. Cei care semnează să stea în Sorrento vor petrece o vacanță făcută din natură, mare, tratamente spa, cultură, plimbări și excursii în faimoasele locuri din apropiere, cum ar fi Ischia, Capri, Positano, Amalfi, Ravello, Napoli și Pompei.

Centrul Sorrento este o răscruce de străzi înguste și alei, sau ciulini și decumane care se află armonios deasupra unei terase cu tuf înalt, la 47 de metri deasupra nivelului mării, caracterizată de vegetație luxuriantă. Una dintre principalele atracții este Piazza Tasso, unde există două statui: una îl înfățișează pe patronul Sant'Antonino Abate, sărbătorită atât 14 februarie, cât și prima duminică a lunii mai, iar celălalt îl înfățișează pe marele poet sorrento Torquato Tasso. De asemenea, în centrul istoric puteți vizita Duomo, cu fațada neogotică, Biserica San Francesco d'Assisi și Villa Silvana, o casă elegantă Art Nouveau, de la începutul secolului XX, cu o terasă din care puteți vedea golful.

Mâncarea și vinul din Sorrento este considerat o adevărată artă. Nu este întâmplător că sunt propuse itinerarii și excursii speciale pentru a descoperi aromele antice ale acestui pământ. Printre specialitățile Sorrento ne amintim de încântarea cu lămâie, un desert creat de un maestru local, moștenitor al artei de patiserie vechi de secole din zona napolitană și limoncello, un lichior cunoscut în întreaga lume, obținut din pielea celebrei lămâi de Sorrento IGP.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)